چجوری؟
-
سلام بچه ها ایام به کام
این سوال پایین که معادله درجه سه رو تجزیه کرده چجوری انقد سریع انجام بدیم؟ راه میانبری داره یا چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
-
سلام بچه ها ایام به کام
این سوال پایین که معادله درجه سه رو تجزیه کرده چجوری انقد سریع انجام بدیم؟ راه میانبری داره یا چی؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
zoohre hocini سلام عزیزم این اتحاد چاق و لاغر هست بخاطر همین انقدر سریع جواب رو نوشته
احتمالا اتحادش رو بلد باشی من دیگه نمی نویسم -
zoohre hocini سلام عزیزم این اتحاد چاق و لاغر هست بخاطر همین انقدر سریع جواب رو نوشته
احتمالا اتحادش رو بلد باشی من دیگه نمی نویسم -
سلام بچه ها ایام به کام
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
zoohre hocini سلام
معمولا معادله درجه ۳ که میدن به ۱و۱- بخش پذیرن یعنی اول بیا تو معادله۱و۱- قرار بره به ازای هر کدوم که جواب درس اومد یکی از ریشه هاته بعد از طریق تقسیم چند جمله بر چن جمله ای تقسیم کنتواین سوال اگه ۱ و قرار بدی میبنی جواب صفر میشه پس یکی از ریشه هاس بعد معادله درجه۳ برr-1تقیم کن پرانتز دومی به دست میاد
-
@نگین-محمدیان
سلام این اتحاد چاق و لاغر نیس اشتباه نگیرین
اتحاد چاقو لاغر دو جمله داره درحالیکه این سه جمله هستش -
@kosar-mottaghi به نکته خیلی خوبی اشاره کردی
من از این به بعد دیگه به هیچکی جواب نمیدم غلط کردم
بازم ممنون عزیزم که اشتباهم رو گفتی -
zoohre hocini سلام
معمولا معادله درجه ۳ که میدن به ۱و۱- بخش پذیرن یعنی اول بیا تو معادله۱و۱- قرار بره به ازای هر کدوم که جواب درس اومد یکی از ریشه هاته بعد از طریق تقسیم چند جمله بر چن جمله ای تقسیم کنتواین سوال اگه ۱ و قرار بدی میبنی جواب صفر میشه پس یکی از ریشه هاس بعد معادله درجه۳ برr-1تقیم کن پرانتز دومی به دست میاد
@kosar-mottaghi مرسی عزیزم
-
احتمالا اتحادش رو بلد باشی من دیگه نمی نویسم@نگین-محمدیان ممنون عزیزم بابت توجهت