حذف ریاضی از کنکور
-
مینا میناب اگه چار درصدم بزنید حتی ، که اگه بخونید قطعا خیلی بیشتر ازینا میشه خیلی بهتره تا ازشون بگذرید واقعا حیفه ، سوالای کنکورم همشون سخت نیستن بگردید آسون و متوسطارو پیدا کنید ، بنظر من حذف کردن یه درس اونم ریاضی که تو تجربی اکثرا ضعف دارن کار درستی نیست بازم تصمیم با شماست.
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatima-aziminia بله درسته ولی چه مباحثی آسون تر هستن?
-
سلام
نهههه اصلا اصلا این کار رو نکنید به هیچ عنوان
یکی از چیزایی ک برای سازمان سنجش مهمه توازن بین درصد های شما هستش تو کنکور
براش مهمه که همه درسا رو تو یه رنج درصد بزنید
اگر درصدا تفاوت خیلی زیادی باهم داشته باشن اصلا خودش باعث میشه ک نمره و رتبه رو بکشه پایین
حداقل اگر ریاضیتون ضعیف هم هست یه سری مباحث مثل لگاریتم و معادله و نامعادله و چندتا از همین مبحثای آسون که توش بهترید رو تو کنکور بزنید که حداقل خود این مباحث آسون ۳۰ درصد رو تو کنکور میارن براتون ک از صفر درصد زدن خیلیی بهتره...حداقل اگر قراره چیزی رو حذف کنید از مباحث سخت ریاضی حذف کنید نه اینکه کاملا حذفش کنید
پس حذف درس به طور کامل تو کنکور اصصلا پیشنهاد نمیشهنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 بله متوجه شدم
-
romisa دلیل اصلی بی علاقگی من عدم درک ریاضی هست…
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب در حذف ریاضی از کنکور گفته است:
از چیزای پایه شروع کن کم کم حل میشه
-
z Gheibi پرستاری
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب خب اگه ریاضی را صفر بزنی واقعا هدفت را از خودت دور میکنی
فقط صفر نزن از بین سی تا سوال دیگه سه چهار تا رو که می تونی حل کنی
فیلم های جمع بندی میتونه خیلی کمکتون کنه
صفر خیلی تاثیر منفی داره -
معلم علوم راهنمایی ما همیشه بهمون میگفتن که برای کنکور هیچ درسیو حذف نکنید چون خودش ریاضی و فیزیک رو حذف کرده بود با اینکه درصد بالایی زیست زده بود و بقیه درساشم خوب بود ولی از نتیجه ناراضی بود همیشم به ما توصیه میکردن سر لج و لجبازیو علاقه و اینها حذفشون نکنیم واقعنم درسای مهمین این تجربه ی انسان با تجربه است حرف من نیست ، تمام تلاشتونو بکنید ک ریاضیم مثل بقیه عالی بشه
-
مینا میناب در حذف ریاضی از کنکور گفته است:
از چیزای پایه شروع کن کم کم حل میشه
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa چشم امیدوارم
-
مینا میناب خب اگه ریاضی را صفر بزنی واقعا هدفت را از خودت دور میکنی
فقط صفر نزن از بین سی تا سوال دیگه سه چهار تا رو که می تونی حل کنی
فیلم های جمع بندی میتونه خیلی کمکتون کنه
صفر خیلی تاثیر منفی دارهنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi چشم ممنون از شما
-
@fatima-aziminia بله درسته ولی چه مباحثی آسون تر هستن?
مینا میناب دوستان اشاره کردن همونارو بخونید بنظرم چون اکثر جاها همینارو شنیدم، ولی من منظورم مبحثی نبود کلی گفتم شاید سطح سوالات آنچنان بالا نبودن و خیلیا تونستن از پسشون بر بیان مبادا شما از رقیبان عقب بیفتید
-
معلم علوم راهنمایی ما همیشه بهمون میگفتن که برای کنکور هیچ درسیو حذف نکنید چون خودش ریاضی و فیزیک رو حذف کرده بود با اینکه درصد بالایی زیست زده بود و بقیه درساشم خوب بود ولی از نتیجه ناراضی بود همیشم به ما توصیه میکردن سر لج و لجبازیو علاقه و اینها حذفشون نکنیم واقعنم درسای مهمین این تجربه ی انسان با تجربه است حرف من نیست ، تمام تلاشتونو بکنید ک ریاضیم مثل بقیه عالی بشه
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatima-aziminia دعا کنید برام ریاضیم خوب بشه
-
مینا میناب دوستان اشاره کردن همونارو بخونید بنظرم چون اکثر جاها همینارو شنیدم، ولی من منظورم مبحثی نبود کلی گفتم شاید سطح سوالات آنچنان بالا نبودن و خیلیا تونستن از پسشون بر بیان مبادا شما از رقیبان عقب بیفتید
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatima-aziminia چشم ممنون
-
@fatima-aziminia دعا کنید برام ریاضیم خوب بشه
مینا میناب چشم حتما
ریاضی مشکل خیلیاست زیاد نگران نباشید خودتونو دست کم نگیرید قطعا نتیجه زحمتاتونو میبینید
-
@fatima-aziminia چشم ممنون
مینا میناب روشن
-
sallar savadkoohi یعنی حتما باید ریاضی رو بزنم?
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب
بزنید خیلی کمک کنندست
شما الان اگه مثلا شیمی رو 80 بزنی یا حتی یکم بالاتر
با ریاضی صفر
برابری میکنی با کسی که شیمی و ریاضیش رو بین 50 تا 60 زده
(البته اینا اعداد دقیق نیستن فقط برای رسوندن مفهوم گفتم اما همین جوری میشه تقریبا)
تعادل توی درصدا توی کنکور خیلی مهمه -
سلام اگه یه فردی درس ریاضی رو کامل حذف کنه از برنامه ی مطالعه ی خودش و فقط برای مدرسه بخونه اما بقیه ی دروس رو خیلی خوب بخونه شانسش برای قبولی تو دانشگاه خوب چقدره?(فرض کنید همه ی درس ها رو بالای ۶۰ درصد بزنه)
@دانش-آموزان-آلاء
@همیارنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب سلام
اینو از پیج یک مشاور پیدا کردم
البته بیشتر باید به توانایی خودتون توجه کنید -
سلام اگه یه فردی درس ریاضی رو کامل حذف کنه از برنامه ی مطالعه ی خودش و فقط برای مدرسه بخونه اما بقیه ی دروس رو خیلی خوب بخونه شانسش برای قبولی تو دانشگاه خوب چقدره?(فرض کنید همه ی درس ها رو بالای ۶۰ درصد بزنه)
@دانش-آموزان-آلاء
@همیارنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatima-aziminia
maryam111
romisa
sallar savadkoohi
z Gheibi
ممنون از همگی حتما تلاش میکنم تا ریاضی خودم رو بهتر کنم -
@fatima-aziminia
maryam111
romisa
sallar savadkoohi
z Gheibi
ممنون از همگی حتما تلاش میکنم تا ریاضی خودم رو بهتر کنمنوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب خواهش می کنم
فقط یادم رف بگم که
هرمبحثی رو خواستی شروع کنی حواست به پیش نیازها باشه یعنی ببین قبل یادگرفتن اون مباحث چه مطالب پایه ای رو باید بلد باشی اول زمینه هاش رو یاد بگیر بعد برو سراغ خودشموفق و سلامت باشی گل
-
مینا میناب خواهش می کنم
فقط یادم رف بگم که
هرمبحثی رو خواستی شروع کنی حواست به پیش نیازها باشه یعنی ببین قبل یادگرفتن اون مباحث چه مطالب پایه ای رو باید بلد باشی اول زمینه هاش رو یاد بگیر بعد برو سراغ خودشموفق و سلامت باشی گل
نوشتهشده در ۳ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa چشم حتما ممنون