فیزیک دهم فصل دوم
-

سلام بچه ها میشه کارAB و کارBC رو برام توضیح بدید چرا جابجایی رو Rگرفتن و زاویه رو چرا 1-cosθگرفته?همیار تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم یازدهم ناظم
-
سلام🖐️
دقت کن وقتی آونگ حرکت میکنه شما باید ببینی چه تغییر ارتفاعی نسبت به حالت اولیه داره واصلا مسیر افقی حرکتش تاثیری تو مسائل نداره

و این در حالتی که تغییر ارتفاعش کمتر از طول نخ آونگه

اون قسمت مثل یک مثلث قائم الزاویه است و اون RcosT میشه ضلع مجاور زاویه (اگر این مقدار از کل طول نخ (R) کم کنی، تغییر ارتفاع بدست میاد)
آخرشم R رو فاکتور میگیری و داخل فرمول کلی کار نیروی وزن قرار میدی(اون T مثلا تتاست)
موفق باشید🌼
-
سلام🖐️
دقت کن وقتی آونگ حرکت میکنه شما باید ببینی چه تغییر ارتفاعی نسبت به حالت اولیه داره واصلا مسیر افقی حرکتش تاثیری تو مسائل نداره

و این در حالتی که تغییر ارتفاعش کمتر از طول نخ آونگه

اون قسمت مثل یک مثلث قائم الزاویه است و اون RcosT میشه ضلع مجاور زاویه (اگر این مقدار از کل طول نخ (R) کم کنی، تغییر ارتفاع بدست میاد)
آخرشم R رو فاکتور میگیری و داخل فرمول کلی کار نیروی وزن قرار میدی(اون T مثلا تتاست)
موفق باشید🌼
@Kosar-Mortazavi
بسیار عالی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم😍🌺🌹 -
@Kosar-Mortazavi
بسیار عالی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم😍🌺🌹Arefe Heydari خواهش میکنم. باعث خوشحالیه🌹🌼
-
شما دوازدهمی هستی اگه میتونی تو گزاره شناسی شرکت کن خوشحال میشیم🌹
-
@kosar-mortazavi بله دوازدهمی هستم چشم شرکت میکنم
-
@kosar-mortazavi بله دوازدهمی هستم چشم شرکت میکنم
-
@kosar-mortazavi ولی خب بدلیل اینکه نمیدونم روند چجوریه و باید چیکار کنم شرکت نمیکنم😁
-
@kosar-mortazavi ولی خب بدلیل اینکه نمیدونم روند چجوریه و باید چیکار کنم شرکت نمیکنم😁
هر جور راحتید، الان نگاه کنید اگه خواستید از دفعه بعد شروع کنید(راستی تو دسته عضو بشید تا پیاماش براتون بیاد)
موفق باشید🌼
-
هر جور راحتید، الان نگاه کنید اگه خواستید از دفعه بعد شروع کنید(راستی تو دسته عضو بشید تا پیاماش براتون بیاد)
موفق باشید🌼
@kosar-mortazavi منظورتون چه دسته ایه؟ از کجا باید عضو شم؟
-
هر وقت اطلاعیه گزاره شناسی جدید صفحه اصلی سایت انجمن اومد رو لینکش بزنید و عضو بشید
-
@kosar-mortazavi آهان فهمیدم ممنون همینکارو میکنم🌺🌷