رابطه فشار و حجم شیمی دهم
-
سلام صبحتون بخیر
مسئله زیر چطور حل میشه؟
:در دمای ثابت فشار گازی را ۳ اتمسفر افزایش دهیم ، تغییر حجم آن ۰/۶ حجم اولیه اش میشود ، فشار اولیه گاز چند اتمسفر بوده است ؟
وقتی میگه ۰/۶ اولیه باید چیکار کرد از هم کمشون کرد یا جمع؟
@تجربیا -
@fatima-aziminia
سلام
چون فشار داره زیاد میشه (فشار ثانویه میشه فشار اولیه بعلاوه ۳) پس حجم کم میشه تا تساوی بالا برقرار باشع
پس یعنی حجم ثانویه کمتر از اولیه استوطبق تصویر بالا جواب دلتا v مثبته پس باید حجم اولیه که بیشتر هست رو منهای دومیه کنی تا جواب مثبت بشه
-
سلام صبحتون بخیر
مسئله زیر چطور حل میشه؟
:در دمای ثابت فشار گازی را ۳ اتمسفر افزایش دهیم ، تغییر حجم آن ۰/۶ حجم اولیه اش میشود ، فشار اولیه گاز چند اتمسفر بوده است ؟
@تجربیا@fatima-aziminia
نگا بنویس دلتا پی مساوی با پی ۲ منهای پی ۱ ، بعد بهجای دلتا پی بنویس ۰.۶ پی ۱ و پی ۲ رو حساب کن . -
@fatima-aziminia
نگا بنویس دلتا پی مساوی با پی ۲ منهای پی ۱ ، بعد بهجای دلتا پی بنویس ۰.۶ پی ۱ و پی ۲ رو حساب کن .mohsen razavi
اینطوری ؟
-
سلام صبحتون بخیر
مسئله زیر چطور حل میشه؟
@تجربیا -
@fatima-aziminia
نگا بنویس دلتا پی مساوی با پی ۲ منهای پی ۱ ، بعد بهجای دلتا پی بنویس ۰.۶ پی ۱ و پی ۲ رو حساب کن .mohsen razavi خودش اومده بر حسب دلتا V نوشته
-
mohsen razavi
اینطوری ؟
-
@kosar-mottaghi الان جواب شد منفی هشت ؟
-
@fatima-aziminia در رابطه فشار و حجم شیمی دهم گفته است:
@kosar-mottaghi الان جواب شد منفی هشت ؟
اشتباهه مگه!!!!!
پاسخنامه چند جواب؟؟؟؟ -
سوال ۲۱۰ -
@kosar-mottaghi قدیما که ثانویه رو منهای اولیه میکردن نمیدونم چرا این اینطوریه
-
سلام صبحتون بخیر
مسئله زیر چطور حل میشه؟
@تجربیا -
@fatima-aziminia همیار منش میکنم
ببینم اونا چی میگنz Gheibi
دریا دریایی
ببین من حل کردم ولی جوابم با پاسخنامه کلا فرق داره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@kosar-mottaghi اوکی مرسی
خودتم خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه
-
@fatima-aziminia
سلام
چون فشار داره زیاد میشه (فشار ثانویه میشه فشار اولیه بعلاوه ۳) پس حجم کم میشه تا تساوی بالا برقرار باشع
پس یعنی حجم ثانویه کمتر از اولیه استوطبق تصویر بالا جواب دلتا v مثبته پس باید حجم اولیه که بیشتر هست رو منهای دومیه کنی تا جواب مثبت بشه
-
@fatima-aziminia
سلام
@sara-haghighatrad آهاا پس اینطوریه اوکی زدم خیلیی ممنون
-
@fatima-aziminia
خواهش میکنم