انسولین
-
سلام ، بچه ها به نظرتون این جمله درسته؟
به دنبال افزایش ترشح انسولین در خون یک فرد سالم گیرنده های موجود در فضای سیناپسی این هورمون فعال میگردند -
به دنبال افزایش ترشح انسولین در خون یک فرد سالم گیرنده های موجود در فضای سیناپسی این هورمون فعال میگردند -
به دنبال افزایش ترشح انسولین در خون یک فرد سالم گیرنده های موجود در فضای سیناپسی این هورمون فعال میگردندسلام،🌸
از اونجایی که انسولین در همه سلول های بدن گیرنده داره پس میشه گفت نورون ها در فضای سیناپسی خودشون گیرنده ای برای انسولین دارن که وقتی انسولین ترشح میشه فعال میشن. به نظر شما اینطور نیست؟ -
سلام،🌸
از اونجایی که انسولین در همه سلول های بدن گیرنده داره پس میشه گفت نورون ها در فضای سیناپسی خودشون گیرنده ای برای انسولین دارن که وقتی انسولین ترشح میشه فعال میشن. به نظر شما اینطور نیست؟@kosar-mortazavi به نظر من هم همینطوره:slightly_smiling_face: :hibiscus: ، اما چند نفر از دوستانم مصمم بودند که نورون ها برای جذب گلوکز نیاز به انسولین ندارند ، اما من همچین چیزی رو در کتاب ندیدم
برای همین یه مقدار شک کردم که درسته یا نه -
سلام،🌸
از اونجایی که انسولین در همه سلول های بدن گیرنده داره پس میشه گفت نورون ها در فضای سیناپسی خودشون گیرنده ای برای انسولین دارن که وقتی انسولین ترشح میشه فعال میشن. به نظر شما اینطور نیست؟@kosar-mortazavi البته من حس میکنم اگه بخواهیم خیلی ریز بشیم ، یه اشتباهی داره
اونجا که گفته گیرنده های موجود در فضای سیناپسی
داخل فضای سیناپسی که گیرنده نیست ! روی غشای نورون گیرنده هست -
@kosar-mortazavi البته من حس میکنم اگه بخواهیم خیلی ریز بشیم ، یه اشتباهی داره
اونجا که گفته گیرنده های موجود در فضای سیناپسی
داخل فضای سیناپسی که گیرنده نیست ! روی غشای نورون گیرنده هستmahsa behnampour بله حق با شماست میشه بهش ایراد گرفت
البته گیرنده بالاخره باید روی غشا باشه اینجا احتمالا منظور از فضای سیناپسی به طور کلی روی غشای یه نورونه در فضای سیناپسیه -
@kosar-mortazavi به نظر من هم همینطوره:slightly_smiling_face: :hibiscus: ، اما چند نفر از دوستانم مصمم بودند که نورون ها برای جذب گلوکز نیاز به انسولین ندارند ، اما من همچین چیزی رو در کتاب ندیدم
برای همین یه مقدار شک کردم که درسته یا نهmahsa behnampour در انسولین گفته است:
@kosar-mortazavi به نظر من هم همینطوره:slightly_smiling_face: :hibiscus: ، اما چند نفر از دوستانم مصمم بودند که نورون ها برای جذب گلوکز نیاز به انسولین ندارند ، اما من همچین چیزی رو در کتاب ندیدم
برای همین یه مقدار شک کردم که درسته یا نه
بله، چون این مطلبی که میگید خارج کتابه درباره اش چیزی نمیدونم.