سخنی از کتاب درسی
️
-
zoohre hocini اینم نوعی تناقض در رفرنساس. گلبول یعنی سلول خونی. سلول بافتی که نیست. بهرحال شما به هیچ وجه ماکروفاژ رو گلبول در نظر نگیرید.
Amir Kazemi 0 ممنونم لطف کردید
-
Amir Kazemi 0 ممنونم لطف کردید
zoohre hocini خواهش میکنم.
-
zoohre hocini دوست عزیز. درسته من به سلول های پوستم بگم سلولهای لایه زاینده جنینی؟ وقتی مونوسیت تغییر کاربری میده به ماکروفاژ هم درست نیس بهش بگیم گلبول سفید. ماستوسیت که جای خود دارد.
Amir Kazemi 0 خوب ببینید زاینده جنینی یک یاخته بنیادیه تکلیفش معلومه ولی اینجا ما حتی تقسیم هم نداشتیم صرفا یه تمایز جزئی داشتیم ولی خوب راجب نظر کتاب درسی متوجه شدم دستتون درد نکنه
-
Amir Kazemi 0 خوب ببینید زاینده جنینی یک یاخته بنیادیه تکلیفش معلومه ولی اینجا ما حتی تقسیم هم نداشتیم صرفا یه تمایز جزئی داشتیم ولی خوب راجب نظر کتاب درسی متوجه شدم دستتون درد نکنه
zoohre hocini ما به اسپرم هم نمیگیم اسپرماتید. موفق باشید.
-
Amir Kazemi 0 بله؟
ینی چی ما به اسپرم هم نمیگیم اسپرم؟ -
Amir Kazemi 0 بله؟
ینی چی ما به اسپرم هم نمیگیم اسپرم؟zoohre hocini درست شد ببخشید
-
zoohre hocini درست شد ببخشید
Amir Kazemi 0 ببخشید من واقعا قصد بحث ندارما فقط میخوام منظورمو متوجه شید
ببینید اینجا اینجوری مصداق میدا میکنه ک من بگم ماکروفاژ مونوسیته، ولی من اینو نمیگم -
Amir Kazemi 0 بازهم عذرخواهم به یک مورد دیگم خوردم و اینکه مثلا لنفوسیت Bتقیسم میشه پادتن ساز میشه ولی کتاب هنوز بهش میگه لنفوسیت
تو این جمله
" وقتی لنفوسیت آنتی ژنی را شناسایی می کند تکثیر میشود ک علاوه بر لنفوسیت عمل کننده(پادتن ساز یا Tکشنده) یاخته های دیگری به نام لنفوسیت خاطره پدید می آید"
به یاخته حاصل از تقسیم دیگه نگفته لنفوسیت B ولی هنوز لنفوسیت در نظر گرفته -
اگه کسی اینجا دوازدهمی هست بی زحمت بیاد اینجا
https://forum.alaatv.com/topic/30368/122 -
Amir Kazemi 0 بازهم عذرخواهم به یک مورد دیگم خوردم و اینکه مثلا لنفوسیت Bتقیسم میشه پادتن ساز میشه ولی کتاب هنوز بهش میگه لنفوسیت
تو این جمله
" وقتی لنفوسیت آنتی ژنی را شناسایی می کند تکثیر میشود ک علاوه بر لنفوسیت عمل کننده(پادتن ساز یا Tکشنده) یاخته های دیگری به نام لنفوسیت خاطره پدید می آید"
به یاخته حاصل از تقسیم دیگه نگفته لنفوسیت B ولی هنوز لنفوسیت در نظر گرفتهzoohre hocini مثال قشنگی بود افرین. ولی بحث این نیست. اصل مطلب اینه که همه چیز طبق کتاب.