تولید مثل در جانوران
-
سلام و خسته نباشید خدمت آلایی های عزیز.
ببخشید دو تا جمله هست که شک دارم درسته یا غلطه لطفا چه صحیح بودن چه غلط توضیحشون رو بنویسید که چرا صحیح یا غلط میشه.
با تشکر.
الف) در جانوران فقط اسپرم توانایی حرکت دارد و تخمک نمیتواند حرکت کند. آیا در خصوص اسبک ماهی هم این موضوع صحیح است؟
ب) گامت (اسپرم ها و تخمک) در جانوران همه هاپلوئد اند (در حالت طبیعی) -
Mr B سلام
در مورد الف سرچ بکنید کامل براتون مشخص میشه( سوال خودمم بود لقاح اسبک ماهی را سرچ کنید کامل براتون میاد ) یک مقدار توضیح داره، بعد اگر ابهامی داشتید بفرمایید
ب) غلطه، مثلا گل مغربی ۴n که گامتش دیپلوئید هست -
@haniehno درست میگید اما گل مغربی را من باب مثال گفتم , حالا یک جانور نمیتونه ۴n باشه؟ 🤔 یک جانور بیشتر ۲n جمله را نقض میکنه
-
@haniehno درست میگید اما گل مغربی را من باب مثال گفتم , حالا یک جانور نمیتونه ۴n باشه؟ 🤔 یک جانور بیشتر ۲n جمله را نقض میکنه
-
Mr B الف که به نظر من غلطه بخاطر همون تخمک اسبک ماهی که حرکت میکنه و اسپرم نرش که حرکت نمیکنه
-
@haniehno شما هم حتما سرچی بکنید چون لقاح اسبک ماهی یک سری نکات داره و در اسبک ماهی هم تخمک حرکت نمیکنه
-
@haniehno شما هم حتما سرچی بکنید چون لقاح اسبک ماهی یک سری نکات داره و در اسبک ماهی هم تخمک حرکت نمیکنه
-
-
z Gheibi ممنون گشتم ولب نکاتشو متاسفانه پیدا نکردم اگر میشه لطف کنید و نکاتش رو بگین فکر کنم هم جمله درست باشه و تخمک توانایی حرکت نداشته باشه و اسپرم حرکت کنه درسته؟
Mr B @haniehno سلام
پارسال که درباره این موضوع تحقیق کردم یه وبلاگ کامل توضیح داده بود اما هر چه گشتم پیداش نکردم
این که دارم میگم از پارسال به خاطرم مونده ممکن خیلی دقیق نباشه اما منطقی هست 😅
کتاب میگه تخمک منتقل می شود ،نمیگه حرکت می کند
در انسان هم همینطور هست، تخمک خودش حرکت نمیکنه اما در لوله فالوپ جا به جا میشه