7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
این جمله درسته یا غلط ؟!
-
سلام دوستان یه سوال داشتم آیا این جمله درسته یا غلطهآیا گیرنده هایی که در حس وضعیت و درد فعالیت میکنند آن پوشش بافت پوندی سست را ندارند
خوب یه چیزی در این سوال قطعی هست اینکه گیرنده درد پوشش بافت پیوندی سست رو ندارد و این درش شکی نیست ولی خوب آیا برای گیرنده حس وضعیت هم درسته؟من رو این شک کردم چون در کتاب درسی فقط به گیرنده درد اشاره کرده و گیرنده حس وضعیت رو نگفته و اینکه در کتاب نشر الگو هم که داشتم تست میزدم یه تستی بود که من هر دو گیرنده زدم و تست اشتباه شد چون نشر الگو هم معیارش فقط گیرنده درد بود و حس وضعیت راجبش چیزی نگفته بود حالا یه چیزی که خیلی به شک افتادم اینه که تو شکل کتابه این هم داره میگه گیرنده حس وضعیت اون پوشش بافت پیوندی رو داره در واقع این سوال رو پرسیدم چون نکته اقای موقاری بود و چون ایشون چیزی رو اشتباه نمیگن به همین خاطر پرسیدم -
-
-
راضیه دهقانی سلام
ببین اونطوری که من تحقیق کردم هم گیرنده حس وضعیت و هم درد فاقد اون پوشش پیوندی اند
( جهت یاد آوری: اون پوشش چند لایس-انعطاف پذیره-رشته های کلاژن و الاستیک داره-کلاژنش بیشتر از الاستیکه)موفق باشیسوالی داشتی بازم بپرس سلطان زیست به آلا برگشته -
راضیه دهقانی دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amir hosean Azizi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir hosean Azizi چه عالی فقط میشه دلیل درست بودنش رو بهم بگید مثلا از کجا تحقیق کردین و از چه منبعی پیدا کردین و یا اگر معلمتون دلیلش رو گفته لطفا بهم بگید چون من با دلیل میخوام همینجوری که خودم کلی دلیل واسه داشتن پوشش اوردم شمام دلیل بیارین که حرفام غلطه
-
راضیه دهقانی آره حتما فقط دلیلی که خودم توی جزوه نوشتم رو بادم نیست و الان هم بهش دسترسی ندارم
ولی میتونی از آقا موقاری کمک بگیرید یادمه توی اون قسمت خیلی روی این موضوع تاکید داشت و همچنین از مقاله هایی در مورد sensory receptor هم میتونی استفاده کنی🤍
نوکرم -
Amir hosean Azizi سلام من یه سوال دارم از شما که مقاله میخونید.
اول متن زیر رو بخونید بعد عکس رو ممنون.
طبق گفته آقای موقاری ما بین گیرنده هایی که یه سلول جداگانه هستن(چه عصبی چه غیر عصبی و چه مژک دار و غیر مژک دار) و دندریت نورون حسی سیناپس داریم.
اما خیلی سبز میگه(متن عکس رو بخونید) که ارتباط بین گیرنده ی مژک دار و نورون حسی از نوع سیناپس نیست! میشه توضیح بدین پس از چه نوعی هست؟
نکته سوال ۹۹ -
راضیه دهقانی دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Amir hosean Azizi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir hosean Azizi اها خیلی لطف کردین ممنون از راهنمایتون اگه سوال دیگه ای هم داشتم حتما از شما میپرسم بازم ممنون
-
این پست پاک شده!
-
اگه به صفحات ۷ و ۲ کتاب در فصل یک رجوع کنی میبینی که پایانه آکسون برآمده و دایره ای شکله یا در عکس صفحه قبل میبینی دارینه گیرنده فشار انتهاش گرده و این حالت دایره ای برای ایجاد همایه یا سناپس شکل گرفته پس اون پوشش پیوندی دور اون نیس و دارینه انتهایی آزاد داره!