آماده شدن برای کنکور 1401
-
سلام بچه ها این تاپیک برای کساییه که میخوان برای کنکور 1401 آماده شن چه یازدهمیا چه دوازدهمیا چه دیپلمه ها مثل خودم! گزارش کارها نکات تستی جزوه نحوه ی عملکرد و حتی نکات مشاوره ای رو باهاتون به اشتراک میزارم. اینکارو برای روحیه گرفتن و پیشرفت بیشتر انجام میدم شماام با من همراه باشین
از همین الان تا کنکور 1401
شعار ما : کنکورو میترکونیم!:1st_place_medal:
#فرشته_سادات_میرعمادی -
روش مطالعه من برای درس زیست : اول درس های صفر تا صد استاد موقاری رو گوش میدم و همزمان تو کتاب درسی حاشیه نویسی میکنم و در کنارش جزوه برمیدارم تو دفتر مجزا.و همونارو بطور مستمر مرور میکنم به علاوه هرقسمتی که استاد درس دادو از درسنامه ی کتاب کمک درسی هم میخونم و بعد از پایان مبحث تست میزنم . تستای مهم و نکته دارو علامت گذاری میکنم به علاوه ازمون اخر فصل که این دو تا رو برای مرور تو روزای دیگه در نظر گرفتم و روند کارم اینجوریه تو این درس
برای فیزیک و ریاضی اول اموزش از استاد رو دارم در کنارش کلا مسائلی که حل میکنه با توضیحات مینویسم هر روز هر چی که نوشتم مرور میکنم و سعی کنم اموزشی خودم حلشون کنم. بعد از تموم شدن مبحث از بانک تست اموزشی سوال حل میکنم و بعد ازون بین دو تا سه روز در تایم اون درس تست های زماندار میزنم .
برای شیمی کتاب رو کامل میخونم و نکاتشو یادمیگیرم . در کنارش اموزش استاد . بعد از تموم شدن مبحث جزوه مو مرور میکنم و میرم سراغ بانک تست و تستای اموزشی . مرحله ی بعد هم که حل ازمونک ها و سوالای علامت زده شده بصورت زماندار هست
درسای عمومی خب زبان که تو میلنگم و تایم خیلی زیادی رو برای یادگیری زبان صرف میکنم خارج از بحث کنکور اما کتابای کنکور رو هم روزی یه ساعت مطالعه میکنم برای زبان مراحل خاصی نذاشتم فقط هر کلمه رو سعی میکنم هم دیکتشو هم تلفظ هم کاربردش تو جمله و ... رو یاد بگیرم یجورایی مکالمه ی خوداموز برا همین روزی یه ساعت طول میکشه
درس عربی و ادبیات و دینیم الگوی خاصی نداره فقط کلا تو عربی و ادبیات و زبان مرور مستمر لغت دارم
-
مهم ترین چیز واسه قبولی بنظر نداشتن یا دور شدن از گوشیه و من از 7 اسفند تا الان گوشیمو برنداشتم و هر کار درسی ام رو ازلپ تاپ پدرم انجام میدم نظر شما چیه؟
-
درود.
خیلی برنامه خوبیه. فقط به شرطی که ادامه داشته باشه. به نظر من چون خیلی وقت هست تا اون موقع میشه اختصاصی ها رو مبحثی خوند. یعنی مبحث مبحث خوند و نکاتش رو نوشت و هرجا تست نکته داری که بلد نبودی یا خیلی کلیدی و مهم تشخیص دادی رو در قسمت همون مبحث بنویسی و چندین تست هم که از سطح کنکور دو سه مرتبه بالاتره رو هم برای محکم کاری همونجا بنویسی با راه حل کاملا تشریحیش. -
درود.
خیلی برنامه خوبیه. فقط به شرطی که ادامه داشته باشه. به نظر من چون خیلی وقت هست تا اون موقع میشه اختصاصی ها رو مبحثی خوند. یعنی مبحث مبحث خوند و نکاتش رو نوشت و هرجا تست نکته داری که بلد نبودی یا خیلی کلیدی و مهم تشخیص دادی رو در قسمت همون مبحث بنویسی و چندین تست هم که از سطح کنکور دو سه مرتبه بالاتره رو هم برای محکم کاری همونجا بنویسی با راه حل کاملا تشریحیش.Mohammad Afrashteh خیلی خوب گفتی اره مثلا درس ریاضی رو بنظر مبحثی بخونم بهتره چون مباحثی مثل تابع تو هر سه سال بوده
-
سلام بچه ها این تاپیک برای کساییه که میخوان برای کنکور 1401 آماده شن چه یازدهمیا چه دوازدهمیا چه دیپلمه ها مثل خودم! گزارش کارها نکات تستی جزوه نحوه ی عملکرد و حتی نکات مشاوره ای رو باهاتون به اشتراک میزارم. اینکارو برای روحیه گرفتن و پیشرفت بیشتر انجام میدم شماام با من همراه باشین
از همین الان تا کنکور 1401
شعار ما : کنکورو میترکونیم!:1st_place_medal:
#فرشته_سادات_میرعمادیFereshteh sadat Miremadi
سلام دوست خوبم
برای هر کدوماز این کارهایی که گفتی تاپیک مربوط به خودش تو انجمن هست و امکان اینکه همش تو یه تاپیک باشه وجود نداره
بهتره هر موضوعی تو دسته بندی خاص خودش باشه و هر پستی تو تاپیک مربوط به خودش😉
تاپیک رو قفل می کنم
اگه مشکلی یا سوالی پیش اومد بهم پیام بده🌺 -
R romisa این موضوع را در قفل کرد