ادامه ابریشم
-
سلام ، تو عید راه ابریشم ها ادامه ندارن؟؟؟
اگر نه ، زمان ادامه انتشارشون کیه؟؟؟؟@M-an sohrab @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام ، تو عید راه ابریشم ها ادامه ندارن؟؟؟
اگر نه ، زمان ادامه انتشارشون کیه؟؟؟؟@M-an sohrab @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @دانش-آموزان-آلاء
Amo Killli دیگه فکرکنم قید راه ابریشم رو زدن! راه ابریشم رو ول کردن تموم شد رفت. فکر کنم تفتان براشون بهتره.
-
Amo Killli دیگه فکرکنم قید راه ابریشم رو زدن! راه ابریشم رو ول کردن تموم شد رفت. فکر کنم تفتان براشون بهتره.
Amin Rm یوک بیشتر مطالب گفتن دیگگ پایه تکمیله و گفتن که منتظر حذفیاتم هستن
-
@m-an خب فرسنگ ۸ رو که کامل نکردید که ؟
-
@m-an خب حداقل فیلم های درس نامه کاربرد مشتق ریاضیات ریاضی قرار بدید.!!!
-
Amin Rm منتظر حذفیاتن
-
Amin Rm منتظر حذفیاتن
sali ghoreishi
حالا گدا از این بحث ، این حذفیات چقدر محتمله ؟؟؟ شما اطلاعی دارید؟؟؟؟ -
sali ghoreishi
حالا گدا از این بحث ، این حذفیات چقدر محتمله ؟؟؟ شما اطلاعی دارید؟؟؟؟Amo Killli من از چند تا معلم پرسیدم و البته رییس اموزش پرورش گفته حذفیاته نهایو به سازمان سنجش اعلام کردن دیگ باید اعلام کنند کم کم
-
Amo Killli من از چند تا معلم پرسیدم و البته رییس اموزش پرورش گفته حذفیاته نهایو به سازمان سنجش اعلام کردن دیگ باید اعلام کنند کم کم
sali ghoreishi
پس واقعا قطعیه قضیش؟؟ اخه یکم عجیب بود به نظرم اینکه امثالم حذفیات داشته باشیم چون از اول سال وضع همین بوده ، ولی مثل اینکه خبراییه طبق این حرف شما -
sali ghoreishi
پس واقعا قطعیه قضیش؟؟ اخه یکم عجیب بود به نظرم اینکه امثالم حذفیات داشته باشیم چون از اول سال وضع همین بوده ، ولی مثل اینکه خبراییه طبق این حرف شماAmo Killli امیدوارم باشه حالا باید صبر کرد دیگه
-
Amo Killli امیدوارم باشه حالا باید صبر کرد دیگه
sali ghoreishi چه حذفیاتی برای چی حذف کنن که باز مثل سال پیش سخت کنن کنکورو
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد