b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی یازدهم
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم ساختار مولکولی گشنیز ورازیانه وکلسترول ودارچین و...وتعداد پیوند دوگانه وحلقه ها وفرمول شیمیایی این مواد رو باید بلد باشیم؟!
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام فکر نکنم نیازی باشه تو کنکور دقیق و کامل بلد باشین اونا رو
در همین حد که بدونید گروه های عاملی مهم چی داره کافیه چون بحث اصلی مورد سوال هم همینه
ولی اگر ساختارش رو توی کتاب رسم کرده یه نگاه بندازید بهش که تصویرش تو ذهنتون باشه
معمولا اسمش رو میگن تو سوالا و نیازی به حفظ دقیییق فرمول شیمیایی نیست -
maryam111 درسته ممنونم مرسی
-
-
Arefe Heydari به نظر من بلد باشین.چون همین امسال در کنکور ۹۹ ریاضی داخل یه سوال داده بود که باید فرمول مولکولی بنزآلدهید که ماده موجود در بادام هستش رو میدانستید تا به سوال جواب بدید.
-
Arefe Heydari دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Amin Rm on آخرین ویرایش توسط Arefe Heydari انجام شده
Amin Rm خب اگه اینجوریه محض احتیاطم شده باید بلدش باشیم...خیلی ممنونم
-
Arefe Heydari سلام
به نظر من توی این موارد که سختن وغیر قطعی باید اولویت بندی کنید
یعنی وقتی مباحث راحت تر و قطعی تر برای اومدن توی کنکور دارید اول اونا رو بخونید بعد اگه وقت داشتید به این مواردی که شک دارید میاد یا نه بپردازید -
z Gheibi درسته بهترین کار همینه
خیلی ممنونم -
Arefe Heydari خواهش میکنم موفق باشید
-
Arefe Heydari محض احتیاط ن . باید حتما بخونیم.
-
Amin Rm اره درسته از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن مهمه