مشکل با تدریس آقای صدری
-
بچه ها سلام
کسی هست مثل من که با تدریس آقای صدری ارتباط برقرار نکنه؟من واقعا نمیفهمم درسو!و میدونم راه حلش چیه.راهش استفاده از فیلمای حسابان استاد ثابتی و یا فیلمای نظام قدیمه
اما مشکلی که هست اینه واقعا من سردرگمم تو استفاده از اونا نمیدونم کدومو اول ببینم کدومو آخر و یا کدومو نبینم.من از آلا و مدیریتش میخوام حالا که امکان ضبط تدریس جدید در حال حاضر ممکن نیست یه نقشه راه یا چیزی مشابهشو برای بچه های یازدهم تجربی قرار بدن و ما رو اط سر درگمی نجات بدن...مثلااااا بگن فصل 5 ریاضی یازدهم فیلمای 23 28 56 حسابان(عددا الکیه).با تشکرررررررررررررر -
بچه ها سلام
کسی هست مثل من که با تدریس آقای صدری ارتباط برقرار نکنه؟من واقعا نمیفهمم درسو!و میدونم راه حلش چیه.راهش استفاده از فیلمای حسابان استاد ثابتی و یا فیلمای نظام قدیمه
اما مشکلی که هست اینه واقعا من سردرگمم تو استفاده از اونا نمیدونم کدومو اول ببینم کدومو آخر و یا کدومو نبینم.من از آلا و مدیریتش میخوام حالا که امکان ضبط تدریس جدید در حال حاضر ممکن نیست یه نقشه راه یا چیزی مشابهشو برای بچه های یازدهم تجربی قرار بدن و ما رو اط سر درگمی نجات بدن...مثلااااا بگن فصل 5 ریاضی یازدهم فیلمای 23 28 56 حسابان(عددا الکیه).با تشکررررررررررررررBalal E
استاد صدری که خوبن
ولی خوب بالاخره معلم سلیقه ایه
میتونین برینتوی صفر تا صد ریاضی کنکور استاد امینی راد و استاد ثابتی اونجا مباحث 11ام رو ببینید -
Balal E
استاد صدری که خوبن
ولی خوب بالاخره معلم سلیقه ایه
میتونین برینتوی صفر تا صد ریاضی کنکور استاد امینی راد و استاد ثابتی اونجا مباحث 11ام رو ببینیدsallar savadkoohi وااای اره اصلا حواسم نبود مرسیییییی
-
sallar savadkoohi وااای اره اصلا حواسم نبود مرسیییییی
Balal E
خواهش میکنم