ص غ الکتروکاردیوگرام
-
در چرخه ی ضربان فرد سالم همزمان با باز شدن دریچه ی دهلیزی بطنی قطعا مرحله ی استراحت عمومی شروع می شود.
من خودم غلط گرفته بودم چون همزمان با بسته شدن سینی ها استراحت عمومی شروع میشه و یه کم بعد با فاصله ی خیلی کم دهلیزی بطنی باز میشه ولی پاسخنامه گفته درسته؛من اشتباه میگم یا پاسخنامه یا نباید به این جزئیات توجه کنیم؟؟
تجربیا همیار z Gheibi -
در چرخه ی ضربان فرد سالم همزمان با باز شدن دریچه ی دهلیزی بطنی قطعا مرحله ی استراحت عمومی شروع می شود.
من خودم غلط گرفته بودم چون همزمان با بسته شدن سینی ها استراحت عمومی شروع میشه و یه کم بعد با فاصله ی خیلی کم دهلیزی بطنی باز میشه ولی پاسخنامه گفته درسته؛من اشتباه میگم یا پاسخنامه یا نباید به این جزئیات توجه کنیم؟؟
تجربیا همیار z GheibiNila YS
سلام
عبارت درسته بنظرم
متن صورت سوال به خودی خود درسته! حالا اینکه استراحت عمومی بعد از بسته شدن دریچه های سینی اتفاق میوفته، این موضوع هم درسته!
ولی خب اینجا صرفا در مورد دریچه های لختی حرف زده!
البته خب بهتره بزاریم بقیه هم بیان نظر بدن -
Nila YS
سلام
عبارت درسته بنظرم
متن صورت سوال به خودی خود درسته! حالا اینکه استراحت عمومی بعد از بسته شدن دریچه های سینی اتفاق میوفته، این موضوع هم درسته!
ولی خب اینجا صرفا در مورد دریچه های لختی حرف زده!
البته خب بهتره بزاریم بقیه هم بیان نظر بدن -
تجربیا همیار z GheibiNila YS سلام
به جز این که سخت نگیرید و تقریباً یکی هستن چیزی به ذهنم نرسید 🙂Nila YS در ص غ الکتروکاردیوگرام گفته است:
@infinitie-a دلیل من برای اشتباه بودنش اینه که وقتی دهلیزی بطنیا باز میشن استراحت عمومی یه کوچولو قبلش شروع شده بوده نه اینکه همزمان با باز شدن دهلیزی بطنی ها تازه شروع شه
این رو تاحالا ندیده بودم 🤔
-
سلام عزیزم فکر کنم درسته من خوندم تو یه تست که دریچه های سینی انتهای سیستول بطن بسته میشن اما صدای دوم قلب بعد از بسته شدنشون و ابتدای استراحت عمومی شروع میشه
فکر کنم دریچه های دهلیزی بطنی در سیستول بطن بسته باشن و استراحت عمومی باز بشن
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم