IMG_20210330_130937_094.jpg
خیلی زمان بابت خلاصه نویسی صرف میکنی و آخر سرم اصلا فرصت نمیکنی همون خلاصه ها رو بخونی؟ 😕
میدونم این مشکل خیلی از شماهاست که اصلا نمیدونین یه خلاصه نویسی درست چطوریه🤔 خیلیا که کل مطالب رو فقط با فونت ریز مینویسن 😕
برای همین امروز مشاور تفتان بهمون یاد میده که یه خلاصه نویسی حرفه ای چطوری باید باشه😊
حتما این پست رو به دقت ببینین و دوستاتون رو هم تگ کنید که ببینن تا دیگه کسی تو خلاصه نوشتن مشکلی نداشته باشه 🙂
لینک دانلود
@بچه-های-همخوانی
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همه ی آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و اولین روز سال جدید رو خوب گذرونده باشید
بچه ها همونطور که میدونید عید و فروردین ماه یه فرصت خیلی خوب برای مرور و جمع بندی پایه دهم و یازدهم که 60درصد کنکور رو پوشش میده
آلاء هم شبیه سال های قبل برای عید آلایی ویژه برنامه ای داره که حتما تا حالا باهاش آشنا شدین
ما اردو غیر حضوری تفتان رو داریم که برنامه، فیلم، فایل مشاوره ای و... رو داره
اگه هنوز تفتانی نشدین از لینک زیر می تونید تو این همایش ها ثبت نام کنید
http://alaa.tv/53FFS
برنامه توسط گروه مشاوره ای آماده شده و می تونه خیلی کمکتون کنه
ازتاپیک زیر می تونی برنامه و فیلم مشاوره ای استفاده از برنامه رو ببینی
https://forum.alaatv.com/topic/29869/برنامه-و-فایل-مشاوره-ای-برنامه-تفتان
منابع در نظر گرفته شده همایش های تفتان هست، اما حتی اگه تفتانی نیستید می تونید از برنامه استفاده کنید ( پیشنهاد می کنیم تفتان رو از دست ندین 😉 )
خب حالا اینجا قراره چیکار کنیم؟
اینجا قراره شما گزارش کار از اجرای برنامه هر روزتون بنویسید
یعنی از برنامه روز اول برنامه که میشه فردا 1400/1/2
بگید چقدر از برنامه رو انجام دادین و چطور پیش رفت
اگه با چالش خاصی روبه رو شدین تاپیک بزنید و بهمون بگید
و اگر سوال جالبی پرسیده بودین جواب میدیم😃
حالا برای این دورهمی درسی هم یه گروه ایجاد کردیم
@بچه-های-همخوانی
اگر می خوایین تو این چالش فروردین ماه شرکت کنید
عضو گروه @بچه-های-همخوانی بشید
و هر روز گزارش مطالعه هاتون رو اینجا بنویسید
آخر چالش یه سورپرایز براتون داریم 😉
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام خدمت دست اندرکاران آلا و برنامه دقیق وعالی تفتان
1/اگه میشه یه مشاوره در مورد نحوه درس خوندن داخل ماه رمضان ضبط شه ✌️
2/الان من هنوز فرسنگ 9راه ابریشمم مونده و آرشم که در راهه الان دقیقا آرش کی شروع میشه وتا کی وقت دارم دوازدهم رو ببندم ( داخل مشاوره تقتان فقط به صورت کلی گفت آرش برنامه ی بعدی هستش)
M.an
romisa
@بچه-های-همخوانی
بررسی گزارش های همخوانی
-
دریا دریایی در بررسی گزارش های همخوانی گفته است:
romisa
سلام میشه ما هم پیام بدیم اینجا؟سلامبله اینجا کلا برای گفتگو راجبه گزارش هاس
میتونی رو پیامم ریپلای کنی
با منمیتونین صحبت کنین ولی با هم نه#شوخی -
romisa در بررسی گزارش های همخوانی گفته است:
ابوالفضل ریسی در بررسی گزارش های همخوانی گفته است:
romisa سلام شبتون بخیر
نمیدونم اسپم هست یا نه اگر بود حذف کنید
همونطور که میبینید من هیچ روزی کامل نرسیدم
بنظرتون مشاور بگیرم یا نه
اصلا راهش چیه
البته چون با سرعت بیشتر فیلم میبینم(بدون افت کیفیت و نکته برداری کامل) حجم رو میرسونم اما زمان نهسلام مرسی
اشکال نداره بپرسین
انتخاب مشاور خیلی سوال چالشی هستش و به نوع دانش آموز و نوع مشاور خیلی بستگی داره
اینکه شما از اون تیپی هستین ک با مشاور کنار بیاین و اینکه مشاور از نظر سواد مشاوره و اخلاق و برنامه و خیلی چیزا اوکی هست یا نه و اینکه تا چه حد قابل اعتماده
منظور از اینکه حجم رو می رسونم ولی زمان نه رو متوجه نشدم یعنی برنامه رو اجرا می کنید ولی وقت بیشتری از زمان برنامه ریزی شده می بره؟خیر این حجم فیلمی که تو برنامه گذاشتید رو با سرعت بیشتر میبینم
مثلا استاد عزتی و استاد حسین خانی و استاد طلوعی ۲x
استاد موقاری نمیشه بیشتر کرد
استاد ثابتی و استاد پویان نظر ۱.۷x
چون به این سرعتها عادت کردم زودتر میشه تموم کرد
مثلا امروز حجم رو کامل رسوندم بدون افت کیفیت کار
اما زمان بالا هم واسم خیلی مهمه
اعتقاد دارم زمان بالا نقطه قوته
هرچند میدونم مکمل هم هستند حجم و زمان اما ۷ ساعت واقعا خیلی کمه و انگار رو همین ساعت موندم -
@saghi-mortazavi در همخوانی در فروردین 1400 گفته است:
به نام خدا
سلام ️
شب بهاریتون بخیر
انشالله حالتون خوب باشه
باز صبح دیر پاشدم!
از صبح زیاد حالم مساعد نبود اما برنامه رو تا جایی که تونستم تا همین چند دقیقه پیش داشتم تکمیل میکردم دیگه نشد به شدت خسته تشریف دارم
به امید خدا فردا با انرژی بیشتر بتونم عقب موندگی هارو هم برسونم انشالله
انشالله عالی تر از این بگذره برا هممون
به امید فردایی نایس تر️
انشالله موفق باشین
شبتون آروم️
یا حق️
1400/1/6
️سلام
خواب کلا یه مقوله مهم در تمام موفقیت های زندگیه و تنظیمش حتی میتونه از عوامل موفقیت باشه
چقدر خوبه با اینکه حالت مساعد نبوده اما تلاشتو برای اجرای برنامه کردی و این تحسین برانگیزه
بهش میگن اقتدار تو برنامه ریزی یعنی تلاش برای اجرای برنامه حتی با وجود مشکل
ان شاءالله که فردا با دستایی پرتر بیای و گزارش بدی -
romisa
خوب من همین اول کاری بگم وقتی خستم خیلی غرغرو میشم الان هم میخوام غروهامو بزنم
اولیش اینکه چرا اینقدر این برنامه ایسگاه جبرانی کم داره؟
اگه امروز جبرانی بود قشنگ حل میشد کارامدوم اقا من یه روز عقب افتادم اومدم امروز حلش کنم که شدم از اینجا مونده از اونجا رونده
سر همین درس های دیروز و امروز رو هم جمع شدهر زنگم که دو تا فیلم باید ببینیم پس نگم دیگه الان با دو روز جا موندن چه بلایی سرم اومده .....
سوم من تست بیشتر میزنم وقت کم میارم چه کنم ؟ نخوامم بزنم حس میکنم درست جمع نکردم
چهارم مشکل بیدار شدن از خواب دارممم پلیز راه حل
-
romisa سلام شبتون بخیر
اصلا راهش چیه
البته چون با سرعت بیشتر فیلم میبینم(بدون افت کیفیت و نکته برداری کامل) حجم رو میرسونم اما زمان نهسلام مرسی
اشکال نداره بپرسین
انتخاب مشاور خیلی سوال چالشی هستش و به نوع دانش آموز و نوع مشاور خیلی بستگی داره
اینکه شما از اون تیپی هستین ک با مشاور کنار بیاین و اینکه مشاور از نظر سواد مشاوره و اخلاق و برنامه و خیلی چیزا اوکی هست یا نه و اینکه تا چه حد قابل اعتماده
منظور از اینکه حجم رو می رسونم ولی زمان نه رو متوجه نشدم یعنی برنامه رو اجرا می کنید ولی وقت بیشتری از زمان برنامه ریزی شده می بره؟خیر این حجم فیلمی که تو برنامه گذاشتید رو با سرعت بیشتر میبینم
هرچند میدونم مکمل هم هستند حجم و زمان اما ۷ ساعت واقعا خیلی کمه و انگار رو همین ساعت موندممن خودم از اون تیپ بچه هایی بودم که بعضی وقتا تو درسایی که به نسبت بهتر بودم سرعت رو می بردم بالا البته خیلی وقتا هم به خاطر کیفیت نمیشد
درسته کیفیت بالا عملا کمیت پایین رو توجیه نمی کنه و ۷ ساعت برای یه کنکوری به نظر منم کمه البته کیفیت بالا هم به شدت مهمه
چطوره از مطالب توی برنامه تست بیشتری حل کنید؟
به اینجور دانش آموزا توصیه می کنم همیشه یه تعدادی تست یدکی تو برنامه هاشون داشته باشن مثلا بعد از اجرای برنامه بیایم از مباحثی که تو برنامه گنجونده شده جدا از اون برنامه تست بیشتری حل کنیم -
romisa
خوب من همین اول کاری بگم وقتی خستم خیلی غرغرو میشم الان هم میخوام غروهامو بزنم
اولیش اینکه چرا اینقدر این برنامه ایسگاه جبرانی کم داره؟
اگه امروز جبرانی بود قشنگ حل میشد کارامدوم اقا من یه روز عقب افتادم اومدم امروز حلش کنم که شدم از اینجا مونده از اونجا رونده
سر همین درس های دیروز و امروز رو هم جمع شدهر زنگم که دو تا فیلم باید ببینیم پس نگم دیگه الان با دو روز جا موندن چه بلایی سرم اومده .....
سوم من تست بیشتر میزنم وقت کم میارم چه کنم ؟ نخوامم بزنم حس میکنم درست جمع نکردم
چهارم مشکل بیدار شدن از خواب دارممم پلیز راه حل
اشکال نداره هرچی دوس داشتی بگو
اول اینکه چطوره خودمون روزایی ک حس می کنیم سبک تره یه جبرانی های کوچیکی بذاریم توش
مثلا آقا من فلان مبحث شیمی رو قویترم توش، چطوره اون روزی که این مبحث توشه یه جبرانی کوچیک برای فلان درس یا مبحث بذارم؟دوم اینکه این اتفاق واسه همه میوفته که نرسن و یه جاهایی عقب بمونن از برنامه
ولی اخر کی برنده میشه؟ اونی ک تا اخر ادامه داده
پس اولویت اولمون این باشه که تا جایی که میتونیم عقب نیوفتیم
اولویت دوم این باشه اگه عقب افتادیم کم کم جبرانش کنیم
بالاخره ربات که نیستیم همیشه ممکنه یه مقدار از اون ایده آل هامون فاصله داشته باشیم که قابل حلهسوم اینکه چطوره تستا رو اولویت بندی کنی؟
یعنی سعی کنی تستایی که مهمتره رو بزنی مثلا تستای کنکور یا تستای نشاندار تر و خیالت از این بابت راحت شه و در صورتی که وقت کردی بری سراغ انواع دیگه تست هاچهارم اما بحث خیلی مفصلیه اینکه شبا دیر می خوابی؟
-
romisa
خوب اول اینکه اگه درسی اسون باشه میرم تستش میزنمدوم اینکه اری شبا یک میخوابم که بیدارم برای خوندن
سوم اینکه ایده ی اولت رو دوس داشتم فک کنم جا تست زدن اون مبحث جبرانی ها رو بزارم بهترهو چهارم اینکه تست ها رو قاطی میزنم یعنی اول تفتان بعد اگه کم بود میرم رو ابریشم یا جزوه های خودم میزنم
-
romisa
خوب اول اینکه اگه درسی اسون باشه میرم تستش میزنمدوم اینکه اری شبا یک میخوابم که بیدارم برای خوندن
سوم اینکه ایده ی اولت رو دوس داشتم فک کنم جا تست زدن اون مبحث جبرانی ها رو بزارم بهترهو چهارم اینکه تست ها رو قاطی میزنم یعنی اول تفتان بعد اگه کم بود میرم رو ابریشم یا جزوه های خودم میزنم
به نظرم تست اولویت هر مطالعه ایه
یعنی چه درس آسون باشه چه سخت
تست باید باشه
یه جوری همون آش کشک خالساستراحتا رو یه جوری تنظیم کن که شبا خیلی مجبور نشی به مطالعه چون خواب کافی(و نه زیاد) باعث بازدهی بیشتر مغز میشه
منیه پیشنهاد دارم برات
میگم تو تستای تفتان رو بزن هر وقت همه ی درسای اون روز تموم شد بعد برو سراغ تستای دیگه مثلا ابریشم تو همون مباحث
اینطوری خیالت راحته که حداقل درس خاصی از برنامه جا نمونده و این تعادل تو مطالعه دروس از اولویت هاست -
romisa
اخه میدونی رومیسا مثلا امروز زیست دو تا گفتار داشتیم بعد همش 10 تا تست داشت یا مثلا معادله ی قدر مطلقی همش 10 تا بود
بعد اینا رو که میزنم ته دلم یه جوریه حس میکنم کمه یا درست جمع نشده با این چند تا میرم خودم تست میزنم بعد یهو زمان رفته تایما هم قاطی پاطی میشهاستراحتم خدایی خیلی کم کردم حتی بعضی هاش هم حذف میکنم تا برسم ولی باز هم نمیرسمممم
جدی چرا من اینجوریم :// -
romisa
اخه میدونی رومیسا مثلا امروز زیست دو تا گفتار داشتیم بعد همش 10 تا تست داشت یا مثلا معادله ی قدر مطلقی همش 10 تا بود
بعد اینا رو که میزنم ته دلم یه جوریه حس میکنم کمه یا درست جمع نشده با این چند تا میرم خودم تست میزنم بعد یهو زمان رفته تایما هم قاطی پاطی میشهاستراحتم خدایی خیلی کم کردم حتی بعضی هاش هم حذف میکنم تا برسم ولی باز هم نمیرسمممم
جدی چرا من اینجوریم ://من درکت می کنم و حتی از این نظر که از عید به بعد برنامه ها فشرده تر میشه هم قبول دارم که خسته تر میشه آدم
اول همه درسای برنامه رو بخون بعد بیا ازشون تست بیشتری به ترتیب اولویت مباحثت حل کن
ببین کجاها لازمه ترمز گرفت و کجاها میشه با سرعت بیشتری مطالعه کرد -
romisa اوکی از فردا اینجوری میرم جلو ببینم چه میشه
فقط یه چیزی الان فردا مثلا فیریک میگه برو فصل چهارم ببین من فصل دو اموزشش دیدم تست هاش نصفه زدم ولی چک نکردم الان فردا دو رو ببینم ببندم یا چهار ؟دو رو ببند با آرامش خاطر برو ۴
سعی کن هیچ فصلی رو نصفه نذاری چون یکی از زمینه های کم تسلطی همین نصفه هاس -
romisa اوکی از فردا اینجوری میرم جلو ببینم چه میشه
فقط یه چیزی الان فردا مثلا فیریک میگه برو فصل چهارم ببین من فصل دو اموزشش دیدم تست هاش نصفه زدم ولی چک نکردم الان فردا دو رو ببینم ببندم یا چهار ؟دو رو ببند با آرامش خاطر برو ۴
سعی کن هیچ فصلی رو نصفه نذاری چون یکی از زمینه های کم تسلطی همین نصفه هاسباشه
پس من میرم تا فردا شب ایشالا که جمع شه
مرسی از کمکت -
دریا دریایی خواهش می کنم
-
romisa من شیمی و ریاضی عقب موندم نمیتونم از نصفه ادامه بدم مثلا جلسات 5و 6و7 شیمی رو ندیدم فردا هم جلسه 8و9 تو برنامه هست من نمیتونم بدون دیدن اون سه جلسه بیام این دوتارو ببینم وقتی ی روز از درسی عقب میفتم روز بعدی از اون جایی ک عقب مونده ادامه میدم به نظرتون کار اشتباهی هست اینجوری میکنم ؟
-
@kosar-mottaghi در همخوانی در فروردین 1400 گفته است:
M.an سلام
گزارش ۶فروردین ۰۰
امروز با برنامه پیش رفتم
فقط نیم ساعت استراحت کوتاه شد ۱ ساعت و زنگ ریاضی پر
ولی به هرحال عالی بودامید از دست نده
پیش به سوی آینده️️چه خوب که با برنامه پیش رفتی
سلام خداروشکر که روز خوبی بوده
استراحت فراموش نشه
انشاءالله فردا همه ی درسا از جمله ریاضی امروز پر شه
موفق باشیممنون
چشم حتما
چرا پس واسه من منش نمیاد
داشتم انجمن زیرو رو میکرم پیدا کردم -
romisa سلام شبتون بخیر
اصلا راهش چیه
اشکال نداره بپرسین
هرچند میدونم مکمل هم هستند حجم و زمان اما ۷ ساعت واقعا خیلی کمه و انگار رو همین ساعت موندممن خودم از اون تیپ بچه هایی بودم که بعضی وقتا تو درسایی که به نسبت بهتر بودم سرعت رو می بردم بالا البته خیلی وقتا هم به خاطر کیفیت نمیشد
درسته کیفیت بالا عملا کمیت پایین رو توجیه نمی کنه و ۷ ساعت برای یه کنکوری به نظر منم کمه البته کیفیت بالا هم به شدت مهمه
چطوره از مطالب توی برنامه تست بیشتری حل کنید؟
به اینجور دانش آموزا توصیه می کنم همیشه یه تعدادی تست یدکی تو برنامه هاشون داشته باشن مثلا بعد از اجرای برنامه بیایم از مباحثی که تو برنامه گنجونده شده جدا از اون برنامه تست بیشتری حل کنیمچشم حتما
فقط ببخشید یه سوال دیگه
تستهای دینی تفتان رو بزنم خوبه؟
چون تو برنامه فقط تستهای دهم هست اگر آخر شب ببینم همه رو میبینم
یا درس پیشنهادی شما چیه؟(میدونم اکثرا قرابت و متن و کلوز هست اما من فعلا رو مباحث دیگر این دروس کار میکنمو بعد از تفتان میرم سراغشون) -
yamur A0 در بررسی گزارش های همخوانی گفته است:
romisa من شیمی و ریاضی عقب موندم نمیتونم از نصفه ادامه بدم مثلا جلسات 5و 6و7 شیمی رو ندیدم فردا هم جلسه 8و9 تو برنامه هست من نمیتونم بدون دیدن اون سه جلسه بیام این دوتارو ببینم وقتی ی روز از درسی عقب میفتم روز بعدی از اون جایی ک عقب مونده ادامه میدم به نظرتون کار اشتباهی هست اینجوری میکنم ؟
سلام نه اصلا کار اشتباهی نیست چون درسایی مثل شیمی بهم پیوسته هستن
یعنی اگه یه مبحث رو یاد نگیری نمیتونی مبحث مرتبط بعدیش رو خوب متوجه شی یعنی ترتیب توشون مهمه
کار درستیه -
@kosar-mottaghi در بررسی گزارش های همخوانی گفته است:
@kosar-mottaghi در همخوانی در فروردین 1400 گفته است:
M.an سلام
گزارش ۶فروردین ۰۰
امروز با برنامه پیش رفتم
فقط نیم ساعت استراحت کوتاه شد ۱ ساعت و زنگ ریاضی پر
ولی به هرحال عالی بودامید از دست نده
پیش به سوی آینده️️چه خوب که با برنامه پیش رفتی
سلام خداروشکر که روز خوبی بوده
استراحت فراموش نشه