مدل خوندنتون چیه!؟
-
سلام رفقا.امیدوارم که شاد و سرحال باشین
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگین -
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگین -
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگینSajedeh Ghavi 0 آزمایش و خطا
من خودم بعد سال ها تازه راه درست خوندنو واسه ریاضی پیدا کردم
تازه تو دهمی و خیلی وقت اضافه داری
میتونی راحت روش ایدهآل رو پیدا کنی
مشاورههای قلمچی هم واقعا بی نقصن -
Sajedeh Ghavi 0 آزمایش و خطا
من خودم بعد سال ها تازه راه درست خوندنو واسه ریاضی پیدا کردم
تازه تو دهمی و خیلی وقت اضافه داری
میتونی راحت روش ایدهآل رو پیدا کنی
مشاورههای قلمچی هم واقعا بی نقصنببخشید منظورتون از مشاوره های قلمچی مطالب داخل سایتشون هست یا منظورتون مشاورانی هستن که با شرکت تو آزموناشون همراهی میکنن؟
-
کسی هست رقیب بشیم درس بخونیم ۱۱هم تجربی
-
ببخشید منظورتون از مشاوره های قلمچی مطالب داخل سایتشون هست یا منظورتون مشاورانی هستن که با شرکت تو آزموناشون همراهی میکنن؟
Sajedeh Ghavi 0 در مدل خوندنتون چیه!؟ گفته است:
ببخشید منظورتون از مشاوره های قلمچی مطالب داخل سایتشون هست یا منظورتون مشاورانی هستن که با شرکت تو آزموناشون همراهی میکنن؟
خود مشاورای کانون
نه مطالب سایت
جدا از پشتیبانا ی سری مشاور دارن،اونا رو میگم -
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگینSajedeh Ghavi 0 هیچی فقط باید شروع کنی به خوندن. خودت دستت میاد.
-
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگینSajedeh Ghavi 0 سلام
آزمون و خطا دوباره آزمون و خطا باز آزمون و خطا و بازم آزمون و بالاخره نتیجه
آزمون اول یازدهم میتونم بگم سه چهارم وقتم گذاشتم برا زیست،بعد که نتیجه اومد در کمال ناباوری ۲۰درصد بوداصلا توقع نداشتم...
گفتم دفعه بعد بیشتر میخونم و تست میزنم که فک میکنم یا۱۳ شد یا۱۷
دهم هم کلا درگیر بودم باهاش...
فیلمای آقای موقاری کمکم کرد به ۵۰ برسم
البته نه یه دفعههااا!!
کمکم با تست زدن و خوندن زیست آشنا شدم
○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°
فقط بگم اصلا نترس که روشت نتیجه نده
چون قرار نیست همون روش اولی که انتخاب کردی جواب بده
هنوز دهمی و وقتت هنوز خیلی خوبه
پس اصلااا نترس
چون اینجوری ۲ماه دیگه میگی
_اگه آزمون و خطا داشتم، الان روشم پیدا کرده بودم
_دیگه الان وقتم گذشته
و باز ۳ماه دیگه همین حرفا(خودم تجربه کردم)
پس اصلااا نترس و مطمئن باش وقتی روش مخصوص تو پیدا شد،سرعت و کیفیت درس خوندنت خیلی خیلی بالاتر میره
برای پیدا کردن نمونه روشایی که قراره امتحانشون کنی میتونی از سایت قلم چی استفاده کنی
بچههای تراز بالا روششون گفتن
ببین کدوم ممکنه بیشتر بهت کمک کنه
اگه جواب نداد برو سراغ بعدی -
Sajedeh Ghavi 0 سلام
آزمون و خطا دوباره آزمون و خطا باز آزمون و خطا و بازم آزمون و بالاخره نتیجه
آزمون اول یازدهم میتونم بگم سه چهارم وقتم گذاشتم برا زیست،بعد که نتیجه اومد در کمال ناباوری ۲۰درصد بوداصلا توقع نداشتم...
گفتم دفعه بعد بیشتر میخونم و تست میزنم که فک میکنم یا۱۳ شد یا۱۷
دهم هم کلا درگیر بودم باهاش...
فیلمای آقای موقاری کمکم کرد به ۵۰ برسم
البته نه یه دفعههااا!!
کمکم با تست زدن و خوندن زیست آشنا شدم
○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°○°
فقط بگم اصلا نترس که روشت نتیجه نده
چون قرار نیست همون روش اولی که انتخاب کردی جواب بده
هنوز دهمی و وقتت هنوز خیلی خوبه
پس اصلااا نترس
چون اینجوری ۲ماه دیگه میگی
_اگه آزمون و خطا داشتم، الان روشم پیدا کرده بودم
_دیگه الان وقتم گذشته
و باز ۳ماه دیگه همین حرفا(خودم تجربه کردم)
پس اصلااا نترس و مطمئن باش وقتی روش مخصوص تو پیدا شد،سرعت و کیفیت درس خوندنت خیلی خیلی بالاتر میره
برای پیدا کردن نمونه روشایی که قراره امتحانشون کنی میتونی از سایت قلم چی استفاده کنی
بچههای تراز بالا روششون گفتن
ببین کدوم ممکنه بیشتر بهت کمک کنه
اگه جواب نداد برو سراغ بعدیمرسی از راهنمایی خوبتون
-
مرسی از راهنمایی خوبتون
Sajedeh Ghavi 0 خواهش میکنم
موفق باشی -
شما چه جوری مدل خوندنتون رو پیدا کردین؟ راستش من شنیدم که پیدا کردن شیوه خوندن هرکس برای خودش خیلی مهمه و باید زودتر مدل خودش رو پیدا کنه. اما من نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم! الآن دهمم ولی میترسم سال آخر تازه روش خودمو پیدا کنم و اون موقع خیلی دیر شده باشه. ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگینSajedeh Ghavi 0 با سلام
https://www.kanoon.ir/Public/StudySkillsAndBook?g=3
از این لینک برای هر درس یه تعداد روش مطالعه که به نظرتون منطقیه رو پیدا کنین
بعد اونارو با ازمون و خطا بررسی کنین
اگر روشی ترکیب شده از اینا یا روشی ذهنیم داشته باشین چه بهتر -
Sajedeh Ghavi 0 با سلام
https://www.kanoon.ir/Public/StudySkillsAndBook?g=3
از این لینک برای هر درس یه تعداد روش مطالعه که به نظرتون منطقیه رو پیدا کنین
بعد اونارو با ازمون و خطا بررسی کنین
اگر روشی ترکیب شده از اینا یا روشی ذهنیم داشته باشین چه بهترamirh_hmyf
متشکرم