هورمون ها
-
سلام بچه ها
من یکم گیج شدم تو مبحث هورمونا
مثلا تو قیدای کلی
اینا ی سری از سوالامه
۱-غدد برون ریز قطعا هورمون ترشح نمیکنن؟
۲-غدد برون ریز اگه هورمون ترشح نمیکنن،پس یاخته های درون ریز داخلشون چی ترشح میکنه؟
این یعنی یاخته های درون ریز علاوه بر هورمون چیزای دیگه ای ترشح میکنن؟و این ترشحات غیره تو غدد درون ریزم هست؟
۳-غدد برون ریز حتما چیزی به خون ترشح نمیکنن؟
و خیلی سوال دیگه
دفعه اول که خوندمش اینطوری نبود
ممنون
@تجربیا @همیار @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها
مثلا تو قیدای کلی
اینا ی سری از سوالامه
۲-غدد برون ریز اگه هورمون ترشح نمیکنن،پس یاخته های درون ریز داخلشون چی ترشح میکنه؟
این یعنی یاخته های درون ریز علاوه بر هورمون چیزای دیگه ای ترشح میکنن؟و این ترشحات غیره تو غدد درون ریزم هست؟
و خیلی سوال دیگه
ممنون
@تجربیا @همیار @یازدهم @دانش-آموزان-آلاءسروش قادری سلام من دهمم با توجه به مباحثی که ترکیب شده تو تستا در همین حد میدونم که غدد درون ریز هورمون ترشح میکنن به خون غدد برون ریز به حفره ها ، مجاری یا سطح بدن
-
سروش قادری سلام من دهمم با توجه به مباحثی که ترکیب شده تو تستا در همین حد میدونم که غدد درون ریز هورمون ترشح میکنن به خون غدد برون ریز به حفره ها ، مجاری یا سطح بدن
@fatima-aziminia ممنون
ولی خ ترشحاتش چیه
میتونه هورمون باشه؟
غدد برون ریزو میگم -
سلام بچه ها
مثلا تو قیدای کلی
اینا ی سری از سوالامه
و خیلی سوال دیگه
ممنون
@تجربیا @همیار @یازدهم @دانش-آموزان-آلاءسروش قادری
سوال ۱ = برون ریز ها هورمون ترشح نمی کنن
سوال ۲= غدد برون ریز شامل یاخته های برون ریزه
سوال ۳= یاخته های غدد برون ریز متابولیسم یاخته ای دارند پس مواد دفعی شون رو وارد خون می کنند. -
@fatima-aziminia ممنون
ولی خ ترشحاتش چیه
میتونه هورمون باشه؟
غدد برون ریزو میگمسروش قادری آره هورمونه فقط جایی که به اون ترشح میکنه فرق داره
-
سروش قادری
سوال ۳= یاخته های غدد برون ریز متابولیسم یاخته ای دارند پس مواد دفعی شون رو وارد خون می کنند. -
سروش قادری
سوال ۳= یاخته های غدد برون ریز متابولیسم یاخته ای دارند پس مواد دفعی شون رو وارد خون می کنند.Bavar sky یعنی یاخته برون ریزم داریم؟
عجب
نه واسه ترشحات به خون غدد برون ریز منظورم هورمون بود
تا شب سوالا دیگمو جم میکنم میپرسم ازتون
ممنون -
@fatima-aziminia
بله
غدد برون ریز ترشحات دیگه ای به جز هورمون دارن
مثلا غدد عرق که برون ریزندشما فصل تنظیم شیمیایی رو در سال آینده خواهید خوند که با جزئیات بیشتر آشنا میشین
Bavar sky به نظرم یجایی دیدم بودم عجیبه
تو فصل گوارش همچین چیزی نداشتیم بخش برون ریز پانکراس هورمون ترشح میکند؟ ولی انگار تو یه تست یه همچین چیزی بود دیگه به هیچی اعتبار نیست
ممنون از راهنماییتون و از آقای قادری عذرمیخوام بابت دادن اطلاعات غلط هرچند که خودمم الان بیشتر از ایشون هنگ کردم ینی یه عمر به غلط فکر کردم هعی
-
تو فصل گوارش همچین چیزی نداشتیم بخش برون ریز پانکراس هورمون ترشح میکند؟ ولی انگار تو یه تست یه همچین چیزی بود دیگه به هیچی اعتبار نیست
ممنون از راهنماییتون و از آقای قادری عذرمیخوام بابت دادن اطلاعات غلط هرچند که خودمم الان بیشتر از ایشون هنگ کردم ینی یه عمر به غلط فکر کردم هعی
@fatima-aziminia خواهش میکنم
مهم یادگیریه
شما پایه دهم یادش گرفتی من تو یازدهم
نکتهش اینجاس -
سلام بچه ها
مثلا تو قیدای کلی
اینا ی سری از سوالامه
و خیلی سوال دیگه
ممنون
@تجربیا @همیار @یازدهم @دانش-آموزان-آلاءسروش قادری سلام.
۱. نه.
۲. غدد برون ریز اسمش روشونه، سلول های برون ریز دارن. سلول درون ریز ندارن که! اون بعضی از غدد هستن که هم قسمتِ برون ریز دارن و هم درون ریز، مثل پانکراس. همشون این مدلی نیستن.
به علاوه اینکه همه ی سلول ها ترشحات غیر هورمونی مثل اینترفرون نوع ۱ رو میتونن داشته باشن.
۳. خیر، طبق همین اینترفرونی که گفتم. و اینکه ممکنه ترشحات دیگه ای هم به خون داشته باشن ( از مواد دفعی گرفته تا چیزای دیگه ) ولی قطعا پیک شیمیایی نیست.انقدر پیچیدش نکنید. ویدیو های آقای موقاری رو ببینید تا بهتر بفهمید موضوع رو.
-
سروش قادری سلام.
۱. نه.
۲. غدد برون ریز اسمش روشونه، سلول های برون ریز دارن. سلول درون ریز ندارن که! اون بعضی از غدد هستن که هم قسمتِ برون ریز دارن و هم درون ریز، مثل پانکراس. همشون این مدلی نیستن.
به علاوه اینکه همه ی سلول ها ترشحات غیر هورمونی مثل اینترفرون نوع ۱ رو میتونن داشته باشن.
۳. خیر، طبق همین اینترفرونی که گفتم. و اینکه ممکنه ترشحات دیگه ای هم به خون داشته باشن ( از مواد دفعی گرفته تا چیزای دیگه ) ولی قطعا پیک شیمیایی نیست.انقدر پیچیدش نکنید. ویدیو های آقای موقاری رو ببینید تا بهتر بفهمید موضوع رو.
Parsa Ghaffari حتما
خیلی ممنون -
Parsa Ghaffari حتما
خیلی ممنونسروش قادری خواهش میکنم.
اگر جواب سوالتون رو گرفتید، وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدید که بقیه دوستان، سوالات سایر افراد رو جواب بدن. -
-
سروش قادری خواهش میکنم.
اگر جواب سوالتون رو گرفتید، وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدید که بقیه دوستان، سوالات سایر افراد رو جواب بدن.Parsa Ghaffari داشتم نکاتو مینوشتم
الان درستش میکنم