من همش از برنامه تفتان جا میمونم چه کار کنم
-
من همش از برنامه تفتان جا میمونم چه کار کنم؟ :(
مخصوصا زیست که هی باید پاز کنم بنویسمMahdieh SeyyedHaghi
منم همینطور😢 -
مخصوصا زیست که هی باید پاز کنم بنویسمMahdieh SeyyedHaghi
ولی خب چاره ای نیست ،بیشتر از تایم برنامه درس میخونم .. -
مخصوصا زیست که هی باید پاز کنم بنویسم -
Mahdieh SeyyedHaghi
مگه چی می نویسید؟@m-an نکاتی که استاد اسد میگن یعنی نباید بنویسم آخه میترسم یادم بره مینویسم بعد در مرور ها دوباره میخونم
-
Mahdieh SeyyedHaghi
ولی خب چاره ای نیست ،بیشتر از تایم برنامه درس میخونم ..Zahra Akbari 0 من روزی ۱۲ ساعت میخونم و نمیرسم:|
-
Zahra Akbari 0 من روزی ۱۲ ساعت میخونم و نمیرسم:|
Mahdieh SeyyedHaghi
منم همینطور ولی بازماخر شب یکی یا دوتا درسا باقی میمونه ..
بیشتر سردرگمشدم 😔😔 -
این پست پاک شده!
-
@m-an نکاتی که استاد اسد میگن یعنی نباید بنویسم آخه میترسم یادم بره مینویسم بعد در مرور ها دوباره میخونم
-
@m-an نکاتی که استاد اسد میگن یعنی نباید بنویسم آخه میترسم یادم بره مینویسم بعد در مرور ها دوباره میخونم
-
نکنین این کار رو !
فیلم های درسنامه رو که دیدین برین تست حل کنین
لازم نیست واو به واو جزوه بنویسین
وقتتون رو هدر ندین
به جاش تست حل کنین که درسنامه براتون جا بیافته
و مسلط بشین@m-an عه واقعا🥶به جز تستایی که در برنامه هست دیگه،؟از کتابای دیگه مثلا؟
-
@m-an عه واقعا🥶به جز تستایی که در برنامه هست دیگه،؟از کتابای دیگه مثلا؟
Mahdieh SeyyedHaghi
شما برنامه رو کامل اجرا کنید. درسنامه رو کامل ببینید تست هاش رو خودتون بزنید اون هایی که اشکال داشتین رو ببینید و نکته های خیلی مهم رو فقط یادداشت کنیدمیگم نکته خیلی مهم و خیلی کم باید باشه نه واو به واو درسنامه
تست رو بزنید اشکال هاتون رو هم برسید کنید یاد می گیرن و مسلط میشیناگه دیدین زمان بیشتری دارین برین سراغ کارگاه های نکته و تست و تست ها رو بزنید یا اگه منابع دیگری دارید از اونا تست بزنید
بعدا هم با تست مرور کنید
فیلم ها ر اگه آنلاین ببنید می تونید تست های مهم رو هم بوک مارک کنید که بعدا خواستین نکته هاش رو مرور کنید فیلمش رو ببنید
-
Mahdieh SeyyedHaghi
شما برنامه رو کامل اجرا کنید. درسنامه رو کامل ببینید تست هاش رو خودتون بزنید اون هایی که اشکال داشتین رو ببینید و نکته های خیلی مهم رو فقط یادداشت کنیدمیگم نکته خیلی مهم و خیلی کم باید باشه نه واو به واو درسنامه
تست رو بزنید اشکال هاتون رو هم برسید کنید یاد می گیرن و مسلط میشیناگه دیدین زمان بیشتری دارین برین سراغ کارگاه های نکته و تست و تست ها رو بزنید یا اگه منابع دیگری دارید از اونا تست بزنید
بعدا هم با تست مرور کنید
فیلم ها ر اگه آنلاین ببنید می تونید تست های مهم رو هم بوک مارک کنید که بعدا خواستین نکته هاش رو مرور کنید فیلمش رو ببنید
@m-an کمک بزرگی کردید ممنون🌺
-
نکنین این کار رو !
فیلم های درسنامه رو که دیدین برین تست حل کنین
لازم نیست واو به واو جزوه بنویسین
وقتتون رو هدر ندین
به جاش تست حل کنین که درسنامه براتون جا بیافته
و مسلط بشین@m-an سلام خانوم مدیر تفتان برای دوازدهمی هاست ماهایی که یازدهم هستیم و خریدیم ممکنه برنامه رو یکم کم حجم تر کنیم برا خودمون ؟ مثلا اگه قراره کنکوریای امسال تو یه ماه جمع کنن میشه ما تو یک و نیم یا نهایت دیگه تو دو ماه جمع کنیم ؟!
-
@m-an سلام خانوم مدیر تفتان برای دوازدهمی هاست ماهایی که یازدهم هستیم و خریدیم ممکنه برنامه رو یکم کم حجم تر کنیم برا خودمون ؟ مثلا اگه قراره کنکوریای امسال تو یه ماه جمع کنن میشه ما تو یک و نیم یا نهایت دیگه تو دو ماه جمع کنیم ؟!
-
سلام
بله چرا نشه
شما می تونید فقط قسمت های یازدهم رو الان ببینید
دهم رو تابستون ببینید@m-an ممنون از راهنماییتون🌺🥀
-
@m-an سلام خانوم مدیر تفتان برای دوازدهمی هاست ماهایی که یازدهم هستیم و خریدیم ممکنه برنامه رو یکم کم حجم تر کنیم برا خودمون ؟ مثلا اگه قراره کنکوریای امسال تو یه ماه جمع کنن میشه ما تو یک و نیم یا نهایت دیگه تو دو ماه جمع کنیم ؟!
Robabe Rezaie
به نظرم تفتان به دردتون نمی خوره الان وقتشه مفهومی درس رو بفهمید به نظر من راه ابریشم بگیرید و قسمت دهم یازدهمش رو بخونید خیلییییییییییییییی بهتره