زیستک 11
-
سلاااااااام خوبین؟ من که عالی
من بازم سوال دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: ولی امروز از زیست 11 فصل گفتار4سوال: ایمنی اختصاصی در بی مهرگان وجود دارد؟مشابه ایمنی اختصاصی نباشه ها!(ص78) خودِ ایمنی اختصاصی در بی مهرگان
میدونین منظورمو؟خب یه چی دیگه هم هست
بکرزایی زنیور عسل رو برام توضیح بدید
مرسیان
آیناز:)) -
برای بی مهرگان ایمنی اختصاصی نداریم.درسته بی مهره ها هم یه سری کارا انجام میدن که شبیه ایمنی اختصاصیه ولی نمیتونیم اسمشو بزاریم ایمنی اختصاصی !به عنوان مثال همین مگس میوه میتونه انتی ژن شناسایی کنه که شبیه ایمنی اختصاصیه !یا مثلا اول گفتار 2 همین فصل میگه لارو ستاره ی دریایی میتونه بیگانه خواری کنه !این دوتا مثال داخل بی مهرگان* شبیه* ایمنی اختصاصیه!بهخاطر همین میگیم بی مهرگان ایمنی اختصاصی ندارن.
-
برای بکر زایی هم اول باید بدونیم بکرزایی روشی ازتولید مثله جنسیه که فرد میتونه به تنهایی تولید مثل کنه !روشیه که هم در بی مهرگان/زنبور عسل/ و هم در مهره داران /مار/ دیده میشه!بکرزایی مختص ماده هاس!فرد نر نمیتونه بکرزایی کنه !
برای زنبور اینجوریه که ملکه که 2n تقسیم میوز انجام میده !خوب تو این تقسیم تخمکی تولید میکنه که هاپلوئیده !این تخمک هاپلوئید بدون نیاز به جنس نر یا هرگونه لقاحی تقسیم میتوز انجام میده و زنبور نر بوجود میاد. یعنی زنبور ملکه خودش با استفاه از تقسیم میتوز تخمک خودشو بارور میکنه و زنبور نر بوجود میاد! -
برای بکر زایی هم اول باید بدونیم بکرزایی روشی ازتولید مثله جنسیه که فرد میتونه به تنهایی تولید مثل کنه !روشیه که هم در بی مهرگان/زنبور عسل/ و هم در مهره داران /مار/ دیده میشه!بکرزایی مختص ماده هاس!فرد نر نمیتونه بکرزایی کنه !
برای زنبور اینجوریه که ملکه که 2n تقسیم میوز انجام میده !خوب تو این تقسیم تخمکی تولید میکنه که هاپلوئیده !این تخمک هاپلوئید بدون نیاز به جنس نر یا هرگونه لقاحی تقسیم میتوز انجام میده و زنبور نر بوجود میاد. یعنی زنبور ملکه خودش با استفاه از تقسیم میتوز تخمک خودشو بارور میکنه و زنبور نر بوجود میاد!