IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
کمک های مردمی
-
جواد پولادند شما الان عصبی هستین یه کم. میدونم حق دارین از شرایطی که خلاف انتظارتونه ناراحت باشین ولی حالا درست یا غلط روششون اینه که هر محصول جداس از محصولای دیگه و شما با بد و خوبش باید سر کنین. شیرینی و هندونه هم که بابت تیکه و این چیزا نگفتن مثال بود که توضیح بدن فقط مجاز به استفاده از همون محصولی هستین که خریداری شده. به عنوان پیشنهاد مطرح کنین که بشه هر دو رو استفاده کرد ولی خودتون سریعتر به فکر یه چاره ی جایگزین باشین مثلا از صفر تا صد یا از درسنامه کتاب تستتون. الان روی راه حل تمرکز کنین تا مشکل. موفق باشید
-
samira pournazar اخه از اونطرف هم میگن چون نوسان رو مشکل داری فیزیک یاضی رو باید کامل بگیری
من که با روش استاد کازرانیان مشکل ندارم
مشکلم فقط نوسانه
در ضمن اگر قرار بود پول بدیم و بریم فیلم های رایگان رو ببینیم که مغزمون عیب داشت که
با هزار امید پول دادم که سطح بالاتری از تدریس رو داشته باشم
ما قشر مرفه نیستیم
همینم با کلی مشکل جور کردم
هزار زحمت و قرض،حالا میگن ناراحتی؛باش میخواستی نگیری
به نظرتون درسته؟ -
جواد پولادند شرایط مالی همین الان ما رو بدونین متوجه میشین که قطعا درکتون می کنم. میگم چطوره یه بار به خود آقای سهراب ابوذرخانی بگین که موسس آلا هستن. اگه پیویشون باز نبوذ تگشون کنین. ولی اگه جواب ندادن یا موافقت نکردن یه راه دیگه هم هست که بیخیال ره ابریشم شین از بچه ها بخواین جزوه شونو آپلود کنن هرچی هست از هرجا. یا هم همون دو راهی که گفتم دیگه. یا اگه دوستی دارین از اون بخواین کمکتون کنه یا...
منفعلا اینا به ذهنم رسید. اون سوالتونم که پرسیدین درسته یا غلط من میگم اصلا بیخیال درست و غلطش الان فقط دنبال حل مشکلتون باشین روش خودم این جور موقعا همینه -
جواد پولادند
همه دوره های آلاء نمونه فیلم و جزوه دارن که قبل از تهیه کردن میشه استفاده کرد (مگر در زمان پیش فروش که در اون زمان هم باز دوره ی رایگان هست که سبک و روش رو مقایسه کرد) و دید محصولی هم که شما تهیه کردین دوره به صورت کامل هست و مبحثی نیستمثال برای درک موضوع گفته شده بود
هر دوره جدا هست و ارتباطی با دوره دیگر ندارد که بخواهید مبحث به مبحث از دوره های مختلف استفاده کنید
بنده به شما پیشنهاد تهیه دوره با استاد دیگر نکردم
درخواست شما رو غیر مجاز اعلام کردم!مگرنه قبل از راه ابریشم هم اساتید دوره های ۰تا ۱۰۰ رایگان داشتن ودانش آموزان زیادی استفاده کردن و نتایج خیلی خوبی گرفتن
شما هم برای یک مبحث می تونید از این دوره ها استفاده کنیدهنوز اسکرین دایرکت همکارم رو هم نفرستادیم
-
جواد پولادند
شما اگه کلاس خصوصی هم ثبت نام کنید ممکنه در یک مبحث سلیقه آموزشی شما با دبیر سازگار نباشه
میرین سر کلاس دبیر دیگر میشینین؟
چون کلاس همکارش رو ثبت نام کرده بودین ؟دوره های ۰تا ۱۰۰ صددرصد نیازهای اصلی آموزشی رو پوشش میده
راه ابریشم دوره ای هست که نیازهای مکمل که کتاب و تست و ... باشه رو هم پوشش میده
-
samira pournazar بگن بابت هر موضوعش باید هزینشو پرداخت کنید
گردن ما از مو باریکتر
ولی چیزی که نیست،توجه به مشکل ماست -
جواد پولادند آخه واسه یه مبحث که خوب تدریس نشده که کلشو نباید برد زیر سوال بقیه ی مباحث مگه خوب و کاربردی نیس؟ بازم میگم یه کم الان عصبی این سعی کنین برین سراغ یه درس دیگه بعدش که آروم شد ذهنتون درست و حسابی فکر کنین ببینین باید چی کار کرد
-
جواد پولادند در کمک های مردمی گفته است:
samira pournazar بگن بابت هر موضوعش باید هزینشو پرداخت کنید
گردن ما از مو باریکتر
ولی چیزی که نیست،توجه به مشکل ماستدوست عزیز اگر واقعا میخواید این مبحث رو یاد بگیرید و با استاد ارتباط نگرفتید صفرتاصد رو ببینید بدون شک نتیجه میگیرید
نمیشه که یه مبحث از یه مجموعه رو فروخت آخه -
-
جواد پولادند در کمک های مردمی گفته است:
M.an اتفاقا این مشکل در زمینه زبان در آموزشگاه اتفاق افتاد
و مدیر مجموعه هم سه جلسه جبرانی با استاد دیگه ای گذاشت
چون حق رو به ارباب رجوع میدادخب حق با ارباب رجوع نیست واقعا؟؟؟؟؟
اگر تجربی باشید از تتا خبر دارید
از تخفیف ۸۰ درصدی تفتان خبر دارید
اینها بدون هیچ منتی داده شدن
حالا یه مبحث رو متوجه نشیدید مشکل رو از مجموعه میدونید به جای رفع اون مشکل -
ابوالفضل ریسی ولی کلشو میشه؟
-
دوره های ۰تا ۱۰۰ صددرصد نیازهای اصلی آموزشی رو پوشش میده ، شما اگه یه مبحث رو یاد نگفتین درسنامه اون رو با ۰تا ۱۰۰ یاد بگیرین و بقیه مراحل رو با راه ابریشم
اگر با این دیدگاه بخواییم جلو بریم چندین مبحث با چندین میلیون سلیقه آموزشی هست
محصول از ابتدا مشخص هست که مبحثی نیست و کامل با یک دبیر هست توضیح محصول هم هست
بنده منتظر اسکرین پیامی که گفته بودین هستم
-
-
جواد پولادند
می تونستین از ابتدا دبیر دیگر رو انتخاب کنید!هنگام خرید محصول محدودیتی وجود نداشت
-
ابوالفضل ریسی مشکل همینه 80 درصد 80 درصد تخفیف میدین
ولی سر یه مبحث نقّ آدمو درمیارید -
M.an در کمک های مردمی گفته است:
دوره های ۰تا ۱۰۰ صددرصد نیازهای اصلی آموزشی رو پوشش میده ، شما اگه یه مبحث رو یاد نگفتین درسنامه اون رو با ۰تا ۱۰۰ یاد بگیرین و بقیه مراحل رو با راه ابریشم
اگر با این دیدگاه بخواییم جلو بریم چندین مبحث با چندین میلیون سلیقه آموزشی هست
محصول از ابتدا مشخص هست که مبحثی نیست و کامل با یک دبیر هست توضیح محصول هم هست
بنده منتظر اسکرین پیامی که گفته بودین هستم
هیچ پیامی نبوده وگرنه میذاشتن روز اول
-
جواد پولادند از دایرکتتون اسکرین بگیرین اگه موافق بودن ایشون هم اجازه میدن دیگه الان که خودشون راه گذاشتن پیش پای شما
من برم با اجازه تون امیدوارم حل شه مشکلتون