Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. عربی
  4. تحلیل دبیر آقای جلادتی
عربی
_______
سلام خداقوت به همگی برای عربی تدریس کدوم استاد بهتره و روون تره؟ (هیچی یادم نیست...صفر صفرم) @ریاضیا @انسانیا @تجربیا
عربی
تاپیک همخوانی عربی
_
بریم عربیم بکشیم ️
عربی
شلیک نهایی آلا عربی علیمرادی
_
دوره قدیمی شلیک نهایی که استاد علیمرادی تدریس کرده بودن رو میخوام ... چطور پیداش کنم ؟ بچها مدیرو تگ میکنید
عربی
اسم فاعل
Z.nsZ
Topic thumbnail image
عربی
قواعد عربی
nazaninlN
میشه خیلی خلاصه بگید نقش چیه و اعراب چیه مبتدا و اسم و خبر و مضاف الیه و مصدر و فاعل و مفعول و ماضی و مضارع تو عربی یعنی چی و از کا بفهمم کدومه
عربی
درسته املای مازال
علی خیریع
پاسخ: مرفوع و منصوب و مجرور !
عربی
محل الاعرابی
A
لطفا اَقوامُهِمُ کافِرونَ را محل الاعرابی کنید ممنون
عربی
چرا باید عربی حفظ کنیم ؟🤨🙂
5
واقعا چرا باید عربی حفظ کنیم ؟:) فردا یک درس کامل امتحان دارم نتونستم بخونم..
عربی
عربی
Amirali ParirokhA
به نظرتون منی که الان نه هفتم و نه هشتم و حتی نهم هیچی عربی یاد نگرفتم تو پایه دهم باید چیکار کنم اگه میشه پیشنهاد بدین شنبه هم امتحان عربی دارم.
عربی
ترجمه
_
[image: 1716534906380-a8f00892-a02b-45b6-9389-1dcbf171e106-image.png] این جمله با توجه به اینکه یجاهدُ مفر مذکر غایبه چطور ترجمه میشه ؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
عربی
کدوم نظرته؟
mahdi.ekM
ما فاز فی صفنا الا حامد 1/ در کلاس ما به جز حامد موفق نشد 2/ در کلاس ما تنها حامد موفق نشد
عربی
النص
Z.nsZ
Topic thumbnail image
عربی
ترجمه....
Z.nsZ
Topic thumbnail image
عربی
اسلوب استثنا
mahdi.ekM
لا تقل کلاما الا حق لم یکن لی عمل الا الدعا مستثنی منه را بیایید تشکر
عربی
مستثنی منه
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
عربی
کمک کنید خواهشا
Z.nsZ
Topic thumbnail image
عربی
مصدرررر
Y
صفحه ۵۵ و ۵۶ مصدر ها که قرمز هستن باید حفظ شن؟؟؟؟؟ میترسم تستی بیاره یا ۳ گزینه ای
عربی
بازم ترجمه
Z.nsZ
Topic thumbnail image
عربی
چگونه ؟
پرستو باباییپ
Topic thumbnail image
عربی
کلمات
Z.nsZ
سلام این فایل برای همه رشته‌ها مناسب هست میتونید استفاده کنید Arabiiii.pdf برای تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان(عج) صلوات... @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
عربی

تحلیل دبیر آقای جلادتی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده عربی
3 دیدگاه‌ها 2 کاربران 205 بازدیدها 2 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • matin shirinkamM آفلاین
    matin shirinkamM آفلاین
    matin shirinkam
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام سیامک انصاری هستم😅 . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام در قسمت چهارم تحلیل دبیر, آقای مهدی جلادتی دبیر عربی آلا رو تحلیل کنم. من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم عربی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای جلادتیو ببینی.
    ایشون دوره ای با نام صفر تاصد عربی کنکور در نظام قدیم دارند. با اینکه فیلماشون مربوط به نظام قدیمه, اما دوره نظام جدید زیر مجموعه دوره نظام قدیم هستش و مبحثی نیستش که تو نظام جدید باشه ولی تو نظام قدیم نباشه. یکی از مزیت های این دوره این که خیلی طولانی نیست و 42 قسمت دارد. البته با وجود کم بودن تعداد قسمت ها ایشان همه نکات را بیان میکنند.
    ایشون ابتدا درسنامه هر مبحث رو تدریس میکنند. اکثر نکات را به صورت شعر میگن که راحت در ذهن بچه ها گنجانده بشه. شما با دیدن این اشعار عاشق عربی میشوید. شعر های ایشون اتفاقا خیلی قشنگ و طنز هستش👌
    سپس ایشون تست های مربوط به اون مبحث رو حل میکنن و در حل تست ها, نکات و اشعار طنز رو یادآوری میکنند. این دوره برای همه رشته ها قابل استفاده میباشد. البته به نظرم مباحثی که در نظام قدیم هست اما در نظام جدید نیست را نیازی نیست ببینید. به راحتی با ایشان میتوانید مباحث را یاد بگیرید و تست ها را درو کنید.
    جزوه درسنامه و همچنین تست های ایشان در بخش جزوات بارگزاری شده است. حتما قبل از حل تست توسط ایشان, سعی کنید خودتان تست ها را حل کنید. در غیر این صورت نمیتوانید پیشرفت کنید.
    دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
    انسانیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 همیار
    #عربی_مفهومی_با_استاد_جلادتی

زهرا فهیمیز 1 پاسخ آخرین پاسخ
    8
    • matin shirinkamM matin shirinkam

سلام سیامک انصاری هستم😅 . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام در قسمت چهارم تحلیل دبیر, آقای مهدی جلادتی دبیر عربی آلا رو تحلیل کنم. من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم عربی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای جلادتیو ببینی.
      ایشون دوره ای با نام صفر تاصد عربی کنکور در نظام قدیم دارند. با اینکه فیلماشون مربوط به نظام قدیمه, اما دوره نظام جدید زیر مجموعه دوره نظام قدیم هستش و مبحثی نیستش که تو نظام جدید باشه ولی تو نظام قدیم نباشه. یکی از مزیت های این دوره این که خیلی طولانی نیست و 42 قسمت دارد. البته با وجود کم بودن تعداد قسمت ها ایشان همه نکات را بیان میکنند.
      ایشون ابتدا درسنامه هر مبحث رو تدریس میکنند. اکثر نکات را به صورت شعر میگن که راحت در ذهن بچه ها گنجانده بشه. شما با دیدن این اشعار عاشق عربی میشوید. شعر های ایشون اتفاقا خیلی قشنگ و طنز هستش👌
      سپس ایشون تست های مربوط به اون مبحث رو حل میکنن و در حل تست ها, نکات و اشعار طنز رو یادآوری میکنند. این دوره برای همه رشته ها قابل استفاده میباشد. البته به نظرم مباحثی که در نظام قدیم هست اما در نظام جدید نیست را نیازی نیست ببینید. به راحتی با ایشان میتوانید مباحث را یاد بگیرید و تست ها را درو کنید.
      جزوه درسنامه و همچنین تست های ایشان در بخش جزوات بارگزاری شده است. حتما قبل از حل تست توسط ایشان, سعی کنید خودتان تست ها را حل کنید. در غیر این صورت نمیتوانید پیشرفت کنید.
      دهم یازدهم دوازدهم دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
      انسانیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 همیار
      #عربی_مفهومی_با_استاد_جلادتی

زهرا فهیمیز آفلاین
      زهرا فهیمیز آفلاین
      زهرا فهیمی
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • زهرا فهیمیز آفلاین
        زهرا فهیمیز آفلاین
        زهرا فهیمی