راه ابریشم فیزیک تجربی با آقا یاری
-
سلام من میخواستم راه ابریشم بگیرم خواستم بگم که اگه امکانش هست میشه راه ابریشم ۱۴۰۱ فیزیکش با آقا یاری باشه یا ن و اگه این احتمال وجود داره پس من فعلا راه ابریشم فیزیکو نگیرم @M-an
-
دبیر رو به احتمال خیلی زیاد عوض نمیکنن
ولی خب اگه عوض بشه گفتن رایگان اپدیت میدیم -
سلام من میخواستم راه ابریشم بگیرم خواستم بگم که اگه امکانش هست میشه راه ابریشم ۱۴۰۱ فیزیکش با آقا یاری باشه یا ن و اگه این احتمال وجود داره پس من فعلا راه ابریشم فیزیکو نگیرم @M-an
Amanj rahimi به نظر من اگر شما فیزیک راه ابریشم آقای طلوعی را ببینید کلا نظرتون نسبت به فیزیک عوض میشه .
-
محمد مودب آپدیت جلسات در مورد دبیری انجام میشه که امسال در راه ابریشم بوده و سال دیگه تصمیم داره نکته ای رو اضافه کنه و گرنه اگر قرار باشه دبیر جدیدی بیاد باید دوباره تهییه کنید.
-
Amanj rahimi آقای طلوعی تدریسشون معرکس فقط باید قلق درس خوندن باهاشون رو یاد بگیرید. مثلا اینکه تدریس درسنامه هاشون رو چندبار ببینید و...
هر قسمتی هم که نیاز نیست بچه های تجربی ببینن و مخصوص بچه های ریاضی هست رو قبلش اعلام میکنند -
Amanj rahimi
استاد یاری خیلی خوبن
اما من به شخصه خیلی با فیزیک میونه خوبی نداشتم
اما الان یه مدته که راه ابریشم استاد طلوعی رو گرفتم و واقعا تا این لحظه خیلی راضیم
هم درسنامه خوب
هم تستای جمع و جور و کم حجمی دارن که همه تیپارو پوشش میده -
محمد مودب آپدیت جلسات در مورد دبیری انجام میشه که امسال در راه ابریشم بوده و سال دیگه تصمیم داره نکته ای رو اضافه کنه و گرنه اگر قرار باشه دبیر جدیدی بیاد باید دوباره تهییه کنید.
amirmahdi hesami خب نمیان که مثلا برای رشته تجربی دوتا تدریس دبیر راهابریشم بذارن اگه برای سال دیگه آقای یاری ضبط کنن از آقای کارزانیان رو حذف میکنن
-
Amanj rahimi
اگ راه ابریشم جدید بیاد بنظرم در حق دانش آموزایی ک یازدهم بودن خردین مثل من واقعا ظلم میش
چون اگ یه چیز جدید بیاد فک نکنم دیگ قبلی اپدیت بشه -
Amanj rahimi
اگ راه ابریشم جدید بیاد بنظرم در حق دانش آموزایی ک یازدهم بودن خردین مثل من واقعا ظلم میش
چون اگ یه چیز جدید بیاد فک نکنم دیگ قبلی اپدیت بشهalireza hoseyni خب برادر در حق منم ظلم شد من نمیدونستم تفتان قراره آپدیت شه یه روز قبلش ۱۲۰۰ خریدم بدون دینی و فارسی فرداش دیدم با دینی و فارسی شده ۷۵۰ هیچکسم پاسخگو نبود حداقل پکایی که داشتمو آپدیت کنن بنظرم آلا داره رو به تجاری شدن پیش میره(:
-
alireza hoseyni خب برادر در حق منم ظلم شد من نمیدونستم تفتان قراره آپدیت شه یه روز قبلش ۱۲۰۰ خریدم بدون دینی و فارسی فرداش دیدم با دینی و فارسی شده ۷۵۰ هیچکسم پاسخگو نبود حداقل پکایی که داشتمو آپدیت کنن بنظرم آلا داره رو به تجاری شدن پیش میره(:
Amanj rahimi
نمیدونم چی بگم واقعا!!! -
alireza hoseyni خب برادر در حق منم ظلم شد من نمیدونستم تفتان قراره آپدیت شه یه روز قبلش ۱۲۰۰ خریدم بدون دینی و فارسی فرداش دیدم با دینی و فارسی شده ۷۵۰ هیچکسم پاسخگو نبود حداقل پکایی که داشتمو آپدیت کنن بنظرم آلا داره رو به تجاری شدن پیش میره(:
Amanj rahimi منم راه ابریشم شیمی رو به قیمت 700و خورده خریدم دو روز بعدش ۵۰۰ شد و تخفیف تا ۳۵ درصد گذاشتن
-
Amanj rahimi منم راه ابریشم شیمی رو به قیمت 700و خورده خریدم دو روز بعدش ۵۰۰ شد و تخفیف تا ۳۵ درصد گذاشتن
Ilya Mansouri
تخفیف رو جالا میش گفت شانسی بوده ولی خود مجتوا ک ن دیگ -
Amanj rahimi تفتان همین الان که اپدیت شده و قیمتش بیشتر شده هم هنوز پک کلیش بدون تخفیف 1200 نمیشه. شما چجوری به تفتانای قبلی 1200 پول دادی؟
-
Amanj rahimi
چون اگ یه چیز جدید بیاد فک نکنم دیگ قبلی اپدیت بشهalireza hoseyni حالا کی گفته قراره با یه معلم جدید ضبط کنن!؟
-
alireza hoseyni حالا کی گفته قراره با یه معلم جدید ضبط کنن!؟
Mohammad Lotfi 0 همین دیگه
اصن احتمالش واقعا نزدیک به صفره
این همه بحث شد -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد