گوارش
-
51
ی نکته،گفته غده ن غدد،پس پاراتیروئید و بزاقی و اونایی ک چندتان حذف میشن و تکیا مث تیروئید و اپیفیز و تیموس و اینا میمونن
الف-فقط پانکراس هم برون ریز دارن هم درون ریز
ب-غدد بزاقی که بالای معده و تو دهن قرار دارن تو گوارش برخی مواد مث نشاسته نقش دارن که این نقش با پانکراس مشترکه ولی چون صورت سوال گفته غده نه غدد،میشه این گزینه درست باشه
ج-خب مثال نقض زیاد داره،تیموس هیپوتالاموس و ....
د-این گزینه درصورتی میتونه درست باشه که غده و غدد رو یکی حساب کرده باشه و این مقایسه رو با غدد بزاقی انجام داده باشه و در این حالت درسته،چون پانکراس قوی ترین آنزیمای بدنو داره
ولی بازم میگم چون گفته «غده» و مفرده،ب نظر من نباید غدد بزاقی و پاراتیروئیدو حساب کنه -
سروش قادری
منم زدم ۴
ولی ۴ نیست -
سروش قادری در گوارش گفته است:
دریا دریایی در گوارش گفته است:
سروش قادری
منم زدم ۴
ولی ۴ نیستکدوم سوال؟
همون ۴۱ که گفتید
-
دریا دریایی محیط داخلی مجموعه ی مایع بین یاخته ای بافت هاست که با خون در تبادل دائم است نه این که خونه
تا جایی که من میدونم و تو خیلی سبز هم اومده به خون لنف و مایع بین سلولی میگن محیط داخلی بدن
دریا دریایی پاسخ نداره ؟ نمیدونم منم طبق متن خود کتاب گفتم
-
51
ی نکته،گفته غده ن غدد،پس پاراتیروئید و بزاقی و اونایی ک چندتان حذف میشن و تکیا مث تیروئید و اپیفیز و تیموس و اینا میمونن
الف-فقط پانکراس هم برون ریز دارن هم درون ریز
ب-غدد بزاقی که بالای معده و تو دهن قرار دارن تو گوارش برخی مواد مث نشاسته نقش دارن که این نقش با پانکراس مشترکه ولی چون صورت سوال گفته غده نه غدد،میشه این گزینه درست باشه
ج-خب مثال نقض زیاد داره،تیموس هیپوتالاموس و ....
د-این گزینه درصورتی میتونه درست باشه که غده و غدد رو یکی حساب کرده باشه و این مقایسه رو با غدد بزاقی انجام داده باشه و در این حالت درسته،چون پانکراس قوی ترین آنزیمای بدنو داره
ولی بازم میگم چون گفته «غده» و مفرده،ب نظر من نباید غدد بزاقی و پاراتیروئیدو حساب کنهسروش قادری
در مورد بزاق و پاراتیروئید و اینا اره حرف تون درسته منم خودم اول بالا معده رو نوشتم بعد اینا رو حذف کردمولی خوب خودش گفته الف!
اصلا به نظرم مشکل داره و تنها موردی که فک کنم مد نظر طراح بوده کبده که هم هورمون میده هم صفرا
ولی خوب کبد اصلا غده نیست ! -
تستیه نه تشریحی
-
دریا دریایی درسته در گوارش چربی هانقش دارد ولی از روده به خون
گزینه رو غلط میکنه گوارش و ورود چربی ها به محیط داخلی بوددریا دریایی درسته در گوارش چربی هانقش دارد ولی از روده به خون
گزینه رو غلط میکنه گوارش و ورود چربی ها به محیط داخلی بودمنم گفتم احتمالا همین باشع
ولی طبق تعریف میکرو محیط داخلی شامل خونم میشه -
گزینه رو غلط میکنه گوارش و ورود چربی ها به محیط داخلی بودمنم گفتم احتمالا همین باشع
ولی طبق تعریف میکرو محیط داخلی شامل خونم میشهسروش قادری در گوارش گفته است:
ولی طبق تعریف میکرو محیط داخلی شامل خونم میشهخودش هم همین سه رو گرفته که انگار اینم غلطه
-
سروش قادری
در مورد بزاق و پاراتیروئید و اینا اره حرف تون درسته منم خودم اول بالا معده رو نوشتم بعد اینا رو حذف کردمولی خوب خودش گفته الف!
اصلا به نظرم مشکل داره و تنها موردی که فک کنم مد نظر طراح بوده کبده که هم هورمون میده هم صفرا
ولی خوب کبد اصلا غده نیست !دریا دریایی در گوارش گفته است:
سروش قادری
ولی خوب کبد اصلا غده نیست !والا عجیبه
منم اومدم همینو بنویسم که کبد تو هورمون(اریتروپویتین) و صفرا نقش داره ولی خب با این حال تو شکل خود کتاب جزو غدد درون ریز آورده نشده
وگرنه اگه منطق سوال این باشه که چون هورمون ترشح میکنه پس غدهس،میشه قلب و مغز و کبد و معده و دوازدهه رو هم جزو غدد درون ریز حساب کرد
اینا سوالای کجاس؟
فک نکنم کنکور باشع -
ولی طبق تعریف میکرو محیط داخلی شامل خونم میشهخودش هم همین سه رو گرفته که انگار اینم غلطه
دریا دریایی والا قفل کردم نمیدونم چ بگم
خیلی عجیبه -
سروش قادری
منم اومدم همینو بنویسم که کبد تو هورمون(اریتروپویتین) و صفرا نقش داره ولی خب با این حال تو شکل خود کتاب جزو غدد درون ریز آورده نشده
وگرنه اگه منطق سوال این باشه که چون هورمون ترشح میکنه پس غدهس،میشه قلب و مغز و کبد و معده و دوازدهه رو هم جزو غدد درون ریز حساب کرد
اینا سوالای کجاس؟
فک نکنم کنکور باشعسروش قادری در گوارش گفته است:
سروش قادری
اینا سوالای کجاس؟
فک نکنم کنکور باشعدقیقا 👌
اتفاقا اقای اسدی هم گفتن کبد غده نیست
سوالای مدارس برتر برای نوبت اوله -
خیلی عجیبهسروش قادری در گوارش گفته است:
خیلی عجیبهاحتمالا اشتباه طراح بوده
شاید هم فقط گفته در گوارش نقش داره نه ورود -
خیلی عجیبهاحتمالا اشتباه طراح بوده
شاید هم فقط گفته در گوارش نقش داره نه وروددریا دریایی به احتمال زیاد
در کل تبادل اطلاعات جالبی بود
ممنون -
۵۰ میشه ج چون چربی وارد رگ لنفی میشه نه خون/:
چون گفته از روده به خون غلطه چون سرانجام از لنف به خون وارد میشه ولی از روده مستقیم به خون نمیره -
چون گفته از روده به خون غلطه چون سرانجام از لنف به خون وارد میشه ولی از روده مستقیم به خون نمیره@infinitie-a منم میگم این گزینه ج گیج میزنه
درسته آفرین -
چون گفته از روده به خون غلطه چون سرانجام از لنف به خون وارد میشه ولی از روده مستقیم به خون نمیره@infinitie-a در گوارش گفته است:
چون گفته از روده به خون غلطه چون سرانجام از لنف به خون وارد میشه ولی از روده مستقیم به خون نمیرهتنکیو 🌷🌷🌷
-
@infinitie-a در گوارش گفته است:
چون گفته از روده به خون غلطه چون سرانجام از لنف به خون وارد میشه ولی از روده مستقیم به خون نمیرهتنکیو 🌷🌷🌷
دریا دریایی خواهش میکنم