زیستک 10 :))
-
سلام رفقا چطور مطورین؟
تعطیلات بر وفق مراده؟:winking_face_with_tongue:
خب من دو تا سوال از زیست دهم فصل 5 بخش جانوری داشتم لطفا کمکم کنیدسوال وان: اونایی که سامانه پروتونفریدی دارن همشون یاخته های شعله ای دارن یا فقط پلاناریا یاخته های شعله ای داره؟:weary_face:
سوال تو: دهانه لوله های مالپیگی فقط در سطح شکمی روده هست یا در سطح پشتی هم هست؟:worried_face:
دانش-آموزان-آلاء تجربی دوازدهم فارغ-التحصیلان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400
-
سلام رفقا چطور مطورین؟
خب من دو تا سوال از زیست دهم فصل 5 بخش جانوری داشتم لطفا کمکم کنیدسوال وان: اونایی که سامانه پروتونفریدی دارن همشون یاخته های شعله ای دارن یا فقط پلاناریا یاخته های شعله ای داره؟:weary_face:
سوال تو: دهانه لوله های مالپیگی فقط در سطح شکمی روده هست یا در سطح پشتی هم هست؟:worried_face:
-
سلام رفقا چطور مطورین؟
aynaz masoumi سوال اول نمیدونم ولی لوله های ماپیگی در همه طرف های روده هستند تا اونجایی که من میدونم.طبق شکل دستگاه گوارش ملخ در فصل دو
-
aynaz masoumi سوال اول نمیدونم ولی لوله های ماپیگی در همه طرف های روده هستند تا اونجایی که من میدونم.طبق شکل دستگاه گوارش ملخ در فصل دو
محمد کرمی 0 من تو چند تا تست دیدم نوشته بود لوله های مالپیگی در بخش های مختلفی از روده قرار گرفتن غلط میشد چون در ابتداش قرار گرفتن با توجه به شکل همون فصل تنظیم اسمزی ، در باره دهانه نمیدونم ولی خب این دهانهام به دنبال همین لولهان..🙃