تخمک گیاه
-
@kosar-mottaghi ممنونم🌹
-
@kosar-mottaghi
فکر کنم همون بشه چون توی یه تست گفته بود یاخته های درون کیسه رویانی با پوشش تخمک در تماس هستند غلط گرفته بود که نه مستقیما در تماس نیستند -
@kosar-mottaghi
فکر کنم همون بشه چون توی یه تست گفته بود یاخته های درون کیسه رویانی با پوشش تخمک در تماس هستند غلط گرفته بود که نه مستقیما در تماس نیستند -
@kosar-mottaghi
بازم ممنون🌹 -
@sara-haghighatrad
سلام بنظر من هردو هستش چون من توی میکرو خونده بودم که تخمک پوششی دولایه داره
و اینکه شما میگید کیسه رویانی مستقیما با پوشش تخمک در تماس نیست بخاطر اینکه سلول های دربرگیرنده کیسه رویانی بقیه سلول های بافت خورش هستند که میوز انجام ندادن اینو توی ماز خوندم البته الان پیداشون میکنم عکسشونو برات میفرستم -
@sara-haghighatrad

-
@sara-haghighatrad
سلام بنظر من هردو هستش چون من توی میکرو خونده بودم که تخمک پوششی دولایه داره
و اینکه شما میگید کیسه رویانی مستقیما با پوشش تخمک در تماس نیست بخاطر اینکه سلول های دربرگیرنده کیسه رویانی بقیه سلول های بافت خورش هستند که میوز انجام ندادن اینو توی ماز خوندم البته الان پیداشون میکنم عکسشونو برات میفرستمببینید گزینه ۴ این تست رو که غلطه
نظرتون راجبش چیه؟چرا غلطه؟ -
ببینید گزینه ۴ این تست رو که غلطه
نظرتون راجبش چیه؟چرا غلطه؟@sara-haghighatrad
براتون توی قسمت دوم گفتم که چرا
من توی ماز خونده بودم که اطراف کیسه رویانی رو سلول هایی که از بافت خورش که میوز ندادن و هنوز ۲nهستن تشکیل دادن بعدش دولایه دیگر تخمک قرار دارن برای همین در تماس مستقیم نیس -
ببینید گزینه ۴ این تست رو که غلطه
نظرتون راجبش چیه؟چرا غلطه؟@sara-haghighatrad عکسشو براتون فرستادم همون قسمتایی هستش که هایلایت قرمز شده 😊
-
@sara-haghighatrad
براتون توی قسمت دوم گفتم که چرا
من توی ماز خونده بودم که اطراف کیسه رویانی رو سلول هایی که از بافت خورش که میوز ندادن و هنوز ۲nهستن تشکیل دادن بعدش دولایه دیگر تخمک قرار دارن برای همین در تماس مستقیم نیسShahedeh Raiespour
اها یعنی منظورتون این یاخته هاست؟

-
Shahedeh Raiespour
اها یعنی منظورتون این یاخته هاست؟

@sara-haghighatrad بله من فکر میکنم اونا هستن چون قبل از تشکیل کیسه رویانی هم میبینیمشون
-
@sara-haghighatrad بله من فکر میکنم اونا هستن چون قبل از تشکیل کیسه رویانی هم میبینیمشون
Shahedeh Raiespour
ممنونم🌹