آزمون نمونه دولتی
-
سلام دوستان آلایی
من امسال پایه نهمم و آزمون نمونه دولتی رو پیشرو دارم،فوق العاده استرس دارم و علتش هم این هست که نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟چجوری شروع کنم؟ برنامه ریزی دقیق و درستی هم ندارم و این بشدت آزارم میده.
لطفا راهنماییم کنید 😓😓😭😭
لطفا کمکم کنید -
سلام دوستان آلایی
من امسال پایه نهمم و آزمون نمونه دولتی رو پیشرو دارم،فوق العاده استرس دارم و علتش هم این هست که نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟چجوری شروع کنم؟ برنامه ریزی دقیق و درستی هم ندارم و این بشدت آزارم میده.
لطفا راهنماییم کنید 😓😓😭😭
لطفا کمکم کنید -
سلام دوستان آلایی
لطفا راهنماییم کنید 😓😓😭😭
لطفا کمکم کنیدSahel Vatankhah استرس نداره از اول شروع کن به خوندن تست هم بزن تمرین کنی
-
درس های راهنمایی ک کمتر از دبیرستانه
راحتر میشه خوندشون و درصد گرف
.
ببینید استرسو بزارید کنار از همین امروز تلاش کنی ،و بخونی مطمئن باش میاری .
فک کنم الا برا متوسطه اول هم صفر تا صد داره اونا رو ببینید مطمئن باش قبول میشی : )
@ Sahel -
سلام دوستان آلایی
لطفا راهنماییم کنید 😓😓😭😭
لطفا کمکم کنیدSahel Vatankhah در لطفا کمکم کنید گفته است:
سلام دوستان آلایی
لطفا راهنماییم کنید 😓😓😭😭سلام
من هم این شرایط رو تجربه کردم
بهترین راهش شروع کردنه از هرجایی که دوست داشتید
بعد از چند روز حالا به همه دروس رجوع میکنید
مطالب راهنمایی واقعا ناچیزه و راحت میشه همه رو خوند ولی یه کوچولو تلاش میخواد
اگر تو ریاضی هم مشکل داشتی آلا هست🙂