انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو)
-
بنطر من کاش میشد اومدن اعضا هارو محدود کرد.مثلا ی ساعتی محدود بشه مثلا هرداننش اموز میتونه 3ساعت بیاد انجمن.بیشتر از 3ساعت ک اومد دیگه نتونه وارد اکانتش بشه.
@parastu23 در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
بنطر من کاش میشد اومدن اعضا هارو محدود کرد.مثلا ی ساعتی محدود بشه مثلا هرداننش اموز میتونه 3ساعت بیاد انجمن.بیشتر از 3ساعت ک اومد دیگه نتونه وارد اکانتش بشه.
ای خدا ... نکن والا, این موضوع واسه بچه های کنکوری خوبه اما ما دلمون با همین رفقای آلایی خوشه
-
sohrab
همین الانم عالیه ممنون از زحمات اقا سهراب....
اما خب مسلما تغییرات باعث بهتر شدن میشه ..و جذابیت بیشتر
:large_blue_circle: به نظرم یه دسته بندی کلی باشه و شاخه شاخه بشه عالی میشه
%(#006aff)[مثلا
دسته بندی هایی ک البته الانم هس ولی به نظرم ریز تر بشه
کلیش اینکه :
ریاضی
تجربی
انسانی
مشورت
بحث ازاد
و...
بعد مثلا دوباره درباره ریاضی شاخه بندی بشه مثل:
ریاضی:
1-فیلمها و استادان
2-سوالات درسی
3-مشورت
4-نکات(نکاتی که دانش اموزا بهش رسیدن یا خاص هست با بقیه به اشتراک بذارن)
و...
دوباره همینا شاخه بندی بشه مثلا
%(#f51616)[1-فیلمها و استادان: ]
1-اقای ثابتی
2-اقای شهریان
3-اقای شامیزاده
و....
این قسمت جوری باشه که فقط تاریخ اپلود فیلمها حدودی مشخص بشه حالا مثلا توسط کسایی که مسئولیتشو قبول کنن یا ...
و دیگه اینجوری نباشه که همه بیان سوال بپرسن و بحث کنن و اینا...(مثل اطلاعیه گفته بشه که کسی حق سوال و اینارو نداره و به تاپیک مخصوص خودش بره .....)
و قسمت دوم اینجوری شاخه بندی بشه که
%(#f51616)[2-سوالات درسی:]
1-سوالات درمورد فیلمها(سوالاتی که استادان حل میکنن سرکلاس)
2-سوالاتی که کاربرا براشون پیش میاد
3-سوالاتی که دوستان جهت تمرین و یادگیری بیشتر به اشتراک میذارن به عنوان رقابت در حل و....
درباره قسمت سوم اینطور شاخه بندی بشه که
%(#f51616)[3-مشورت
1-تاپیکی با عنوان تجربیات که دوستان فقط تجربیات رو ذکر کنن نه بحث دیگه ای که این باید در عنوان تاپیک گفته بشه )
2-مشورت شخصی یعنی وضعیت خاص یک نفر که احتیاج به کمک داره
قسمت چهارم اینطور دسته بندی بشه که
%(#f51616)[4-نکات: ]
1-نکاتی که کاربرا بهش میرسن و یا خاص هس به اشتراک میذارن
2- نکات مهمی که استادان ذکر میکنن بطور خلاصه یا کلی (بستگی به کسی داره که قبول کنه بنویسه
) سرکلاس میگن
و...
قسمت پنجم اینطور دسته بندی بشه که
%(#f51616)[5-تحلیل ها و ازمون ها: ]
1- تحلیل ازمون هایی مثل (سنجش,کانون قلمچی,گزینه 2 و....) که بازم هم جداگانه مشخص و دسته بندی بشه همینطور به ترتیب تاریخ ازمون ها
%(#ff007b)[برای مثال]
%(#259475)[آزمون قلمچی]
ازمون های مهرماه
ازمون 6 مهرماه
تحلیل و بررسی دانش اموزان ....
و به همین صورت برای بقیه ازمون ها ...و رشته ها هم مسلما جدا بشه....
2-(اگر آلا برنامه ازمون گذاشت یه قسمت دیگه هم مربوط به اون اضافه بشه جالب میشه البته فرضی گفتم )
%(#f57316)[(در پرانتز ذکر کنم میدونم گفتنش آسونه و عملش سخت ولی اینجوری خیلی خوب میشه بهرحال نظر بودچیزی بود که اولین بار که وارد آلا شدم به ذهنم رسید خواستم بگم ولی دیدم نه شاید درست نباشه ...حالا که پرسیدید منم نظرمو گفتم
]
و یه چیز مهم که مثلا تو بخش بحث ازاد یه مشخصه ای باشه برای اینکه کسی بخواد مشخص کنه سوال خاصی داره مثلا کامنت رنگ خاصی بشه درشت تر بشه و...بعد نظرات و جواب ها مخصوص به اون کامنت (سوال شخص) ظاهرش فرق داشته باشه
حالا یکی دوتا سایت هس به عنوان نمونه از لحاظ ظاهر کامنت و پست که منظور من هس ولی چون ف ی ل ت ر هس نگم
البته این بخش کوچیکی از نظر من بود....تو ذهنمه نمیتونم همشو بیان کنم ....ایشالا بعد کنکور نمونشو میکشم میفرسم براتون جهت اینکه بدونید منظورم چیه ..الان شاید نتونستم خوب بیانش کنم
ببخشید خیلی طولانی شد... بهم نخندیناخب نظره دیگه.....
-
هر تاپیکی که مربوط به یه درسه، دو بخش بشه! مثلا سمت چپ و راست! الان شکلشو میدم! بعد سمت راست مثل همین الان هرچی دوس داریم بحث کنیم ولی خب در محدوده تاپیک! حالا یکی مثلا یه سوال داره! یه اپشنی باشه که این سوال درموقع نوشتن مارک شه و بیادش سمت چپ! و سمت چپ سوالا و نکات مهم باشه و هرکی که میادش بعدا میتونه چیزایی که تو روز بررسی شده رو بخونه و ببینه و اینطوری کل تاپیکو نگرده! فکرم فضایی بود
@dr-bernosi در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
هر تاپیکی که مربوط به یه درسه، دو بخش بشه! مثلا سمت چپ و راست! الان شکلشو میدم! بعد سمت راست مثل همین الان هرچی دوس داریم بحث کنیم ولی خب در محدوده تاپیک! حالا یکی مثلا یه سوال داره! یه اپشنی باشه که این سوال درموقع نوشتن مارک شه و بیادش سمت چپ! و سمت چپ سوالا و نکات مهم باشه و هرکی که میادش بعدا میتونه چیزایی که تو روز بررسی شده رو بخونه و ببینه و اینطوری کل تاپیکو نگرده! فکرم فضایی بود
اها دقیقا منم منظورم همینه
-
بزرگترین مشکل انجمن مشکل ثبت نامه,ثبت نام نباید محدود به چند ماه باشه چون خیلی ها دیر با آلا آشنا میشن,در عوض باید شرایط ثبت نام بیشتر کنترل بشه,اگه واسه ثبت نام افراد جدید شماره تلفن هم گرفته بشه,یه نفر نمیتونه چندین بار با ایمیل های مختلف ثبت نام کنه و خراب کاری کنه,بار اول که اخراج بشه دیگه تمومه,و اینکه وضعیت ادمین ها برعکسه,ادمین هایی که فعال هستن و نظارت میکنن اختیاراتشون محدوده و یه همین دلیل تو یه زمان هایی نمیتونن شرایط رو کنترل کنن
در مورد این هم که گفتید جزوه بفرستیم خب حداقل این قابلیت ارسال فایل رو برای دانش آموز ها هم آزاد کنید دیگه -
@m-an در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
من میگم چندتا گروه بزنیم
دهمیا
سومیا
کنکوری ها+پزشک ها
+مهندس ها -
احسنت
میتونه ساعتی باشه محدودیت
یا محدودیت در فعالیت،مثلا یه تعداد مشخص کامنت در طول روز... -
احسنت
میتونه ساعتی باشه محدودیت
یا محدودیت در فعالیت،مثلا یه تعداد مشخص کامنت در طول روز... -
sahba
نه به نظرم تعداد کامنت محدود نشه ولی خیلی اتفاق خوبیه اگه فقط مثلا 2ساعت بتونیم بیایم وبعد اکانتمون غیرفعال شه تا روز بعدش -
@دکتر-محبوبه در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sahba
نه به نظرم تعداد کامنت محدود نشه ولی خیلی اتفاق خوبیه اگه فقط مثلا 2ساعت بتونیم بیایم وبعد اکانتمون غیرفعال شه تا روز بعدشمنم با محبوبه جان موافقم
-
ینی من موندم شما نمیتونین خودتونو کنترل کنین کم بیاین که دارین اینجور پیشنهادایی میدین
-
sahba
نه به نظرم تعداد کامنت محدود نشه ولی خیلی اتفاق خوبیه اگه فقط مثلا 2ساعت بتونیم بیایم وبعد اکانتمون غیرفعال شه تا روز بعدش@دکتر-محبوبه در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sahba
نه به نظرم تعداد کامنت محدود نشه ولی خیلی اتفاق خوبیه اگه فقط مثلا 2ساعت بتونیم بیایم وبعد اکانتمون غیرفعال شه تا روز بعدشنه خوب نیست
فشار باید از داخل باشه نه بیرون
وقتی تخم مرغ از داخل فشار بیاد بهش.تبدیل به جوجه میشه (با اغماض) ولی وقتی از خارج بهش فشار بیاد میشکنه
کسی که نتونه خودش رو کنترل کنه.این روش رو هم دور میزنه.2 ساعت میاد.بعدش ساعت گوشی رو 24 ساعت میکشه جلو.و دوباره میاد -
-
Vezra در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
banoo اره ولی منم دیدم بعضیا از نظر برنامه نویسی پیشنهاد دادن واسه همین گفتم
منم از نظر برنامه نویسی گفتم خودم
banoo در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
Vezra در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
banoo اره ولی منم دیدم بعضیا از نظر برنامه نویسی پیشنهاد دادن واسه همین گفتم
منم از نظر برنامه نویسی گفتم خودم
-
@دکتر-محبوبه در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
sahba
نه به نظرم تعداد کامنت محدود نشه ولی خیلی اتفاق خوبیه اگه فقط مثلا 2ساعت بتونیم بیایم وبعد اکانتمون غیرفعال شه تا روز بعدشنه خوب نیست
فشار باید از داخل باشه نه بیرون
وقتی تخم مرغ از داخل فشار بیاد بهش.تبدیل به جوجه میشه (با اغماض) ولی وقتی از خارج بهش فشار بیاد میشکنه
کسی که نتونه خودش رو کنترل کنه.این روش رو هم دور میزنه.2 ساعت میاد.بعدش ساعت گوشی رو 24 ساعت میکشه جلو.و دوباره میادjavad-mahdizadeh افرین دقیقا
-
خب انجمن قابلیت حذفِ اکانت رو نداره نیاین بگین که خروج بزن و دیگه نیا (اصلا درمورد خودم نمیگم)
این حقِ فردی هر کسِ که اگه بخواد حساب کاربریش حذف بشه مثلا محدودیت برگشت هم میتونین قرار بدین مثل اینستا یا تلگرام مثلا اگه بعد 2 ماه نیاد حسابش حذف شه -
خب انجمن قابلیت حذفِ اکانت رو نداره نیاین بگین که خروج بزن و دیگه نیا (اصلا درمورد خودم نمیگم)
این حقِ فردی هر کسِ که اگه بخواد حساب کاربریش حذف بشه مثلا محدودیت برگشت هم میتونین قرار بدین مثل اینستا یا تلگرام مثلا اگه بعد 2 ماه نیاد حسابش حذف شهbanoo در انتظاری که از انجمن میره (ایده داری بیا بگو) گفته است:
این حقِ فردی هر کسِ که اگه بخواد حساب کاربریش حذف بشه مثلا محدودیت برگشت هم میتونین قرار بدین مثل اینستا یا تلگرام مثلا اگه بعد 2 ماه نیاد حسابش حذف شهآفریییییییییین به افتخار این ایده ......بزنید دست قشنگه رو ...دمتون گرم