تاخییییییییییییر
-
خدارو شکر دیگه قرار نیس جزوه مزوه منتشر کنین درست میگم ؟!!!! جزوه های راه ابریشم مثل زیست که هیچی نمیاد با اینکه استاد از کیه تو لایو گفتن کل جزوه ها تا فرسنگ ۹ حاضره و ی هفتهای میرسه دستتون
باشه اصلا گیریم مشغول تفتانید (که اصلا دلیل مناسبی نیست برا اینکه برنامه راه ابریشم عقب بیافته!!!!!) تفتانم تیکت زدیم اینجا هم گفتن بچه ها عید سخته پرینت بگیریم جزوه ها رو لطفا لطفا قبل عید بدین پرینت بگیریم ... اونم ندادین !
جریان چیه تایپیست ندارین کیبورد و سیستم خرابه یا چی بگین مام بدونیم
من هر انتقادی از آلا و راه ابریشمش تا الان شده همیشه طرفداری شما رو میکردم ، جوری بود ک خودمو مدیون میدوسنتم ولی دیگه خسته کردین آخه !! د تا دم روز کنکورم شما قراره تاخیر داشته باشین ؟؟؟!!! تا الان که دیگه همه چی گذشت و کاریش نمیشه کرد ، ببینیم برا آرش چه حماسهای می آفرینین
sohrab
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی] -
خدارو شکر دیگه قرار نیس جزوه مزوه منتشر کنین درست میگم ؟!!!! جزوه های راه ابریشم مثل زیست که هیچی نمیاد با اینکه استاد از کیه تو لایو گفتن کل جزوه ها تا فرسنگ ۹ حاضره و ی هفتهای میرسه دستتون
باشه اصلا گیریم مشغول تفتانید (که اصلا دلیل مناسبی نیست برا اینکه برنامه راه ابریشم عقب بیافته!!!!!) تفتانم تیکت زدیم اینجا هم گفتن بچه ها عید سخته پرینت بگیریم جزوه ها رو لطفا لطفا قبل عید بدین پرینت بگیریم ... اونم ندادین !
جریان چیه تایپیست ندارین کیبورد و سیستم خرابه یا چی بگین مام بدونیم
من هر انتقادی از آلا و راه ابریشمش تا الان شده همیشه طرفداری شما رو میکردم ، جوری بود ک خودمو مدیون میدوسنتم ولی دیگه خسته کردین آخه !! د تا دم روز کنکورم شما قراره تاخیر داشته باشین ؟؟؟!!! تا الان که دیگه همه چی گذشت و کاریش نمیشه کرد ، ببینیم برا آرش چه حماسهای می آفرینین
sohrab
@M-an
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی]shayan jafari
من خودم جدیدا کارم شده تیکت زدن سر جزوه ها
همش میگن به محض اینکه اماده شه میذاریم
کاش یکم تایپیستا دست بجونبونن
برای تکمیل جزوه های استاد موقاری هم گفتن تا اخر این هفته منتشر میشه که الان اخرشیم -
فقط تو رو خدا نیاین نگین حجم کار بالاس و این حرفا... ک خیلی از این چیزا شنیدیم از شما
یه جواب قانع کننده و درست حسابی بدین به ما چرا این همه تاخییر ؟!
کلیپا تاخییر میخورد دلیلتون این بود که : «ما نمیخوایم سر سری درس بدیم ، برنامه آزمون مهم نیس و کنکور مهمه و...»
حالا من میخوام بدونم تاخییر در تایپ جزوه هم به خاطر اینه که اگه مثلا تایپیستا سریع تایپ کنن کیفیت تدریس میاد پایین یا از تدریس دبیر چیزی جا میمونه؟!!
@M-an -
بهتره فرآیند اماده سازی جزوات رو اعلام کنم
جزوه توسط اساتید تدوین میشه
تایپیست تایپ می کنه
TAکامل جزوه رو بررسی می کنه
در صورتی که اشکالی داشته باشه برای اصلاح برمی گرده به مراحل قبل
سپس دوباره به دست TA میرسه
و بعد از اون برای تایید نهایی در اختیار دبیر قرار می گیره
اگر تایید شد برای اپلود فرستاده میشه
و در صورتی که اشکالی داشته باشه مجدد فرآیندهای قبلی تکرار میشه
این حالت عادی هست که برای همه جزوات طی میشه -
تایپیست تایپ می کنه
این حالت عادی هست که برای همه جزوات طی میشه@m-an خانم مدیر توی توی اون تاپیکی که امروز برای لایو اقای پویان نظر ایجاد شد و قفلش کردید گفتید همه اخبار رو از طریق رسانه رسمی الا پیگیری کنید.
سوالم اینه که میشه با استاد طلوعی یه لایو بزارید از طریق رسانه رسمی الا؟
چون الان مدت هاست برای یه لایو داریم درخواست میدیم ولی جواب دقیقی نگرفتیم -
تایپیست تایپ می کنه
این حالت عادی هست که برای همه جزوات طی میشه@m-an Ta تون چشمام خیلی ضعیفه متاسفانه توی جزوه های اقای ثابتی از هر سوال یک غلط املایی پیدا میشه البته این خیلی خوبه باعث میشه لغت و املا مون هم تو کنکور قوی بشه
-
تایپیست تایپ می کنه
این حالت عادی هست که برای همه جزوات طی میشه -
@m-an سلام وقت بخیر
با همه درجه یک بودن جزوه ها ولی مطمئنید جزوه تایپ شده دوباره برمیگره توسط معلم هامون چک میشه ؟ چون آقای موقاری تو هر جزوه کلی حرص میخورن از اینکه چرا تایپیست کلمات رو غلط نوشته !!!@haniehno خوبه شما رشتتون تجربیه جزوه های اقای ثابتی رو ندیدید
-
@haniehno خوبه شما رشتتون تجربیه جزوه های اقای ثابتی رو ندیدید
ali asharjam
والا به جاش جزوه های استاد موقاری خوب جبران کردن
جزوه های استاد طلوعی باز بهترن -
@haniehno خوبه شما رشتتون تجربیه جزوه های اقای ثابتی رو ندیدید
ali asharjam جزوه های راه ابریشم شیمی هم همینطوریه... تستهایی رو دبیر حل میکنه که اصلا تو جزوه نیست
..مخصوصا فرسنگ 8 از فیلم شماره 15 بعد
...
اینقدر که تایپیست ها تدیون میکنن جزوه ها اینطوریه -
حالا امیدوارم جزوه های تفتان خوب از اب در بیان
-
تایپیست تایپ می کنه
این حالت عادی هست که برای همه جزوات طی میشه@m-an الان اینایی که عرض کردین مشکل ما محسوب میشه ؟
هر چه قدر هم که قراره فرایندش طولانی و پیچ در پیچ باشه آیا نباید شما برنامه درستی بریزین که سر وقت جزوه منتشر بشه ؟
خب چرا سر وقت منتشر نمیشه ؟
جواب سوال ما رو لطفا واضح بدین... فرایند جزوه از A تا Zش برا ما مهم نیس و مربوط میشه به برنامه شما و تیم شما... اصلا باشه سخترین کار دنیا ! به ما مربوط میشه ؟! نه ! مربوط به شماست که دارین یه خدماتی ارائه میکنین ولی توش نظمی نیست . تو کل این مدت هم نه دلیل موجهی رو به ما گفتین ( دارم میگم موجه ! نگین دلیلش پیچیدگی و حجم بالاس... ب ما مربوط نیس ، باید خودتون با برنامه خودتون حلش میکردین ) نه گردن میگیرین که کم کاری کردین یا به اصتلاح اشتباه کردین -
@m-an الان اینایی که عرض کردین مشکل ما محسوب میشه ؟
هر چه قدر هم که قراره فرایندش طولانی و پیچ در پیچ باشه آیا نباید شما برنامه درستی بریزین که سر وقت جزوه منتشر بشه ؟
جواب سوال ما رو لطفا واضح بدین... فرایند جزوه از A تا Zش برا ما مهم نیس و مربوط میشه به برنامه شما و تیم شما... اصلا باشه سخترین کار دنیا ! به ما مربوط میشه ؟! نه ! مربوط به شماست که دارین یه خدماتی ارائه میکنین ولی توش نظمی نیست . تو کل این مدت هم نه دلیل موجهی رو به ما گفتین ( دارم میگم موجه ! نگین دلیلش پیچیدگی و حجم بالاس... ب ما مربوط نیس ، باید خودتون با برنامه خودتون حلش میکردین ) نه گردن میگیرین که کم کاری کردین یا به اصتلاح اشتباه کردینshayan jafari ایشون درست میفرمایند اگر سرتون شلوغه باز تفتان چی بود که اومد این وسط
-
ali asharjam جزوه های راه ابریشم شیمی هم همینطوریه... تستهایی رو دبیر حل میکنه که اصلا تو جزوه نیست
..مخصوصا فرسنگ 8 از فیلم شماره 15 بعد
...
اینقدر که تایپیست ها تدیون میکنن جزوه ها اینطوریهAmin Hosseinzadeh واقعا رسیدی به فیلم 15 فرسنگ 8؟ چجوری میبینی؟ فقط راه ابریشم شیمی داری؟
راز موفقیتتو بگو من تازه دارم سینتیکو شروع میکنم -
اصلا یه چیزی
این هفته که گذشت و فردا جمعست و تعطیل
هفته بعدم که عیده
ما موندیم و یه سری جزوه که رو هواست
توی اکثر درسا این داستان هست
حالا سوال من اینه
فعالیتای شما توی دوران نوروز قطع میشه؟
یا اون زمانم جزوه ها و فیلمارو تکمیل میکنید؟
چون توی همه درسای راه ابریشم ناقصی وجود داره
@M-an -
shayan jafari ایشون درست میفرمایند اگر سرتون شلوغه باز تفتان چی بود که اومد این وسط
ali asharjam بنظرم این هفته کلا باید نیمسال دوم دوازدهم رو ول میکردید میرفتید نیمسال اولو جمع میکردید، بعد دوباره بعد عید هم نیمسال اولو جمع میکردید میبوسیدید میذاشتید کنار تا هم اساتید برسن فیلم و جزوه ها رو پر کنن، هم اینکه شما جمع بندی کامل داشته باشین، اصلا بدرد نمیخوره اگه بخواین تو یه هفته نیمسال دکمتونو ماس مالی کنین پیش برین، باید به اندازه کافی تثبیت بشه تست بزنین کی گفته باید تا عید تموم بشه دقیقا؟؟؟ این قانون من درآوردیا بندازین دور، اینو مدرسه قبلا اجرا میکرد برای اینکه بچه ها بعد عید بشینن درس بخونن نیان مدرسه وگرنه ربطی به تموم کردن تا عید نداره و تموم کردن هول هولی اصلا سودی به شما نمیرسونه. فعلا باید بزید پایه و نیمسال اول. فقط، امیدوارم، امیدوارم، آلا تو پایه کم نذاشته باشه.
-
اصلا یه چیزی
این هفته که گذشت و فردا جمعست و تعطیل
هفته بعدم که عیده
ما موندیم و یه سری جزوه که رو هواست
توی اکثر درسا این داستان هست
حالا سوال من اینه
فعالیتای شما توی دوران نوروز قطع میشه؟
یا اون زمانم جزوه ها و فیلمارو تکمیل میکنید؟
چون توی همه درسای راه ابریشم ناقصی وجود داره
@M-ansallar savadkoohi من تیکت زدم پرسیدم گفتن تا آخر فروردین انشالله کل راه ابریشم تموم میشه.
-
sallar savadkoohi من تیکت زدم پرسیدم گفتن تا آخر فروردین انشالله کل راه ابریشم تموم میشه.
Amin Rm
مرسی که اطلاع دادین -
Amin Rm
مرسی که اطلاع دادینsallar savadkoohi خواهش میکنم.
-
@m-an الان اینایی که عرض کردین مشکل ما محسوب میشه ؟
جواب سوال ما رو لطفا واضح بدین... فرایند جزوه از A تا Zش برا ما مهم نیس و مربوط میشه به برنامه شما و تیم شما... اصلا باشه سخترین کار دنیا ! به ما مربوط میشه ؟! نه ! مربوط به شماست که دارین یه خدماتی ارائه میکنین ولی توش نظمی نیست . تو کل این مدت هم نه دلیل موجهی رو به ما گفتین ( دارم میگم موجه ! نگین دلیلش پیچیدگی و حجم بالاس... ب ما مربوط نیس ، باید خودتون با برنامه خودتون حلش میکردین ) نه گردن میگیرین که کم کاری کردین یا به اصتلاح اشتباه کردینshayan jafari
این فرآیند تایپ هم زیاد طول نمی کشه فیلم ضبط بشه جزوه هم قرار می گیرهممکنه موقع ضبط هم نیاز به تغییر باشه
تمام تلاش مجموعه برای ارئه دوره با کیفیت و در زمان مناسب هست
پس بدون استرس محتوایی که در اختیارتون هست رو استفاده کنیدموفق باشید