فیلمهای آلا
-
سلام بچهها
ی سوال داشتم،من الان تو کلیپ شماره 36هستم تو شیمی یازدهم
واسه اتمام این فصل حدودا 20تا کلیپ مونده
ولی خب طبق برنامه ای که چیدم و چون همراه شیمی،کلیپای آقای موقاریم ک حدودا15تاس مونده،نمیدومم چیکار کنم تا به جفتشون برسم
واس شیمی،طبق برنامهم فردا متن خونیم تموم میشه واسه این آزمون قلم چی ولی خب هیچ کدوم از فیلمارو ندیدم
گذاشتم حدودا دو ساعت آخر شب از 10تا12 فیلمارو ببینم،ولی وقتی فهمیدم سر جم شیمی و زیست حدودا 45فیلم مونده که. تقریبا بگیم هر کلیپ 30دقیقه میشه حدودا 22ساعت،جدا از اینکه بعضی فیلما بیشتر از 40دقیقهس و بعضیشونم نیاز به توقف دارن واسه نوشتن نکات
ی سری از فیلمام البته حذف شدن از کتاب امسال و نمیدونم کدومان دقیقا
در واقع خیلی بد جا خوردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم -
دوست عزیز سلام.....سعی کنید مطالبی رو که اسونتر هستن رو بدون فیلم ببینید و مطالبی که یخورده به نسبت بقیه براتون ثقیل تر هستش رو با فیلم...ضمنا پیشنهاد میکنم حتی یه جلسه هم از فیلمای استاد موقاری رو از دست ندین...شما هنوز یازدهمید و از الان باید قشنگ بخونید صرف رسیدن به ازمون مهم نیست...اینکه مطالب رو بفهمید و سال دیگه به مشکل نخورید مهمه....موفق باشید
-
دوست عزیز سلام.....سعی کنید مطالبی رو که اسونتر هستن رو بدون فیلم ببینید و مطالبی که یخورده به نسبت بقیه براتون ثقیل تر هستش رو با فیلم...ضمنا پیشنهاد میکنم حتی یه جلسه هم از فیلمای استاد موقاری رو از دست ندین...شما هنوز یازدهمید و از الان باید قشنگ بخونید صرف رسیدن به ازمون مهم نیست...اینکه مطالب رو بفهمید و سال دیگه به مشکل نخورید مهمه....موفق باشید
@نگار-0 ممنون
-
سلام فیلم های کلاس یازدهم استاد موقاری برای کنکور ۱۴۰۱ قابل استفاده اس یا کتاب تغییر کرده؟