نوشتن پاسخنامه
-
سلام راه ابریشمی های عزیز
یک سوال داشتم
شماها خودتون شخصا پاسخنامه دروس مختلف رو مینویسید؟
یعنی مثلاً برای فیزیک و ریاضی و شیمی ، شماها پاسخنامه تمام سوالات آموزشی و تسلط رو مینویسید؟
یا اینکه اون سوال رو مارک میکنید و بعداً موقع جمع بندی یا ... میرید از توی سایت اون سوالات رو که نشان دار کرده بودید میبیند؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی ادمین ناظم @M-an
-
یک سوال داشتم
یعنی مثلاً برای فیزیک و ریاضی و شیمی ، شماها پاسخنامه تمام سوالات آموزشی و تسلط رو مینویسید؟
یا اینکه اون سوال رو مارک میکنید و بعداً موقع جمع بندی یا ... میرید از توی سایت اون سوالات رو که نشان دار کرده بودید میبیند؟
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی ادمین ناظم @M-an
amirmohammad shakeri من مینویسم ولی ماشالاه از بس فونت ها بزرگه به زور جا میشه
-
amirmohammad shakeri
من می نویسم هرچند وقت گیره و گاهاً اذیت کننده اما همین که یه بار بنویسی کل پاسخ رو خودش یه بار دیگه حل کردن سواله و شرطش اینه از حل استاد کپی نکنی بلکه بعد از دیدن کامل محاسبه کنی و بنویسی🙂 -
سلام
من می نویسم شاید اگه تا الان ننوشته بودم خیلی پشیمون بودم
نوشتن پاسخنامه یک مزیت داره حداقل برای من اینکه اگه یک سوالی رو نمی دونم و باید فیلم رو ببینم اگه پاسخنامه نمی خواستم بنویسم رد میشدم و میرفتم سراغ تست بعدی ولی الان مجبورم که خودم با تحلیلی که دارم بنویسم و بعدا هم که بخوام تستا رو بزنم با دیدن پاسخنامه خیلی راحت تر هستم تا بخوام فیلم ببینم -
یک سوال داشتم
amirmohammad shakeri سلام برای تستای تسلط که نه جاش هست و نه اصلا کار منطقی هستش که بشینید جواب تک تک تستارو بنویسید
ولی برای درسنامه اگر زمان دارید خوبه. من تستای درسنامه رو از اول سال خصوصا توی شیمی نوشتم و پیشنهاد میکنم چه تصمیم بگیرید بنویسید چه ننویسید، حتما نکته مربوط به سوالو زیرش یادداشت کنید که وقتی خواستید مرور کنید سوال و نکته ی مهمی که توش هست یجا کنار هم باشن -
سلام
من می نویسم شاید اگه تا الان ننوشته بودم خیلی پشیمون بودم
نوشتن پاسخنامه یک مزیت داره حداقل برای من اینکه اگه یک سوالی رو نمی دونم و باید فیلم رو ببینم اگه پاسخنامه نمی خواستم بنویسم رد میشدم و میرفتم سراغ تست بعدی ولی الان مجبورم که خودم با تحلیلی که دارم بنویسم و بعدا هم که بخوام تستا رو بزنم با دیدن پاسخنامه خیلی راحت تر هستم تا بخوام فیلم ببینمAli Nemati 0 من خودم حل میکنم و بعدش از حل معلم با دوربین عکس میگیرم البته این کارو 10 روزه دارم میکنم|::
-
یک سوال داشتم
amirmohammad shakeri
من یازدهمی ام یه مشکلی هست همین پاسخنامه
مثل اینکه بچه ها همت کردن دارن مینویسن
انشالله سال بعد ازشون بگیریم:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد