●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6
atena abolhasani
فعلا دوستان تا فردا شب
شب تون خوش@sania-andiravan شب شما هم بخیر
تا فردا شب⚘⚘
-
Amir 6 شکل مغز رو بنظرم یه شب مفصل روش بحث کنیم من دو سه بار خوندمش باز الان یادم رفته
پرهام خرازی زاده برای شکل مغز من توصیه ام اینه که فیلم تشریح ببینید که کامل همه مراحل رو با فیلم ببینید و براتون توضیح بده مراحل رو شک نکنید همه مراحل تو ذهنتون میمونه من کلا واسه این شکل مغز یه فیلم تشریح دیدم و کامل موقع تست زدن مراحلش میاد تو ذهنم و اصلا یادم نمیره با این حالی که فقط فیلم تشریحو ۳ بار دیدم
من بلد نیستم چطور فیلمو اینجا بفرستم وگرنه خودم یه فیلم خوب دارم کل مراحل رو توضیح میداد -
پرهام خرازی زاده برای شکل مغز من توصیه ام اینه که فیلم تشریح ببینید که کامل همه مراحل رو با فیلم ببینید و براتون توضیح بده مراحل رو شک نکنید همه مراحل تو ذهنتون میمونه من کلا واسه این شکل مغز یه فیلم تشریح دیدم و کامل موقع تست زدن مراحلش میاد تو ذهنم و اصلا یادم نمیره با این حالی که فقط فیلم تشریحو ۳ بار دیدم
من بلد نیستم چطور فیلمو اینجا بفرستم وگرنه خودم یه فیلم خوب دارم کل مراحل رو توضیح میدادراضیه دهقانی ممنون حتما میبینم
-
آیا کار اصولی اینکه بیشتر بخونیم یا بیشتر تست بزنیم؟؟
برای دروس محاسباتی، تمرین این دروس باید با تست زدن و سوال حل کردن انجام بشه و نه فقط مطالعه نکات . بلکه باید خیلی زیاد تست بزنید، تست هارو براساس نکاتشون تیپ بندی کنید و جاهایی که به مشکل خوردید به نکات و خلاصه هاتون مراجعه کنید.
اما برای درسی مثل زیست اولویت صد در صد با مطالعه کتاب درسی هست.
به این صورت که پس از چند بار مطالعه باید تست خط به خط بزنید ، بعد از اون دوباره باید مطالعه کنید و بعد سراغ تست های مفهومی تر برید و این چرخه مطالعه مطالعه تست رو تکرار کنید.برای ادبیات و عربی بیشتر وقتتون رو روی تست های موضوعی بذارید ولی برای بخش لغات این دروس مطالعه
اولویت دارد.برای زبان تست زدن بسیار مفیدتر هست و برعکس اون برای دینی بیشتر مطالعه کنید.
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
زیست شناسی دهم
ساختار لوله گوارش
در لایه مخاطی و زیر مخاط غدد ترشحی وجود دارد
در لایه مخاط و زیر مخاط چربی وجود ندارد
سلول های لایه مخاطی بسیار بهم نزدیک هستند
لایه جذب کننده همان لایه مخاطی است
لایه مخاطی بافت پوششی و پیوندی و سلول های ماهیچه صاف دارد
در لایه بیرونی همانند اپی کارد قلب چربی وجود دارد
در لایه ماهیچهای و زیر مخاط سلول های عصبی وجود دارد که تنظیم تحرک و ترشح را انجام میدهند
در تمام لایه های لوله گوارش بافت پیوندی سست و رگ موجود است
#زیست
•••••••••••••••••••••••
@Nokteh_konkouri
•••••••••••••••••••••••
-
Amir 6 سلام بله من هستم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
@یازدهم @تجربیا