امتحانات مدرسه یا ازمون های ازمایشی؟؟
- 
سلام و درود 
 از هفته بعد امتحانات میان ترم مدرسه مون شروع میشه
 بودجه بندیش هم کلا با گزینه دو که من شرکت میکنم فرق داره
 مثلا مدرسه دینی رو از درس ۷ تا ۱۰ امتحان میگیره اما تو همون بازه زمانی ، ازمون گزینه دو از درس ۱ تا ۷ 
 واسه بقیه درس ها هم همین طوری تفاوت ۱۸۰ درجه ای دارن
 الان گیج شدم که طبق مدرسه پیش برم (که این طوری کلا ازمون م بهم میریزه) یا طبق ازمون گزینه دو پیش برم (این طوری هم قطعا امتحانات رو خراب میکنم)
- 
- 
سلام و درود 
 مثلا مدرسه دینی رو از درس ۷ تا ۱۰ امتحان میگیره اما تو همون بازه زمانی ، ازمون گزینه دو از درس ۱ تا ۷ 
 الان گیج شدم که طبق مدرسه پیش برم (که این طوری کلا ازمون م بهم میریزه) یا طبق ازمون گزینه دو پیش برم (این طوری هم قطعا امتحانات رو خراب میکنم)امیرحسین صیدی سلام 
 منم دقیقا همین مشکل و دارم ولی تصمیم گرفتم ازمون ازمایشی و بخونم ولی خب اونم مهمه تو معدل تاثیر داره 
- 
امیرحسین صیدی سلام 
 منم دقیقا همین مشکل و دارم ولی تصمیم گرفتم ازمون ازمایشی و بخونم ولی خب اونم مهمه تو معدل تاثیر داره @ariana-ariana البته تو یازدهمی هستی ، به نظرم مدرسه رو پیش بری بهتره 
- 
@ariana-ariana البته تو یازدهمی هستی ، به نظرم مدرسه رو پیش بری بهتره امیرحسین صیدی    ️ ️   ️ ️
- 
سلام و درود 
 الان گیج شدم که طبق مدرسه پیش برم (که این طوری کلا ازمون م بهم میریزه) یا طبق ازمون گزینه دو پیش برم (این طوری هم قطعا امتحانات رو خراب میکنم)امیرحسین صیدی خب از موقعیت کرونا نهایت استفاده رو ببر و طبق آزمون پیش برو و سعی کن امتحانات رو اونقدی که بلدی بنویسی بلدی نیستیم یه حرکتی بزن  همون حرکتی که همه موقع امتحان تو خونه میزنن همون حرکتی که همه موقع امتحان تو خونه میزنن
 البته این یه پیشنهاده و من چون خودم این مشکل رو داشتم با یک مشاور حرف زدم و این رو بهم گفت
 چون بعدا تو میتونی توی امتحانات نهایی تک به تک همون درسهارو بخونی و حتی بعد از چنوخت همون گزینه دو از تو همون(مثلا دینی درس ۷تا ۱۰رو)آزمون میگیره   ️ ️
- 
امیرحسین صیدی خب از موقعیت کرونا نهایت استفاده رو ببر و طبق آزمون پیش برو و سعی کن امتحانات رو اونقدی که بلدی بنویسی بلدی نیستیم یه حرکتی بزن  همون حرکتی که همه موقع امتحان تو خونه میزنن همون حرکتی که همه موقع امتحان تو خونه میزنن
 البته این یه پیشنهاده و من چون خودم این مشکل رو داشتم با یک مشاور حرف زدم و این رو بهم گفت
 چون بعدا تو میتونی توی امتحانات نهایی تک به تک همون درسهارو بخونی و حتی بعد از چنوخت همون گزینه دو از تو همون(مثلا دینی درس ۷تا ۱۰رو)آزمون میگیره   ️ ️Hasti Aghaee خخخ 
 اون جا که گفتی تو خونه یه حرکتی بزن ، از اون حرکتا که همه میزنیم عالی بود  
 اره منم تصمیم گرفتم بچسبم به آزمون ازمایشی م
 ممنون از وقتی که گذاشتی