سوال درست یا نادرست زیست
-
سلام
ببخشید این جمله درسته یا نادرست؟تمام پبام هایی که از لیمبیک به قشر مخ می روند، تقویت شده اند.
Loki 83 سلام ممکنه میام های تقویت شده ایی هم باشه که از لیمبیک نده به قشر مخ.( از این جهت نادرسته)
اما اگه منظورش فقط لیمبیک هست به نظرم درسته -
سلام
ببخشید این جمله درسته یا نادرست؟تمام پبام هایی که از لیمبیک به قشر مخ می روند، تقویت شده اند.
Loki 83
سلام
تا جایی که تو کتاب ما هست پیام ها "از تالاموس یا از پیاز بویایی" به لیمبیک میرن و سپس به قشر مخ فرستاده میشناز طرفی میدونم پیامها ی حسی در تالاموس ها تقویت میشن، ولی نمیدونم پیام حسی در پیاز بویایی تقویت میشه یا نه. اگر تقویت میشه پس طبق کتاب میشه گفت درسته اگر هم نه، گزاره نادرسته
همیار ممکنه نظرتونو بفرمایید؟
-
Loki 83
سلام
تا جایی که تو کتاب ما هست پیام ها "از تالاموس یا از پیاز بویایی" به لیمبیک میرن و سپس به قشر مخ فرستاده میشناز طرفی میدونم پیامها ی حسی در تالاموس ها تقویت میشن، ولی نمیدونم پیام حسی در پیاز بویایی تقویت میشه یا نه. اگر تقویت میشه پس طبق کتاب میشه گفت درسته اگر هم نه، گزاره نادرسته
همیار ممکنه نظرتونو بفرمایید؟
@kosar-mortazavi
من از استاد موقاری شنیدم که پیامای حس بویایی توی پیاز بویایی تقویت میشن -
@kosar-mortazavi
من از استاد موقاری شنیدم که پیامای حس بویایی توی پیاز بویایی تقویت میشنsallar savadkoohi من رو این مورد شک داشتم، پس به نظر من گزاره درست میشه.
-
sallar savadkoohi من رو این مورد شک داشتم، پس به نظر من گزاره درست میشه.
@kosar-mortazavi
بله به نظر منم درسته -
سلام