به نظرت میشه از زمان سبقت گرفت؟
-
این صدایی است که معمولا با باز کردن هر فیلمی میشنوین. خیییییلی رو مخه دیگه دارم دیوونه میشم.
توروخدا بردارین این تبلیغاتو مخصوصا این آخریه که گذاشتین بجا تبلیغ آدمو فراری میده.
-
این صدایی است که معمولا با باز کردن هر فیلمی میشنوین. خیییییلی رو مخه دیگه دارم دیوونه میشم.
توروخدا بردارین این تبلیغاتو مخصوصا این آخریه که گذاشتین بجا تبلیغ آدمو فراری میده.
Amir Kazemi 0 یادمه عموپورنگ توبرنامش تبلیغ پیکوتک میکرد ازش انتقاد کردن گفت باید یجوری چراغ این استودیو روشن بمونه
شاید بگین چه ربطی داشت درکل میخواستم بگم که حالا باز خوبه تبلیغ آلا مرتبط با خودشه
-
Amir Kazemi 0 یادمه عموپورنگ توبرنامش تبلیغ پیکوتک میکرد ازش انتقاد کردن گفت باید یجوری چراغ این استودیو روشن بمونه
شاید بگین چه ربطی داشت درکل میخواستم بگم که حالا باز خوبه تبلیغ آلا مرتبط با خودشه
Fa Fa
واااای اون پیکوتک
دلم میخواست تلویزیون رو بشکنم -
Fa Fa
واااای اون پیکوتک
دلم میخواست تلویزیون رو بشکنمsallar savadkoohi تبلیغش که بسی تو خونه ما طرفدار داشت کابینتارو پر از همین آت و آشغالا کرده بودم
-
Amir Kazemi 0 خب فیلم ها رو دانلود کن که از دست تبلیغ هم راحت باشی
-
sallar savadkoohi تبلیغش که بسی تو خونه ما طرفدار داشت کابینتارو پر از همین آت و آشغالا کرده بودم
Fa Fa
ولی به نظرم بیشتر ضد تبلیغ بود
خداروشکر گذروندیم اون روزا رو -
Amir Kazemi 0 خب فیلم ها رو دانلود کن که از دست تبلیغ هم راحت باشی
amirmahdi hesami چشم. حتما. بخاطر یه تبلیغ
-
آخه تبلیغو برای فیلم رایگانا بذارن مثلا، بعدشم این تبلیغو کی میبینه؟ به پنج ثانیه که میرسن رد میکنن. یه چیز دیگه ای هم هست، شما تو این تبلیغ جدیده تبلیغ میبینین؟؟
اگه هم بخوای ردش کنی گوشی هنگ میکنه و از برنامه خارج میشه
-
اره با این وضع پخش فرسنگ 8 برای ریاضیات قرن ها از زمان جلوییم
-
اره با این وضع پخش فرسنگ 8 برای ریاضیات قرن ها از زمان جلوییم
ali asharjam
جزوه هارم که نگم.. -
Amir Kazemi 0 صدای آقای تاجیک نفر اول کنکور هنر هستش.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد