سوال سطح درصد 100 زیست
-
من که قاطی کردم. دوستان جواب رو اگه میدونید لطف کنید ممنون.
چند مورد از عبارات داده شده جمله زیر را به درستی تکمیل می کند؟
«در فرایند تولید .......... برخلاف فرایند تولید .......... امکان قرارگیری طولی فام تن های همتا در کنار هم و فشرده شدن آن ها وجود دارد.»الف - اسپرماتوسیت های ثانویه - آندوسپرم جامد نارگیل
ب - گرده های نارس - گامت نر در لوله گرده یک گیاه دو جنسی
ج - اسپرم در زنبور عسل نر - دومین گویچه قطبی در بانوان
د - یاخته های هاپلوئید حاصل از تقسیم بافت خورش - یاخته رویشی1- 4
2- 3
3- 2
4- 1Mohammad Afrashteh
سلام
به نظر من الف -
Mohammad Afrashteh
سلام
به نظر من الف -
@haniehno
درست یادم نیست . ولی الف درسته به نظرم -
Mohammad Afrashteh
سوال میخواد اینو بفهمه که کی میوز داده
الف درسته چون اسپرماتوسیت ثانویه حاصل میوزه ولی مورد دو میتوز@haniehno در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
الف درسته چون اسپرماتوسیت ثانویه حاصل میوزه ولی مورد دو میتوزخیلی ممنون. با کمک شما کاملا فهمیدم قضیه چیه.
الف - میوز - میتوز (ص)
ب - میوز - میتوز (ص)
ج - میتوز - میوز 2 (غ)
د - میوز - میتوز (ص)یعنی جواب گزینه 2 (سه تا از موارد صحیحن)
-
@haniehno در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
الف درسته چون اسپرماتوسیت ثانویه حاصل میوزه ولی مورد دو میتوزخیلی ممنون. با کمک شما کاملا فهمیدم قضیه چیه.
الف - میوز - میتوز (ص)
ب - میوز - میتوز (ص)
ج - میتوز - میوز 2 (غ)
Mohammad Afrashteh خواهش میکنم
-
@haniehno در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
الف - میوز - میتوز (ص)
ب - میوز - میتوز (ص)
ج - میتوز - میوز 2 (غ)
Mohammad Afrashteh
بنظرم اشتباه کردید . چون توی صورت سوال توانایی انجام میوز 1 منظور هست نه صرفا میوز -
Mohammad Afrashteh
بنظرم اشتباه کردید . چون توی صورت سوال توانایی انجام میوز 1 منظور هست نه صرفا میوزشهیده sh در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
بنظرم اشتباه کردید . چون توی صورت سوال توانایی انجام میوز 1 منظور هست نه صرفا میوزفکر میکنم حتی اونطوری که شما میگین هم فرض کنیم باز جواب درست میشه. باز اگه چیزی به ذهنتون میرسه که جواب رو غلط میکنه لطفا بگین.
-
شهیده sh در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
بنظرم اشتباه کردید . چون توی صورت سوال توانایی انجام میوز 1 منظور هست نه صرفا میوزفکر میکنم حتی اونطوری که شما میگین هم فرض کنیم باز جواب درست میشه. باز اگه چیزی به ذهنتون میرسه که جواب رو غلط میکنه لطفا بگین.
ببینید برای انجام میوز یک باید کروموزوم همتا داشته باشن . گرده نارس و اسپرم زنبور و یاخته هاپلویید ، هاپلویید هستن و همتا ندارن . پس غلط هستن .
گزینه 1 صحیحه بنظرم -
ببینید برای انجام میوز یک باید کروموزوم همتا داشته باشن . گرده نارس و اسپرم زنبور و یاخته هاپلویید ، هاپلویید هستن و همتا ندارن . پس غلط هستن .
گزینه 1 صحیحه بنظرمشهیده sh در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
گزینه 1 صحیحه بنظرمدقت کنین که فرایند تولیدشون رو گفته نه خودشون رو. مثلا گرده نارس که هاپلوئیده از میوز یک یاخته دیپلوئید موجود در بساک به وجود اومده. یاخته های هاپلوئید حاصل از تقسیم بافت خورش هم همینطوره فرایند تولیدشون از میوز یک یاخته 2n بافت خورش هست. در مورد زنبور عسل نر هم که اسپرم هاپلوئید داره و از تقسیم میتوز به وجود اومده میشه گزینه غلط اما بقیه درست هستن.
-
گزینه 1 صحیحه بنظرمدقت کنین که فرایند تولیدشون رو گفته نه خودشون رو. مثلا گرده نارس که هاپلوئیده از میوز یک یاخته دیپلوئید موجود در بساک به وجود اومده. یاخته های هاپلوئید حاصل از تقسیم بافت خورش هم همینطوره فرایند تولیدشون از میوز یک یاخته 2n بافت خورش هست. در مورد زنبور عسل نر هم که اسپرم هاپلوئید داره و از تقسیم میتوز به وجود اومده میشه گزینه غلط اما بقیه درست هستن.
Mohammad Afrashteh
اهان . پس شما درست میفرمایید . به تولید توجه نکردم. معذرت میخوام -
Mohammad Afrashteh
اهان . پس شما درست میفرمایید . به تولید توجه نکردم. معذرت میخوامشهیده sh در سوال سطح درصد 100 زیست گفته است:
Mohammad Afrashteh
اهان . پس شما درست میفرمایید . به تولید توجه نکردم. معذرت میخوامخواهش میکنم. چرا معذرت؟! اتفاقا اینجور بحثا باعث میشه مطلب قشنگ بره تو حافظه. ازتون ممنونم که در بحث شرکت کردید.
-
Mohammad Afrashteh
اهان . پس شما درست میفرمایید . به تولید توجه نکردم. معذرت میخوامخواهش میکنم. چرا معذرت؟! اتفاقا اینجور بحثا باعث میشه مطلب قشنگ بره تو حافظه. ازتون ممنونم که در بحث شرکت کردید.
Mohammad Afrashteh
خواهش میکنم