جهاد مغنیه
-
به به
روزمو ساخت این تاپیک -
.
دوست داشتن ایمان است و ایمان یک روح مطلق است
یک ابدیت بی مرز است ، که از جنس این عالم نیست/
محتاج نگاهتان..! -
سلام بچهها یه سوال داشتن رفیق شهید چه تاثیری تو زندگیتون داشته؟
-
مهدیه بانو سلام خدمت شما، خب باید بگم که رفیق شهید میشه صمیمی ترین رفیقت ، همه حرفاتو بهش میزنی ، باهاش دردودل میکنی و مطمئنی که اون میشنوه حرفا رو چون شهدا زنده هستندو همیشه یه حس خوب آرامش همراهته، موقعی ناراحت باشیم، وقتی عکس شهید رو ببینیم تمام غم ها میره...توی لحظات سخت واقعا مثل یه رفیق انسان رو کمک میکنه و دیگه سختی برامون معنی نداره.... مثل نماز خوندن که روح انسان رو سبک میکنه ، داشتن رفیق شهیدی که به خصوص اگه بشه رفت سر مزارشون ، حس وصف نشدنی میده که باید خودتون تجربه کنین.
چون شهدا کسانی هستند که راه رستگاری رو رفتند و مثل یک چراغ راه هستند در زندگی... -
مهدیه بانو یه چیزی هست میگه وقتی دلت پره با رفیق آسمانی دردودل کن زمینیا تو دردا خودشون موندن
شاید مسخره باشه ولی اینقدربهم نزدیک میشید که خودتو یادت میره بدون فکرکردن بهش یه چیزی کم داری
ی دنیای دیگس...! -
مهدیه بانو سلام خدمت شما، خب باید بگم که رفیق شهید میشه صمیمی ترین رفیقت ، همه حرفاتو بهش میزنی ، باهاش دردودل میکنی و مطمئنی که اون میشنوه حرفا رو چون شهدا زنده هستندو همیشه یه حس خوب آرامش همراهته، موقعی ناراحت باشیم، وقتی عکس شهید رو ببینیم تمام غم ها میره...توی لحظات سخت واقعا مثل یه رفیق انسان رو کمک میکنه و دیگه سختی برامون معنی نداره.... مثل نماز خوندن که روح انسان رو سبک میکنه ، داشتن رفیق شهیدی که به خصوص اگه بشه رفت سر مزارشون ، حس وصف نشدنی میده که باید خودتون تجربه کنین.
چون شهدا کسانی هستند که راه رستگاری رو رفتند و مثل یک چراغ راه هستند در زندگی...mohammadhosien mazaheri بله درسته دقیقا
-
مهدیه بانو یه چیزی هست میگه وقتی دلت پره با رفیق آسمانی دردودل کن زمینیا تو دردا خودشون موندن
شاید مسخره باشه ولی اینقدربهم نزدیک میشید که خودتو یادت میره بدون فکرکردن بهش یه چیزی کم داری
ی دنیای دیگس...!@narjes-hashemi آها
ممنونم
-
چون شهدا کسانی هستند که راه رستگاری رو رفتند و مثل یک چراغ راه هستند در زندگی...mohammadhosien mazaheri متاسفانه حرفتونو قبول ندارم اولا شهدا نامحرمن نمیشه سریع پسر خاله شد گفت رفیق مگه شما مذهبیا دوس دارید یه پسر بهتون بگه رفیق
دوما اینا همه هیجانات زودگذره بیخیال
من فک میکردم اینطوره ولی نبود توهم من بود حس میکردم یه شهید حواسش هست ولی هیــــــچم حواسش نبود
موفق باشید -
mohammadhosien mazaheri متاسفانه حرفتونو قبول ندارم اولا شهدا نامحرمن نمیشه سریع پسر خاله شد گفت رفیق مگه شما مذهبیا دوس دارید یه پسر بهتون بگه رفیق
من فک میکردم اینطوره ولی نبود توهم من بود حس میکردم یه شهید حواسش هست ولی هیــــــچم حواسش نبود
موفق باشیدشیرین الوندی مگه قراره پسر خاله شد؟!
شاید مشکل از شما بوده به قول خودتون سریع ک پسرخاله نمیشن هرکس عقایدی داره و نمیشه کسی رو وادار به تغییر کرد!
موفق باشید.. -
mohammadhosien mazaheri متاسفانه حرفتونو قبول ندارم اولا شهدا نامحرمن نمیشه سریع پسر خاله شد گفت رفیق مگه شما مذهبیا دوس دارید یه پسر بهتون بگه رفیق
موفق باشیدشما یک پسر رو با یک شهید مقایسه میکنین؟!
مخالف دیده بودیم دیگه نه در این حد
تبارک الله...
یعنی شما تا حالا با امام حسین حرفی نزدین ؟
-
شما یک پسر رو با یک شهید مقایسه میکنین؟!
مخالف دیده بودیم دیگه نه در این حد
تبارک الله...
یعنی شما تا حالا با امام حسین حرفی نزدین ؟
ali mohamadi 0 در جهاد مغنیه گفته است:
تبارک الله...
اونا هم مثل ما یه انسان بودن چه فرقی میکنه؟
شهدا زنده ان مگه غیر اینه؟
فک کن شهید جلو یه دختر بشینه
ایا همین حرفای احساسی رو میزنه؟شهدا الگوان
رابطه رفاقتم برای دستگیریه
نه اینکه بخوایم کمبودای احساسی مونو باهشون جبران کنیم
متوجه اید که؟ -
موفق باشیدشیرین الوندی در جهاد مغنیه گفته است:
موفق باشیدشاید به قول یه عزیزی لفظ رفیق اشتباه باشه بگی برادر شهید
به عنوان یه الگو
اما مطمئن باشید اگه شما شهید و شناختید اتفاقی نبوده
شما نخواستید که بشناسیدش
اون خواسته
و ول نمیکنه بره (: -
تبارک الله...
متوجه اید که؟@jahad-20 نمیشه حرف شمارو تضمین کرد چرا نشه؟
من خودم تا بحال مشکلی نداشتم مهم دید آدماس دلیلی بر کمبود احساس شما نداره -
بچهها منم یک شهید رو برای رفاقت انتخاب کردم چجوری باهاش ارتباط داشته باشم؟
-
@jahad-20 نمیشه حرف شمارو تضمین کرد چرا نشه؟
من خودم تا بحال مشکلی نداشتم مهم دید آدماس دلیلی بر کمبود احساس شما نداره@narjes-hashemi در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20 نمیشه حرف شمارو تضمین کرد چرا نشه؟
من خودم تا بحال مشکلی نداشتم مهم دید آدماس دلیلی بر کمبود احساس شما ندارههر جور راحتید اما مطمئن باشید خود شهدا هم راضی نیستن که بعضی دختر خانم ها مثل یک معشوقه باهشون حرف میزنند
نن خودم متن مینوشتم یه جاهایی از متن هامو که الان نگاه میکنم اشکال داشته
شهدا هم نامحرمن(: -
تبارک الله...
متوجه اید که؟@jahad-20
انسان بودن ولی شهید شدن
کار هایی رو انجام دادن که به آن مقام رسیدن
نباید شهیدان رو با بقیه مقایسه کنیم ( چون اونا یه کار هایی کردن که الان تفاوت دارن با بقیه) شاید شهیدان با نظر من مخالف باشن ولی مخالفت اونا از بزرگی اوناس
لطفا مقام شهید رو خدشه دار نکنیم
کمبود احساسی؟! چه ربطی داره؟
من نمیخوام بحث کنم ولی لطفا به حرفاتون توجه کنین
-
مهدیه بانو در جهاد مغنیه گفته است:
بهش قول بده یه کارایی رو به خاطرش بکنی
مثلا بگو امروز به خاطر رفاقتمون فلان گناه و نمیکنم
فلان دعا رو میخونم -
مهدیه بانو در جهاد مغنیه گفته است:
بهش قول بده یه کارایی رو به خاطرش بکنی
مثلا بگو امروز به خاطر رفاقتمون فلان گناه و نمیکنم
فلان دعا رو میخونم@jahad-20 ممنونم باش