چالش نوروزی آلاء با هدایای جذاااااب 
- 

چالش باحالیه
 ولی من توی دام نمی افتم   
 مگه اینکه معجزه رخ بده
 یا چمیدونم، یهو بزنه به سرم
 اول باید به تبعاتش فک کنم بعد   
- 
@m-an ن اینکه خدا برام سنگ تموم گذاشته برا همین شرمنده میترسم چشم بزنن    نگران لایه ازون نباشید بنده تمام خسارتش رو به عهده گرفتم نگران لایه ازون نباشید بنده تمام خسارتش رو به عهده گرفتم
- 
@haniehno      خسته نباشی دلاور خسته نباشی دلاور 
- 
@haniehno بگید چون کرونا اومده ماسک زدم    مدیونید فک کنید بخاطر فیلم ماسکو زدم مدیونید فک کنید بخاطر فیلم ماسکو زدم 
- 
@haniehno بگید چون کرونا اومده ماسک زدم    مدیونید فک کنید بخاطر فیلم ماسکو زدم مدیونید فک کنید بخاطر فیلم ماسکو زدم 
- 
@infinitie-a آره بابا سلامتی مهم ترین چیزه منم فقط واسه همین ماسک میزنم 
 (خدایا منو ببخش بخاطر دروغم )
  @haniehno تازه انگلیسی شم اومده   
 وضع خرابه اصلا 
 بنظرم شیلد هم استفاده کن  
- 
@haniehno تازه انگلیسی شم اومده   
 وضع خرابه اصلا 
 بنظرم شیلد هم استفاده کن  
- 
@haniehno در چالش نوروزی آلاء با هدایای جذاااااب  گفته است: گفته است:yamur A0 منم اگه فیلم بگیرم یه ماسک میزنم فقط ابرو هام معلوم باشه   ️ ️ عاقا ما میخوایم قیافتو ببینیم ین چی  
- 
@haniehno در چالش نوروزی آلاء با هدایای جذاااااب  گفته است: گفته است:yamur A0 منم اگه فیلم بگیرم یه ماسک میزنم فقط ابرو هام معلوم باشه   ️ ️ عاقا ما میخوایم قیافتو ببینیم ین چی  
- 
@haniehno   من اشتباه نوشتم من اشتباه نوشتم
 شما هم دومین بار اشتباه نوشتی
- 
@sania-andiravan نه چهرم نورانیه چشمتونو اذیت میکنه    
 اصرار نکن نوچ 
- 
- 
@saghi-mortazavi برین گلخونه اونجا بخشی که گل ها رو چیدن نه بخش تغذیه خاک ، اونجا میتونین ببینین  
 میخوای عکسمو بفرستم حیف که اسپم میشه@haniehno اووووع     
 چشم حتما یه سر میزنم
 نکشیمون 
- 
@haniehno   من اشتباه نوشتم من اشتباه نوشتم
 شما هم دومین بار اشتباه نوشتی

جلسات رفع اشکال
جلسات رفع اشکال