سوال از بچه ها
-
با سلام خدمت دوستان عزیز آلایی خواستم بپرسم که من الان سایر دروسم خدا رو شکر داره پیش میره جلو ولی تو درس شیمی خواستم بپرسم الان با این وقت محدودراه ابریشم رو بگیرم چطوره؟ ممنون میشم منو سریعتر راهنمایی کنید
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیز آلایی خواستم بپرسم که من الان سایر دروسم خدا رو شکر داره پیش میره جلو ولی تو درس شیمی خواستم بپرسم الان با این وقت محدودراه ابریشم رو بگیرم چطوره؟ ممنون میشم منو سریعتر راهنمایی کنید
mohammad gavad asadi
من راه ابریشم تهیه نکردم اما از دوستامون توی انجمن شنیدم که میگن حجم درسنامه ها زیاده چون استاد خیلی ریز تحلیل میکنن
مگر اینکه نخواین همه شیمی رو بخونین و محدودش کنید به چند تا فصل
اینجوری احتمالا میرسید
حالا نظرات دقیق تر رو دوستامون توی راه-ابریشمی-ها-شیمی بهمون میدن. -
mohammad gavad asadi در سوال از بچه ها گفته است:
سلام
اگر کنکوری ۱۴۰۰ هستیدبه راه ابریشم نخواهید رسید مگر اینکه پایه خوبی داشته باشید و حل تستها رو ببینید
در غیر این صورت تفتان پیشنهاد منه -
mohammad gavad asadi در سوال از بچه ها گفته است:
سلام
اگر کنکوری ۱۴۰۰ هستیدبه راه ابریشم نخواهید رسید مگر اینکه پایه خوبی داشته باشید و حل تستها رو ببینید
در غیر این صورت تفتان پیشنهاد منهابوالفضل ریسی
با تفتان میشه شیمی رو بست بدون هیچ پیش زمینه ای ؟ -
mohammad gavad asadi اگر سال 1400 کنکور میدین به راه ابریشم فکر نکنین به نظرم
چون خیلیه
پک ارشو بخرین (بازم میگم اگر 1400ی هستین)
هم حفظیاتو پوشش داده هم مفاهیمو و هم درسنامه رو
واقعا عالیه، اخرشم 4تا ازمون کنکورهای 98 تحلیل شده
در کل واقعا عالیه برا جمع بندی
به نظرم هرچی که اقای پویان نظر تولید میکنن از کیفیت بالایی برخورداره -
ابوالفضل ریسی
با تفتان میشه شیمی رو بست بدون هیچ پیش زمینه ای ؟aylin sherbaf در سوال از بچه ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
با تفتان میشه شیمی رو بست بدون هیچ پیش زمینه ای ؟یعنی صفر صفر هستید🙄
اگر صفر صفر هستید که نه
ولی اگر تا ۳۰ درصد هم بدونید خوبه بنظرم -
aylin sherbaf در سوال از بچه ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
با تفتان میشه شیمی رو بست بدون هیچ پیش زمینه ای ؟یعنی صفر صفر هستید🙄
اگر صفر صفر هستید که نه
ولی اگر تا ۳۰ درصد هم بدونید خوبه بنظرمابوالفضل ریسی
ممنونم ارش چطور ؟ مثلا میشه درسنامه ارش یا تفتان رو نگاه کرد و تست های راه ابریشم رو زد ؟ یا درسنامه ارش یا تفتان در اون حد کامل نیست ؟ -
ابوالفضل ریسی
ممنونم ارش چطور ؟ مثلا میشه درسنامه ارش یا تفتان رو نگاه کرد و تست های راه ابریشم رو زد ؟ یا درسنامه ارش یا تفتان در اون حد کامل نیست ؟aylin sherbaf در سوال از بچه ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
ممنونم ارش چطور ؟ مثلا میشه درسنامه ارش یا تفتان رو نگاه کرد و تست های راه ابریشم رو زد ؟ یا درسنامه ارش یا تفتان در اون حد کامل نیست ؟آرش و تفتان جمع بندی هست و خلاصه
ولی همونطور که گفتم اگر پایه متوسطی داشته باشید میتونید تفتان ببینید نه آرش
آرش واسه آخر کاره🙂