رگ ها
-
سلام
سرخرگ میشه
کجاش براتون سوال بود؟ -
Hhh Hh
ممنونم 🌹
فکر کنم فقط یک مورد نیست یعنی علاوه بر سرخرگ هم فک کنم بازم هستنداین صورت سوال کنکور ۹۶ هست
پاسخنامه های مختلف رو خونده بودم که دیدم بعضی ها میگن سرخرگ و مویرگو بعضی هام میگفتن سرخرگ و مویرگ و سیاهرگ
حالا میخواستم بدونم ایا سیاهرگم جزوش هست یا ن
-
Hhh Hh
ممنونم 🌹
فکر کنم فقط یک مورد نیست یعنی علاوه بر سرخرگ هم فک کنم بازم هستنداین صورت سوال کنکور ۹۶ هست
پاسخنامه های مختلف رو خونده بودم که دیدم بعضی ها میگن سرخرگ و مویرگو بعضی هام میگفتن سرخرگ و مویرگ و سیاهرگ
حالا میخواستم بدونم ایا سیاهرگم جزوش هست یا ن
@sara-haghighatrad
سلام 🌹
چون سوال میگه خون قلب رو هدایت میکنه حتما باید سرخرگ باشه، و چون سر سرخرگی مویرگ ها هم از قلب منشا داره پس مویرگ ها هم هستند
ولی درباره سیاهرگ ها مطمئن نیستم چون سیاهرگ ها در تعریف گفته شده خون رو به سمت قلب هدايت میکنند. پس خون رو از بافت ها به قلب میارن🤔🤔
همیار -
@sara-haghighatrad
سلام 🌹
چون سوال میگه خون قلب رو هدایت میکنه حتما باید سرخرگ باشه، و چون سر سرخرگی مویرگ ها هم از قلب منشا داره پس مویرگ ها هم هستند
ولی درباره سیاهرگ ها مطمئن نیستم چون سیاهرگ ها در تعریف گفته شده خون رو به سمت قلب هدايت میکنند. پس خون رو از بافت ها به قلب میارن🤔🤔
همیار@kosar-mortazavi
ممنونم🌹
بله راجب سیاهرگ ها منم نظرم همینه
اما خب تو بعضی از پاسخنامه ها سیاهرگ هم گفته بودند گاهی هست ولی نمیدونم😁
حالا من یه چیزی به ذهنم خورد
سیاهرگ باب مگه خون رو به کبد نمیبره؟خب یعنی میتونیم این سیاهرگ رو در نظر بگیریم که به بافت خون میبره؟ -
@kosar-mortazavi
ممنونم🌹
بله راجب سیاهرگ ها منم نظرم همینه
اما خب تو بعضی از پاسخنامه ها سیاهرگ هم گفته بودند گاهی هست ولی نمیدونم😁
حالا من یه چیزی به ذهنم خورد
سیاهرگ باب مگه خون رو به کبد نمیبره؟خب یعنی میتونیم این سیاهرگ رو در نظر بگیریم که به بافت خون میبره؟@sara-haghighatrad
درسته اون هم به بافت میبره،🤔اما چون روی خون قلب تاکید کرده، برای همین میشه ردش کرد چون این خون از اندام های غیر قلب گرفته شده
(اگر بخواهیم منشا غیر مستقیم از قلب رو حساب کنیم همه خونها در رگ ها یه جورایی مستقیم یا غیر مستقیم از قلب منشا میگیرن میشه گفت اون پاسخنامه درست میگه)
دلیلی که پاسخنامه برای جواب گفته بودو یادتونه؟
-
@sara-haghighatrad
درسته اون هم به بافت میبره،🤔اما چون روی خون قلب تاکید کرده، برای همین میشه ردش کرد چون این خون از اندام های غیر قلب گرفته شده
(اگر بخواهیم منشا غیر مستقیم از قلب رو حساب کنیم همه خونها در رگ ها یه جورایی مستقیم یا غیر مستقیم از قلب منشا میگیرن میشه گفت اون پاسخنامه درست میگه)
این پست پاک شده! -
@sara-haghighatrad
@kosar-mortazavi

این دوتا پاسخنامه مختلف یکی سیاهرگ و گفته یکیم نگفته
البته میشه سوال رو بدون سیاهرگم جواب داد(یعنی جواب درست انتخاب میشه) اما خب سوال واسم پیش اومد