●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده -
دریچه کانال دریچه دار سدیمی به سمت مایع بین سلولی و دریچه کانال دریچه دار پتاسیمی به سمت مایع سلولی باز میشه
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده -
در هر پتانسیل عمل دوباره پتانسیل بیرون و داخل نسبت بهم صفر میشود
-
Amir 6 چه نکات خوبی
-
دوستان نکات من تموم شد
خیلی زود -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
اصلا حال تایپ کردن نداشتم امشب شرمنده تون دوستان -
Amir 6 نه مشکلی نیست اصلا
️
اینجوری هم خیلی عالیه -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
نکات این شکل رو شب های قبل نگفتیم؟ -
Amir 6 با شکل صفحه 4 یکمی ترکیبی بود مثلا جدولی که من فرستادم برای این شکل هم میخورد به نظرم
-
Amir 6 با شکل صفحه 4 یکمی ترکیبی بود مثلا جدولی که من فرستادم برای این شکل هم میخورد به نظرم
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
آره یخورده نگاه کنیم تا دوستان بقیه نکات رو میگن ببینیم میشه نکته ای از این درآورد یا نه -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کل تغییرات اختلاف پتانسیل در پتانسیل عمل ۱۰۰ ولت است( از منفی ۷۰ تا مثبت ۳۰)
و در کل هنگام پتانسیل عمل ، هرکدام از این اختلاف پتانسیل ها دوبار اتفاق میفتند( یک بار هنگام رفت و یک بار هم هنگام برگشت) -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یه نکته دیگه ای که باید گفته بشه اینه که تا آخر امسال شکل های گفتار1فصل1کتاب بسته میشه
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنم -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟ -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شدهatena abolhasani
بسته شدن دریچه کانال پتاسیمی بود تا اونجا که یادمه -
دوستان یه نکته دیگه ای که باید گفته بشه اینه که تا آخر امسال شکل های گفتار1فصل1کتاب بسته میشه
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 چه بد
اگه میشد دوران عیدم تحلیل کنیم خیلی بهتر میشد جلوتر هم میرفتیم -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟atena abolhasani من یادمه آقا موقاری گفتن پمپ سدیم پتاسیم بعد از تموم شدن پتانسیل فعالیت بیشتری میکنه پس میشه با بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی
-
atena abolhasani
بسته شدن دریچه کانال پتاسیمی بود تا اونجا که یادمهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 اوکی مرسی
-
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنمAmir 6 چه بد کاشکی می تونستیم اون موقف هم تحلیل کنیم ولی اشکال نداره
️
-
Amir 6 چه بد
اگه میشد دوران عیدم تحلیل کنیم خیلی بهتر میشد جلوتر هم میرفتیمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani
آخه دوران عید طبق گفته بیشتر مشاور ها
خوندن نکات دهمه با مرور دروس یازدهم
بابت همین کنسله کلا