کمک دوستانه 
-
سلام دوستان
سال نو مبارکتون باشه
یه کمک
مم یه برنامه عالی برای درس خوندن دارم ولی موقع درس خوندن فکرم سراغ هر چیزی میره و اخر شب میبینم فقط ۲ساعت درس خوندم درصورتی که باید ۱۰ ساعت میخوندم🥺
اوضاع درسام خوبه ولی میتونه بهتر بشه
میشه کمکم کنین و بهم راهکار پیشنهاد بدین -
سلام دوستان
سال نو مبارکتون باشه
یه کمک
مم یه برنامه عالی برای درس خوندن دارم ولی موقع درس خوندن فکرم سراغ هر چیزی میره و اخر شب میبینم فقط ۲ساعت درس خوندم درصورتی که باید ۱۰ ساعت میخوندم🥺
میشه کمکم کنین و بهم راهکار پیشنهاد بدینZahra Niki سلام
منم این مشکل رو داشتم و تونستم تا حدودی حلش کنم
من موقع درس خواندن همیشه یه دفترچه کوچیک کنار دستم بود
و هر فکری که به ذهنم میومد و مغزمو درگیر میکرد سریع تو دفترچه مینوشتمش تا وقتی درسم تموم شد برم سراغش
اینطوری وقتی مینوشتمش خیالم راحت بود که بعد از درس بهش فکر میکنم و مغزمو قانع میکردم که الان وقتش نیست بهش فکر کنی اما وقتی درست تموم شد میتونی بری سراغش -
Zahra Niki سلام
و هر فکری که به ذهنم میومد و مغزمو درگیر میکرد سریع تو دفترچه مینوشتمش تا وقتی درسم تموم شد برم سراغش
اینطوری وقتی مینوشتمش خیالم راحت بود که بعد از درس بهش فکر میکنم و مغزمو قانع میکردم که الان وقتش نیست بهش فکر کنی اما وقتی درست تموم شد میتونی بری سراغشzhovan abasi ممنون عزیزم
انیدوارم جواب بده -
Zahra Niki سلام
اینطوری وقتی مینوشتمش خیالم راحت بود که بعد از درس بهش فکر میکنم و مغزمو قانع میکردم که الان وقتش نیست بهش فکر کنی اما وقتی درست تموم شد میتونی بری سراغشzhovan abasi دقیقا
ما همه مشکلاتمونو میتونیم با نوشتن حل کنیم
برا همونه بهش میگن جادوی نوشتن -
zhovan abasi ممنون عزیزم
انیدوارم جواب بدهZahra Niki خواهش میکنم
-
zhovan abasi دقیقا
ما همه مشکلاتمونو میتونیم با نوشتن حل کنیم
برا همونه بهش میگن جادوی نوشتنamirh_hmyf دقیقا
-
سلام دوستان
سال نو مبارکتون باشه
یه کمک
میشه کمکم کنین و بهم راهکار پیشنهاد بدینZahra Niki سلام عزیزم
منم همینطوری بودم یکی از اعضای انجمن برای تند خوانی، استفاده از تایمر پیشنهاد کرده بودن
من تایمر نداشتم ،از ساعت استفاده کردم و این گذر زمان من مجبور میکنه که بخونمچون میدونم اون روز دیگه نمیتونم جبرانش کنم.
نمیدونم بهت کمک میکنه یا نه
ولی امتحانش ضرر نداره -
Zahra Niki سلام عزیزم
منم همینطوری بودم یکی از اعضای انجمن برای تند خوانی، استفاده از تایمر پیشنهاد کرده بودن
من تایمر نداشتم ،از ساعت استفاده کردم و این گذر زمان من مجبور میکنه که بخونمچون میدونم اون روز دیگه نمیتونم جبرانش کنم.
نمیدونم بهت کمک میکنه یا نه
ولی امتحانش ضرر ندارهزهرا بنده خدا چه پیشنهاد خوبی
ممنون گلم -
زهرا بنده خدا چه پیشنهاد خوبی
ممنون گلمZahra Niki خواهش میکنم
موفق باشی عزیزم