مشاوره
-
سلام دوستان وقت بخیر
پایه یازدهم تجربی هستم و مشاوره لازم دارم ، اگه کسی رو میشناسین راهنمایی کنید ممنون -
-
سلام دوستان وقت بخیر
پایه یازدهم تجربی هستم و مشاوره لازم دارم ، اگه کسی رو میشناسین راهنمایی کنید ممنون -
ti ti سلام میتونم مشاور خودم و بهتون معرفی کنم
تا حالا چند تا مشاور داشتم که افتضاح بودن ولی ایشون فوق العاده قوی و پیگیر هستن اگه مایل باشید بهم بگید -
سلام دوستان وقت بخیر
پایه یازدهم تجربی هستم و مشاوره لازم دارم ، اگه کسی رو میشناسین راهنمایی کنید ممنونبنظرتون دکتر رونقی خوبه؟
-
ti ti نمیشناسم ولی مشاور من فوقا العاده هست میشه دنبتلم کنید که بتونم پی وی راهنمایی تون کنم
-
سلام دوستان وقت بخیر
پایه یازدهم تجربی هستم و مشاوره لازم دارم ، اگه کسی رو میشناسین راهنمایی کنید ممنونti ti سلام وقتتون بخیر.
اگر بخوام موسسه معرفی کنم موسسه نیما مدرسی و نوید مدرسی جزو بهترینا هستن (طبعا هزینه هاشونم بالاست) اگر اشتباه نکنم ماهی 800 تومن بود پلن a شون
اگر بخوام فرد معرفی کنم امیر میر هلی که اسمشو توی تلگرام سرچ کنید میاره
اما در کل یه چند تا نکته رو توجه داشته باشید (اینا تجربست)
-
اگر میبینید یه رتبه برتری مشاوره میده سریع نرید سراغش. چون اون شخص خودش تونسته رتبه خوبی بیاره لزوما به این معنی نیست که به شمام میتونه کمک کنه. مشاوره یه علم هستش و تجربه و مهارت زیادی رو میطلبه. البته درسته که رتبه برتر چون خودش این راهو رفته با یه سری از مسائل اشنا هستش اما این موضوع صرفا و به تنهایی نمیتونه قابل تکیه کردن باشه. میتونید اگر خواستید تک جلسه باهاشون داشته باشید و سوالاتتون رو بپرسید
-
دانشجوهایی که میبینید مشاوره میگیرن یه مقدار ریسکی هست کار کردن باهاشون. چون اعتبار خیلی براشون مهم نیست و خیلی هاشون صرفا به دنبال تامین هزینه های دانشگاه هستن و از مشاوره هیچی نمیدونن
-
هر مشاوری که خواستید بگیرید اول کار باهاش این موضوع رو طی کنید که دلسوز بودن مهمه. این نباشه که مشاور یه هفته هم اگر گزارش نفرستید هیچ خبری ازتون نگیره (مشاورا همون اول ازتون درباره خواسته هایی که دارید سوال میکنن و اگر این خواسته هارو سرسری و کلی بگید شک نکنید که کمکاری میکنن در قبالتون)
-
اگر از برنامه عقب افتادین حتما حتما راستش رو بگید( گزارش کار دروغ هیچ دردی از شما دوا نمیکنه که هیچ بلکه باعث میشه هم هزینه ای که میکنید حیف بشه و هم برنامه ای که مشاور میده براتون مناسب نباشه چون اون فرض کرده برنامه هفته قبل رو تموم کردید و بنا به همین فرض برنامه جدید رو نوشته. یجورایی با هر بار گزارش غیر واقعی بیشتر تو گل فرو میرید)
-
هر کسی رو به عنوان مشاور انتخاب کردید حواستون باشه که شاگردای زیادی نداشته باشه. الان شرایط اقتصادی که بد شده بعضی وقتا ادم میبینه یه مشاور 50 تا دانش اموز داره. خوب قطعا وقت نمیکنه اون انرژی لازم رو براتون بزاره.
موفق باشید
-