باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
@dr-mahh
ممنونمAsal Arabgari :dizzy: :dizzy:
-
سلام شب بخیر من راه ابریشم و خریدم
یازده تجربیم
نمیدونم طبق فرسنگا جلو برم
یا یازدهمو تفکیک کنم اونارو بخونم -
سلام خدمت همه الایی های عزیز :slightly_smiling_face:
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم :grinning_face: :grinning_face: و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم:smiling_face: :winking_face: ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن :cherry_blossom: :cherry_blossom: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus: با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
Mobina Norozi 0
خوش اومدی -
سلام به همه گی عیدتون مبارک
خوب خوب میبینم همه گی بیخیال گزارش شده اید 😉خوب بیخیال گذشته ها گذشته باید به فکر فردا بود 😎خوب امیدوارم که که فردا گزارش های خوبتون را ببینم امیدوارم که همیشه شاد و سالم باشیدبه همه خودتان بفهمانید که از دیروز قوی تر هستید
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
اقا سید «ببخشید اسمتون را نمیدانم »
Dr.mahh«اگه اشتباه ننوشته باشم
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان -
خوب خوب میبینم همه گی بیخیال گزارش شده اید 😉خوب بیخیال گذشته ها گذشته باید به فکر فردا بود 😎خوب امیدوارم که که فردا گزارش های خوبتون را ببینم امیدوارم که همیشه شاد و سالم باشیدبه همه خودتان بفهمانید که از دیروز قوی تر هستید
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزانمنتظرتونم
-
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزان@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟ -
@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟@ladan-karami-karami سلام آره
-
@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
گزارش امروز یک فیلم شیمی
همه گی موفق باشید
خانم اماندادی
خانم عسل
اقای خرازی
Sania
Amir.6
مهدیه بانو
و بقیه عزیزانمنتظرتونم
@فرناز-مقیمی درسته منتظر من نیستین ولی گزارش میدم! من از 0 شروع کردم: 3 ساعت زیست
2 ساعت شیمی
1 ساعت ریاضی -
@فرناز-مقیمی
سلام من تازه با انجمن آلا آشنا شدم من هم می تونم از فردا به شما بپیوندم ؟ -
@فرناز-مقیمی درسته منتظر من نیستین ولی گزارش میدم! من از 0 شروع کردم: 3 ساعت زیست
2 ساعت شیمی
1 ساعت ریاضیmohammad kebryia سلام ببخشید اگر اسم شمارو نبردم ولی اخرمتن گفتم بقیه امیدوارم ناراحت نشده باشید 🙏
خوشحالم که گزارش میدین -
@فرناز-مقیمی سلام بله منم موافقم خیلی عالی میشه
از برنامه درسی انلاین هم میتونید استفاده کنید بچه ها
فقط کافیه وارد لینک زیر بشید
https://www.facebook.com/irantahsil2020/photos/a.104432754903947/149653663715189/
-
دریافت برنامه درسی انلاین
حتما ازش استفاده کنید
من که ازش نتیجه گرفتم
https://www.facebook.com/irantahsil2020/photos/a.104432754903947/149653663715189/ -
سلام دوستان حالتون خوب⭐
گزارش 00/01/11:
یک ساعت و نیم ریاضی
یک ساعت و نیم زیست
یک ساعت فیزیک
یک ساعت عربی
جمع ساعات : ۵ -
8 ساعت : 3 ساعت زیست 2.5 دینی 2.5 ریاضی
-
سلام، روزتون بخیر
ممنون میشم این تاپیک هم سر بزنین و در صورت امکان راهنمایی کنین 👇
https://forum.alaatv.com/topic/30317 -