گوارش
-
-
منظورت دقیقا کدوم گزاره است؟
-
@kosar-mortazavi در گوارش گفته است:
21 که کلن جاندار رو اشتباه گفتن فک کنم
اونم ب -
اونم بدریا دریایی
https://forum.alaatv.com/topic/29982/تست-های-و-تفتان-زیست/4
بنظرم غلط حل کردن
تازه از امروز هم یه چندتا تست جنجالی در اوردم که توش شک و شبهه هست:| -
دریا دریایی
https://forum.alaatv.com/topic/29982/تست-های-و-تفتان-زیست/4
بنظرم غلط حل کردن
تازه از امروز هم یه چندتا تست جنجالی در اوردم که توش شک و شبهه هست:|@infinitie-a 21 منم میگم غلطه
ولی 14 واقعا الان نمیکشم چک کنم فردا میبنمش :baby_light_skin_tone: -
اونم بدریا دریایی آهان بله اصلا با این کدی که سوال داده فقط پرنده دانه خوار کاندید میشه به نظرم. ملخ که سنگدان نداره و کرم هم معده نداره
-
دریا دریایی آهان بله اصلا با این کدی که سوال داده فقط پرنده دانه خوار کاندید میشه به نظرم. ملخ که سنگدان نداره و کرم هم معده نداره
دریا دریایی آهان بله اصلا با این کدی که سوال داده فقط پرنده دانه خوار کاندید میشه به نظرم. ملخ که سنگدان نداره و کرم هم معده نداره
اره منم نظرم همینه فک کنم خودشون ملخ رو گرفتن ولی خوب ملخ چرا ؟
نمی دانم ؟:face_with_tears_of_joy: -
جواب رو کدوم گفتن استاد؟
صورت سوال در مورد سنگدان پرندگانه:
گزینه 1 رگ های اکلیلی رو میگه نمیدونم آیا همه پرندگان این نوع رگها رو دارن یا نه.
گزینه 2 کبد رو داره میگه که پرندگان کبد دارن اما چون خیلیاشون دانه خوارن پس به نظر میاد که همشون نیازی به ترشح صفرا نداشته باشن.
گزینه 3 غلطه چون همه پرندگان چینه دان ندارند.
گزینه 4 لوله گوارش رو میگه که حتما همه پرندگان دارای لوله گوارش هستن.جواب گزینه 4 است.
-
در سراسر لوله گوارشی، ماده مخاطی ترشح میشه که همون موسینه که وقتی با آب مخلوط میشه لایه مخاطی رو میسازه که میشه موکوز. موکوز قلیاییه.
الف) درسته چون هر یاخته ای (حداقل در لوله گوارش) ساختاری با نفوذپذیری انتخابی داره (غشای یاخته)
ب) موکوز ماده قلیایی هست.
ج) یاخته های بدن انسان به شکل بافت های مختلف سازمان یافته اند. فضای بین این یاخته ها را مایع بین یاخته ای پر کرده است. این مایع، محیط زندگی یاخته هاست. ترکیب مواد در مایع بین یاخته ای، شبیه خوناب (پلاسما) است.
د) یک یاخته همه ویژگی های حیات رو داره.جواب رو گزینه 4 گفتن استاد؟
-
در سراسر لوله گوارشی، ماده مخاطی ترشح میشه که همون موسینه که وقتی با آب مخلوط میشه لایه مخاطی رو میسازه که میشه موکوز. موکوز قلیاییه.
الف) درسته چون هر یاخته ای (حداقل در لوله گوارش) ساختاری با نفوذپذیری انتخابی داره (غشای یاخته)
ب) موکوز ماده قلیایی هست.
ج) یاخته های بدن انسان به شکل بافت های مختلف سازمان یافته اند. فضای بین این یاخته ها را مایع بین یاخته ای پر کرده است. این مایع، محیط زندگی یاخته هاست. ترکیب مواد در مایع بین یاخته ای، شبیه خوناب (پلاسما) است.
د) یک یاخته همه ویژگی های حیات رو داره.جواب رو گزینه 4 گفتن استاد؟
Mohammad Afrashteh
نه ب رو غلط گرفتن -
جواب رو کدوم گفتن استاد؟
صورت سوال در مورد سنگدان پرندگانه:
گزینه 1 رگ های اکلیلی رو میگه نمیدونم آیا همه پرندگان این نوع رگها رو دارن یا نه.
گزینه 2 کبد رو داره میگه که پرندگان کبد دارن اما چون خیلیاشون دانه خوارن پس به نظر میاد که همشون نیازی به ترشح صفرا نداشته باشن.
گزینه 3 غلطه چون همه پرندگان چینه دان ندارند.
گزینه 4 لوله گوارش رو میگه که حتما همه پرندگان دارای لوله گوارش هستن.جواب گزینه 4 است.
Mohammad Afrashteh
اینو ملخ گرفته بودن ولی فک کنم اشتباه کردن -
Mohammad Afrashteh
اینو ملخ گرفته بودن ولی فک کنم اشتباه کردندریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
درباره پرنده یه سوال برام پیش اومد مگه خوشون نگفتن همه پرندگان دانه خوار چینه داد دارند پس تو اون سوال دو تا گزینه درسته؟ هم گزینه 3 بخاطر چینه دان
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟ -
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
درباره پرنده یه سوال برام پیش اومد مگه خوشون نگفتن همه پرندگان دانه خوار چینه داد دارند پس تو اون سوال دو تا گزینه درسته؟ هم گزینه 3 بخاطر چینه دان
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟@kosar-mortazavi در گوارش گفته است:
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟درود بر شما. من یه جایی خوندم که همه پرندگان چینه دان ندارن. یعنی برخیاشون چینه دان دارن.
مثلا پرنده ای که چینه دان نداره پنگوئنه. -
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟@kosar-mortazavi در گوارش گفته است:
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟البته فکر کنم پرندگانی که چینه دان ندارن سنگدان هم نداشته باشن. مثل پنگوئن که گوشت خواره. پس به قول شما این سوال میشه در مورد پرندگان دانه خوار که هم چینه دان دارن هم لوله گوارش.
پس باید نتیجه گرفت که گزینه های درست 3 و 4 هستند. -
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
دریا دریایی
Mohammad Afrashteh سلام
گزینه 4 هم بخاطر داشتن لوله گوارش مگر اینکه خطای دیدی باشه که من ندیدم🤔 نظرتون چیه؟الان توی ویکیپدیا خوندم که همه پرندگان سنگدان دارن!!! اینم لینکش:
https://en.wikipedia.org/wiki/Gizzard#Birds_and_other_Archosaurs
اونجایی که میگه:
All birds have gizzards.اگه اینو درست بگیریم اونوقت گزینه درست همون 4 میشه. (با توجه به اینکه بگیم همه پرندگان چینه دان ندارن اما حتما همشون سنگدان دارن!)
-
دریا دریایی همه تایپکا تو یه اسم میزاری بعد من فک میکنم این همون قبلیه س😂😂😂