مشکل سایت الا
-
سلام
مشکل حل شد
اگر فیلمی میخواید بگید تا راهنماییتون کنم -
Yazdan Gonabadi
سایت خوبیش اینه که با لپتاپم میشه اومد و اپ تا جایی که میدونم فقط برای اندرویده و خوب ادم توی اسکرین گوشی خیلی اذیت میشه بخواد فیلم ببینهنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi اها از اون لحاظ بله حق یا شماست
-
سلام راه حل مشکل سایت پیدا شد
هر قسمتی یا موضوعیش را خواستید بگید تا راهنماییتون کنم
بگید مثلا فیلم تورق یازدهم مبحث فلاندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin miri من همایش طللایی تجربی استاد ثابتی رو از سایت میخوام ولی همین مشکل دوستانو دارم برام نمیاد
-
سلام الان هم همه فیلم ها رو نمیاره باید تک تک فیلما و بزنی تا فیلم مورد نظر پیدا کنیم بعد وقتمون هم تلف میشه
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
-
با سلام.
امروز که اومدم توی سایت و همچنین انجمن این صفحه برام باز شد.این مشکل تا کی حل میشه؟
@M-an
تاریخ و ساعت هم درست است.
نمیدونم چرا اینطوری میشه.@امیرمسعود-جعفری از امروز عصر اینجوری شده و داخل نمیشد بشی تا چند دقیقه قبل
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من هر وقت میخوام وارد بشم باید اون گزینه پیشرفته اون پایین رو بزنم و بعد ادامه به صورت غیر این رو تا وارد بشه.
-
من هر وقت میخوام وارد بشم باید اون گزینه پیشرفته اون پایین رو بزنم و بعد ادامه به صورت غیر این رو تا وارد بشه.
@امیرمسعود-جعفری برا من که با گوشی اصلا نمیشه وارد انجمن بشم الان با لپ تاپ اومدم فک کنم مشکل کلی باشه که الان اینقدر خلوته
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واییی من دوساعته کل لپتاپمو ریختم بهم فکر کردم فقط از منه
برنامه eset روهم حذف کردم،فکر کردم اون داره اختلال ایجاد میکنه
️
الله.... -
با سلام.
امروز که اومدم توی سایت و همچنین انجمن این صفحه برام باز شد.این مشکل تا کی حل میشه؟
@M-an
تاریخ و ساعت هم درست است.
نمیدونم چرا اینطوری میشه.نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری ااععععه واسه منم اینجوری شده
-
بچه ها الان شما با گوشی وارد شدید یا با لپ تاپ
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar گوشی
-
من با گوشی هر کار میکنم وارد نمیشه
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در مشکل سایت و انجمن گفته است:
کلا فک کنم مشکله سایته
-
من با گوشی هر کار میکنم وارد نمیشه
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar یع گزینع گوشه هست پیشرفته وارد اون قسمت میشی اتصال غیز ایمن میاد بالا بزنی میاد تو
-
اون لحظه اول وارد نمیشدم فکر میکردم اخراج شدم خخخخخ
-
Mohammad Afshar یع گزینع گوشه هست پیشرفته وارد اون قسمت میشی اتصال غیز ایمن میاد بالا بزنی میاد تو
نازنین جمالی 0 اونم زدم وقتی میخوام بیام انجمن قطع میشه میزنه موقتا خراب است
-
نازنین جمالی 0 اونم زدم وقتی میخوام بیام انجمن قطع میشه میزنه موقتا خراب است
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar برای منم همینو میآورد.
اما حالا با همون غیر ایمن وارد میشه. -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در مشکل سایت و انجمن گفته است:
من با گوشی اومدم.
-
احتمالا تا شب درست میشه