چیکار کنم
-
0-0ftm ان شاءالله موفق باشید:)
-
زهرا بنده خدا مچکرم
همچنین شما:)) -
z Gheibireplied to زهرا بنده خدا on ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا منم نظر بدم
شما مشکلاتت همش قابل حله پس آروم باش۱_ مادرتونم باید خودت آروم کنی آرامش شما به ایشون برمیگرده پس اول خودت آروم باش
۲_درس خوندن باید متنوع و از همه دروس باشه، شما روی یک درس زوم کردی بقیه خداحافظ اصلا این اشتباه را تکرار نکنید
دلیل این کارتونم این بوده که دوست داشتید پیشرفت تونو زود مشاهده کنید اما برای پیشرفت پایدار و واقعی باید صبور باشید۳_درس خوندن با حفظ تمرکز توی موقعیت در سرو صدا واقعا مزیته ، خیلی خوبه
ولی اگر نتوانستید در این شرایط خوب درس بخونید،به هییییییچ وجه در محیط نامناسب وقت تونو تلف نکنید، انباری خیلی خیلی گزینه خوبیه ، البته با آرامش خواسته تونو مطرح کنید و روش مصر باشید
برای درساتونم اصلا نگران نباشید چون اگر از الان شروع کنید همه ایراداتتون حل میشهبقیه دوستان نکات مهم را گفتن
ممنون از همه آلایی های مهربون -
z Gheibi بفرمایید
۲_دقیقاااااآره یه مدت واقعا وقت تلف کردم
بعدش میرفتم توی حیاط
الان خیلی گرم شده خوابم میگیره
باید باهاشون صحبت کنم...ممنون لطف کردین جواب دادین
-
زهرا بنده خدا بخیاااال (: والا بیخیالی بهترین راه هست (: دور از شوخی ببین گاهی خودمون نمیتونیم خودمون رو جمع کنیم و به کمک احتیاج داریم با یک مشاور صحبت کن و برنامه بگیر بعد که افتادی رو غلتک خودت پیش برو نگران نباش امتحانات امسال هم مجازی هست پس استرس نداشته باش اگر برا کنکور میخوای بخونی این کار ها رو هر شب انجام بده...
اول از همه برو همه گرامر هایی که درس دادن رو بخون شبی یکی 20 روزه تمومه بعد شبی یه کلوز حل کن قرار نیست درست حل کنی قراره یاد بگیری
دو یا سه تخصصی یه عمومی مثل عربی یا دینی برا خودت تو برنامت بزار
مهم نیست کتاب رو تموم کنی ببین کجا ها بیشتر نمره داره و کجا ها رو بیشتر بلدی همون رو بخون وقت کردی بقیش هم بخون
فقط اضطراب نداشته باش من کنکوری ام عملا هیچی از شیمی نمیدونم (: خیلی از درس هام موندن کنکور دارم نهایی هم دارم کل عید هم درگیر رفع اضطراب های بیخودی بودم ولی بلاخره آروم شدم
...
ببین نخونی هم ضرر نمیکنی! کنکور قبول نشی ضرر نمیکنی! دانشگاه نری ضرر نمیکنی! ولی ولی ولی اگر اضطراب الکی داشته باشی ضرر میکنی این رو یادت باشه هیچ چیز تو دنیا ارزش اضطراب داشتن رو نداره مگر چیزی که باعث مرگ بشه 10 بشی 11 بشی 15 بشی 20 بشی هیچ اتفاقی نمی افته راحت سرت رو بنداز پایین از آخر درس ها شروع کن یا از اول شروع کن هر طور خودت راحتی فقط اضطراب نداشته باش همین نهایت امرش اینه که میخوای 1401 وارد دانشگاه بشی خب 1402 میشی چیزی که مهمه اینه که وقتت رو هدر نداده باشی -
z Gheibireplied to زهرا بنده خدا on ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا خواهش میکنم موفق باشید
-
.1381sahar ممنونم:)
آره اضطراب الکی فایده نداره:)
من اینقدرم از متنم میباره استرس ندارم:)
متن بد نوشتم:)
استرس نبود ولی سردرگمی بود:/
یعنی عملا نمیدونستم از کجا باید شروع کنم:/
امسال واقعا استرسم خیلی خیلی کم شده:)
23/27