یه آزمون بد
-
یک بزرگی هست به اسم سکاکی ، این انسان بزرگ خیلی تلاش کرده تا موفق شده ، او هم یه روز از ناراحتی زیاد به دلیل یاد نداشتن علم سر به بیابون گذاشت ،اما وقتی دید آب با پا فشاری، تونسته راهی برای خودش بسازه ، ازش الهام گرفت و تلاش کرد و موفق شد ، تو هم میتونی ، انشاالله.
اگه تلاش کنی بهترین ها میوفته چون خدا برای بنده هاش بهترین ها رو می خواد.
در پناه حق موفق باشید.
-
دوستان میشه تو انتخاب دبیر به من کمک کنید با احترامی که بو تمامی دبیرا قائلید بگید کودومشون از همه بهترن
خب اول میریم سراغ ریاضیراه ابریشم استاد ثابتی هستن صفر تا صد هم استاد صدری و استاد پور سعید کودومشون برای منکه صفرم بهترن؟
فیزیکراه ابریشم استاد و کازرانیان و تفتان استاد فدایی فرد برای صفر تا صد هم استاد داداشی و کازرانیان و یاری
شیمیاستاد صنیعی پویان نظر(خودم با ایشون راحتم ولی اگه بقیه بهترن بگید)استاد گودرزی
ادبیاتاستاد مرادی و حسین خانی برای صفر تا صد(استاد راوش و یکی از دوستان گفتن پیدا نکردم
عربیاستاد حشمتی و علی مرادی
دینی هم فقط استاد ناصری بود
زیستم که استاد موقاری عالین
فقط این بالایی رو راهنمایی کنید ممنون میشم -
دوستان میشه تو انتخاب دبیر به من کمک کنید با احترامی که بو تمامی دبیرا قائلید بگید کودومشون از همه بهترن
خب اول میریم سراغ ریاضیراه ابریشم استاد ثابتی هستن صفر تا صد هم استاد صدری و استاد پور سعید کودومشون برای منکه صفرم بهترن؟
فیزیکراه ابریشم استاد و کازرانیان و تفتان استاد فدایی فرد برای صفر تا صد هم استاد داداشی و کازرانیان و یاری
شیمیاستاد صنیعی پویان نظر(خودم با ایشون راحتم ولی اگه بقیه بهترن بگید)استاد گودرزی
ادبیاتاستاد مرادی و حسین خانی برای صفر تا صد(استاد راوش و یکی از دوستان گفتن پیدا نکردم
فقط این بالایی رو راهنمایی کنید ممنون میشم@ariana-ariana
دبیرای راه ابریشم عالی باشن من فرسنگ اول دیدم عالین
واسه دینی دبیر تفتان(اسمش یادم نیس)من نگا میکنم خوبه
برای فارسی آقای حسین خانی
برای عربی آقای علیمرادی
من نظرم اینه بزار بقیه هم بگن بعد تصمیم بگیر
البته مونده خودت با کدوما راحت مطلب بفهمی -
سلام دوستان
من امروز رفتم پیش یه مشاور تحصیلی ازم یه امتحان گرفت که فیزیک و ریاضیش از همین ازمون قلمچی به ۷ فروردین بود زیست و شیمی هم گرفت که اونا تستی بود من هیچی واقعا بلد نبودم صفر صفر بودم
زیستمو ۱۲ تا درست داشتم ۲۲ تا غلط
شیمی رو نزدم
فیزیک ۵ تا سوالشو زدم که هر ۵ تاش غلط بود
ریاضی هم ۴ تا سوالشو زدم ۳ تاش درست یکیش غلط
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana سلام دوست عزیز بزا منم داستان خودمو بگم من دهمو که شرو کردم تصمیم گرفتم عالی درس بخونم و از اول مهر که قلمچی ثبت نام کردم شروع کردم وضعیتم تقریبا بد نبود(اونوقتا هنوز با الا اشنا نشده بودم)تقریبا همهی آزمونا ترازم یچیزی بین ۶۲۰۰ ۶۵۰۰ بود تا رسید افتاد تو کرونا و اره ازینا خوردم به رفیق ناباب و خیابونو کوچه و... حتی به بهانه کار رفتم تهران تقریبا ۶ ماه درس نخوندم بزورم به بهانه شاد گوشی گرفتم دیگه یه وضعیتی شده بود که اصلا صفر صفر بودم تا اینکه رسید به ۱۸ مهر سرم به سنگ خورد گوشیمو تحویل معلمم دادم نشستم شرو کردم به درس خوندن با یه استارت تقریبا روزی ۱۲ ساعته اولین آزمونم ترازم شد ۴۵۰۰ همینطوری ادامه دادم و درس میخوندم ولی ترازام هنوز داغون بود و در حد ۴۵۰۰ به بالا کم کم با الا اشنا شدم گذشت و گذشت تا رسید به آزمون جمعبندی نیم سال اول ترازم شد ۵۶۷۸ خب برا من بد نبود منی که ۶ ماه بود درس و کنار گذاشته بودم گذشت و گذشت تا الان الانی که من ۶ ماه درس نخونده ترازم شده ۶۲۰۰ پارسال الانم برادر من اینو بت میگم خیلیا استارت میزنن اما فقط بعضیا تموم میکنن مهم پایداریس الانم اگه تو استارت بزنی شاید نتیجشو تازه تابستون بببینی ولی مهم اینه که میشه بببین منم مثل خودت بودم اول همش نارحت بودم که چرا درس میخونم نتیجه نمیگیرم فقط سعی کن ادامه بدی و خسته نشی
-
فقط این بالایی رو راهنمایی کنید ممنون میشم@ariana-ariana فیزیک:من استاد یاری و مسعودیو باهم میبینم ترکیبش که بهم داره حال میده حسابی
زیست:موقاری و ذبحی تفت و حرف آخرو با هم میبینم درصدام بالا ۸۷ همیشه
شیمی:پویان نظرو دیدم بعد اومدم تفتان گودرزی
ریاضی :فعلا که یازدهمی آقای صدری تو بعضی از مباحثم اگه دلت خواست آقای امینی راد
فارسی :آقای حسین خوانی و یه کتاب تست خوب مثل میکرو طلاییی
دینی :آقا جعفر رنجبر زاده همایش طلایش و آموزش جامعش
عربی :آقای علیمرادی و حشمتی
زبان :آقای عزتی با کتاب مهروماه -
@ariana-ariana فیزیک:من استاد یاری و مسعودیو باهم میبینم ترکیبش که بهم داره حال میده حسابی
زیست:موقاری و ذبحی تفت و حرف آخرو با هم میبینم درصدام بالا ۸۷ همیشه
شیمی:پویان نظرو دیدم بعد اومدم تفتان گودرزی
ریاضی :فعلا که یازدهمی آقای صدری تو بعضی از مباحثم اگه دلت خواست آقای امینی راد
فارسی :آقای حسین خوانی و یه کتاب تست خوب مثل میکرو طلاییی
دینی :آقا جعفر رنجبر زاده همایش طلایش و آموزش جامعش
عربی :آقای علیمرادی و حشمتی
زبان :آقای عزتی با کتاب مهروماهAmanj rahimi ممنون که نظرتون رو دادین ترجیح میدم تفتان یا راه ابریشم نگیرم چون برای خانواده یه خرج اضافس ولی دبیر هایی که راهنمایی کردین و دنبال میکنم
-
@ariana-ariana
دبیرای راه ابریشم عالی باشن من فرسنگ اول دیدم عالین
واسه دینی دبیر تفتان(اسمش یادم نیس)من نگا میکنم خوبه
برای فارسی آقای حسین خانی
برای عربی آقای علیمرادی
من نظرم اینه بزار بقیه هم بگن بعد تصمیم بگیر
البته مونده خودت با کدوما راحت مطلب بفهمی@kosar-mottaghi من تو زیست به جز استاد موقاری هیچ ویدیو دیگه ای نمیبینم به نظرتون ترکیبی باید برم؟
-
سلام دوست عزیز، ناراحت نباش گلم
ببینین شما باید باید اشتباهات تون رو دوست داشته باشین و خوشحال باشین که ایراداتون رو الان پیدا کردین نه سرجلسه کنکور، پس جای نگرانی نیست
و شما فقط باید این مشکلات تون رو حل کنین و اینو بدونین شما حتی توی کنکور هم مشکلات جدیدی نخواهید دید جز همین مشکلات الان تون
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه️
Maryam Nateqi در کمک کنید
گفته است:
ببینین شما باید باید اشتباهات تون رو دوست داشته باشین و خوشحال باشین که ایراداتون رو الان پیدا کردین نه سرجلسه کنکور، پس جای نگرانی نیست
و شما فقط باید این مشکلات تون رو حل کنین و اینو بدونین شما حتی توی کنکور هم مشکلات جدیدی نخواهید دید جز همین مشکلات الان تون
سلام ببخشید اگر سوءتفاهمی پیش اومد راستش من فکر کردم آریانا اسم دختره
برای همین اون طوری خطاب تون کردم
و اون استیکر️هم صرفا به همین دلیل بود
واقعا معذرت میخوام، ببخشید -
@kosar-mottaghi من تو زیست به جز استاد موقاری هیچ ویدیو دیگه ای نمیبینم به نظرتون ترکیبی باید برم؟
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
@kosar-mottaghi من تو زیست به جز استاد موقاری هیچ ویدیو دیگه ای نمیبینم به نظرتون ترکیبی باید برم؟
ایشون عالین منم فیلم های ایشون میدیم
راه ابریشم من فقط فرسنگ اول که دیدم استاد تستاشون ترکیبی بود و عالی بودن
بازخودتون میدونید
ولی تست زیاد بزنید وباایشون بخونید -
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما به نظرتون داشتن مشاور لازمه؟ بنده الآن دهم تجربی هستم
-
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما به نظرتون داشتن مشاور لازمه؟ بنده الآن دهم تجربی هستم
-
گفته است:
واقعا معذرت میخوام، ببخشیدMaryam Nateqi
و از حرفای این آقا فهمیدم پسر هستین -
@kosar-mottaghi من خیلی دوست دارم پزشکی بخونم با زیستم میتونم کنار بیام ولی فیزیک و ریاضی و شیمی هیچکودوم و لاش و نمیتونم بازم کنم
@ariana-ariana
سلام عزیزم
ببین اصلا نگران نباش. من خودم تا امسال از فیزیک متنفر بودم ولی امسال با آلا آشنا شدم و البته یه معلم خوب فیزیک همتو مدرسه داشتم. شاید باورت نشه ولی عاشق تست ها و مسائل فیزیک شدم. تو هم اصلا نترس و نگران نباش. صفرتا صدای آلا رو اگه همت کنی ببینی همه چی حله
باز اگه کمکی از دست مت برمی اومد هستم -
گفته است:
واقعا معذرت میخوام، ببخشیدMaryam Nateqi نه من دخترم اون دوستمون اشتباه کردن
-
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
ایشون عالین منم فیلم های ایشون میدیم
راه ابریشم من فقط فرسنگ اول که دیدم استاد تستاشون ترکیبی بود و عالی بودن
بازخودتون میدونید
ولی تست زیاد بزنید وباایشون بخونید@kosar-mottaghi بله عالین
-
@ariana-ariana
سلام عزیزم
ببین اصلا نگران نباش. من خودم تا امسال از فیزیک متنفر بودم ولی امسال با آلا آشنا شدم و البته یه معلم خوب فیزیک همتو مدرسه داشتم. شاید باورت نشه ولی عاشق تست ها و مسائل فیزیک شدم. تو هم اصلا نترس و نگران نباش. صفرتا صدای آلا رو اگه همت کنی ببینی همه چی حله
باز اگه کمکی از دست مت برمی اومد هستم@ladan-karami-karami ممنونم خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه
-
Maryam Nateqi نه من دخترم اون دوستمون اشتباه کردن
@ariana-ariana
آخيش فک کردم سوتی دادم، خب خدا رو شکر
️
-
@ariana-ariana
آخيش فک کردم سوتی دادم، خب خدا رو شکر
️