نایدیس
-
سلام در یکی از تست های خیلی سبز این جمله غلط گرفته شده:«همه ی نایدیس ها از طریق کانال های عرضی با هم ارتباط دارند.»با این استدلال که نایدیس های انتهایی اینطور نیستن؛این در حالیه که خود کتاب گفته نایدیس ها لوله های منشعب و مرتبط به همن از طرفی هم بالاخره نایدیس های انتهایی هم میتونن از طریق کانال عرضی یه جوری مرتبط شن،نظر شما چیه ؟درسته یا غلط؟تجربیا تجربیا
z Gheibi -
Nila YS سلام
دقیق نمیدونم اما به نظر من کلمه عرضی جمله را غلط کرده
اون قرمزه کانال عرضی هست اما بنفش ها عرضی نیستن
-
z Gheibi یعنی اگه بگه با هم ارتباط دارن درسته ولی اگه بگه از طریق کانال های عرضی غلط میشه، درست متوجه شدم؟ 🤔
-
Nila YS سلام
-
z Gheibi مرسی ولی مگه در نهایت اون بنفش ها هم به قرمزه مرتبط نمیشن؟بالاخره یه جوری به هم راه پیدا میکنن
-
Bio چی میشه به نظرت؟
-
z Gheibi مرسی ولی مگه در نهایت اون بنفش ها هم به قرمزه مرتبط نمیشن؟بالاخره یه جوری به هم راه پیدا میکنن
Nila YS اون قسمت پایینی ( نایدیس انتهایی) که بنفش ها هستند بیشتر شون ارتباط عرضی ندارن ، پاسخ نامه هم به همین دلیل جمله را غلط گرفته
این که نایدیس های بالاتر ارتباط عرضی دارن و بلاخره به هم وصل میشن درسته اما همه نایدیس های انتهایی که ندارن پس نمیشه گفت همه -
سلام در یکی از تست های خیلی سبز این جمله غلط گرفته شده:«همه ی نایدیس ها از طریق کانال های عرضی با هم ارتباط دارند.»با این استدلال که نایدیس های انتهایی اینطور نیستن؛این در حالیه که خود کتاب گفته نایدیس ها لوله های منشعب و مرتبط به همن از طرفی هم بالاخره نایدیس های انتهایی هم میتونن از طریق کانال عرضی یه جوری مرتبط شن،نظر شما چیه ؟درسته یا غلط؟تجربیا تجربیا
z GheibiNila YS از نظر من راست گفته. انتهایی ها خیلی ارتباط عرضی ندارن چون به بن بست میرسن.
-
Nila YS سلام
z Gheibi 👍👍👍👍👍👍👍