درک مطلب
-
سلام دوستان چرا گزینه 3 یعنی اشاره به تفاوتها جواب این تست نمیشه به تفاوت ها که اشاره کرده

-
سلام دوستان چرا گزینه 3 یعنی اشاره به تفاوتها جواب این تست نمیشه به تفاوت ها که اشاره کرده

reyhane karimi 0
سلام.
خیلی عکس واضح نیست و مشخص نیست پاراپراف سوم کدومه
اما سوال گفته "کدوم مورد استفاده نشده".برای همین گزینۀ سه نیست -
reyhane karimi 0
سلام.
اما سوال گفته "کدوم مورد استفاده نشده".برای همین گزینۀ سه نیست@danial-hosseiny واضح ترشو میفرستم ولی از گزینه3 که استفاده شده
-
reyhane karimi 0
سلام.
اما سوال گفته "کدوم مورد استفاده نشده".برای همین گزینۀ سه نیست@danial-hosseiny

-
@danial-hosseiny واضح ترشو میفرستم ولی از گزینه3 که استفاده شده
reyhane karimi 0
خب عزیزجان من هم دارم میگم گزینۀ سه استفاده شده
سوال میگه کدوم مورد استفاده نشده.
من حس میکنم گزینۀ یک جواب باشه. -
reyhane karimi 0
خب عزیزجان من هم دارم میگم گزینۀ سه استفاده شده
سوال میگه کدوم مورد استفاده نشده.
من حس میکنم گزینۀ یک جواب باشه.@danial-hosseiny من هم همینو حس میکردم منظور بنده اینه که چرا جواب این سوال گزینه 3 میشه که یعنی از این تکنیک استفاده نشده در صورتی که من میگم شده
-
@danial-hosseiny من هم همینو حس میکردم منظور بنده اینه که چرا جواب این سوال گزینه 3 میشه که یعنی از این تکنیک استفاده نشده در صورتی که من میگم شده
reyhane karimi 0
خب اینو زودتر بگو. (نمیدونم چرا ایموجیا بالا نمیان که ایموجی خنده بفرستم :/ )
واالا حالا با این تفاسیری که شما میگین، من دیگه نمیدونم. -

-

reyhane karimi 0 به این دلیل که چون گفته به کدام در پاراگراف اشاره نشده، تفاوت ها رو که بررسی کرده، علت و معلول هم گفته که اگه کمربند نبندیم چه اتفاقی میفته، حالات رو هم که مقایسه کرده، پس می مونه گزینه specific to general که جز به کل رو من در این پاراگراف ندیدم. این تحلیل من بود :)
-
reyhane karimi 0 به این دلیل که چون گفته به کدام در پاراگراف اشاره نشده، تفاوت ها رو که بررسی کرده، علت و معلول هم گفته که اگه کمربند نبندیم چه اتفاقی میفته، حالات رو هم که مقایسه کرده، پس می مونه گزینه specific to general که جز به کل رو من در این پاراگراف ندیدم. این تحلیل من بود :)
Niki Finn کاملا باهاتون موافقم