راه ابریشم ریاضیات تجربی
-
با سلام
من ریاضی دهم و ریاضی یازدهم را تا الان نخواندم الان یازدهم هستم آیا استفاده از راه ابریشم ریاضی تجربی برای کسی مثل من که ضفر ضفره خوبه؟
یا باید برم صفر تا صد ببینم؟ -
با سلام
من ریاضی دهم و ریاضی یازدهم را تا الان نخواندم الان یازدهم هستم آیا استفاده از راه ابریشم ریاضی تجربی برای کسی مثل من که ضفر ضفره خوبه؟
یا باید برم صفر تا صد ببینم؟سید حسین قربانی صد درصد چون اول درسنامه رو با سطح کتاب تدریس میشه و بعد تمرینات کتاب حل میشه بعد تست اموزشی برای تکمیل فرایند اموزش بعد هم تست های سختر .البته برای راه ابریشم رشته ریاضی اینطوری بود برای رشته تجربی رو نمی دونم
-
سید حسین قربانی صد درصد چون اول درسنامه رو با سطح کتاب تدریس میشه و بعد تمرینات کتاب حل میشه بعد تست اموزشی برای تکمیل فرایند اموزش بعد هم تست های سختر .البته برای راه ابریشم رشته ریاضی اینطوری بود برای رشته تجربی رو نمی دونم
ali asharjam رشته ی ریاضی رو نمیدونم ولی توی تجربی نوشته تورق من میترسم که تدریس از صفر نباشه
-
با سلام
یا باید برم صفر تا صد ببینم؟سید حسین قربانی اول باید صفر تا صد مربوط به فرسنگ ها رو ببینی و بعد وارد فرسنگ های ریاضی تجربی اقای ثابتی بشین
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد