فصل 7 گفتار ۲ زیست ۱۱ ، اونجاهایی که حذف شده رو چه کنم؟
-
سلام سلام سلام.
من دانش آموز یازدهم تجربی م و امسال کلا زیست یازدهم رو با آق موقاری رفتم جلو.الان رسیدم به وسطای گفتار ۲ فصل ۷(تولید مثل در خانم ها)، از اینجا آقا موقاری ۵ تا کلیپ ضبط کرده و از روی جزوه ۳ خودش دوتا نمودار رو توضیح میده که کلا از کتاب ما حذف شده، ولی میترسم نبینمشون و داخلش آقا موقاری چیزی بگه که برای منم نیاز باشه، کسایی که میتونن لطفا راهنمایی م کنن که چه کنم؟ -
سلام سلام سلام.
من دانش آموز یازدهم تجربی م و امسال کلا زیست یازدهم رو با آق موقاری رفتم جلو.الان رسیدم به وسطای گفتار ۲ فصل ۷(تولید مثل در خانم ها)، از اینجا آقا موقاری ۵ تا کلیپ ضبط کرده و از روی جزوه ۳ خودش دوتا نمودار رو توضیح میده که کلا از کتاب ما حذف شده، ولی میترسم نبینمشون و داخلش آقا موقاری چیزی بگه که برای منم نیاز باشه، کسایی که میتونن لطفا راهنمایی م کنن که چه کنم؟سید حسن مرتضوی من امسال دوازدهمم و چون این مبحث پیچیده بود با آقای موقاری پیش اومدم ما هم ۲ تا نمودار FSH و LH و همینطور نمودار های استروژن و پروژسترون رو نداشتیم اما من دیدم و بعد متوجه شدم در تست ها و آزمون ها بطوری غیر مستقیم ازش سوال میاد یه جوری که تا وقتی نمودار رو ندونی نمیتونی سوالو درک کنی
بنظرم ببینی بهتره ، یازدهمم هستی و کلی وقت داری ، ضرر نمیکنی